fbpx

Ik kan nergens geld lenen

Ik kan nergens geld lenen

Ik kan nergens geld lenen

Ik kan nergens geld lenen is een vaker voorkomend probleem, maar wat is nu precies de oorzaak van dit probleem? Kun je nergens terecht omdat je niet voldoende inkomen hebt of komt het doordat je een negatieve registratie bij het bkr hebt opgelopen. Laten we de verschillende problemen eens onder de loep nemen en bekijken of er toch een oplossing gevonden kan worden. Vaak kun je niet terecht voor een grotere lening zoals een doorlopend krediet of een persoonlijke lening en zul je het moeten doen met het lenen van een klein bedrag.

Ik kan nergens geld lenen

Stel dat je eerder een lening hebt aangevraagd die vervolgens is afgewezen omdat je niet voldoende inkomen hebt, welke lening vroeg je aan en met welk bedrag. Voor een lening van bijvoorbeeld € 5.000 moet je al snel een netto inkomen laten zien van rond de € 1.400, daar komt nog bij dat je vaste lasten niet al te hoog mogen zijn omdat je dan niet in staat bent om deze lening af te kunnen lossen. Misschien is het een idee om een kleiner bedrag te lenen zodat je er niet alleen sneller van af bent, maar ook om de maandelijkse aflostermijn te kunnen verlagen.

ferratum minilening

Ferratum

Minilening
€100 tot maximaal €1500
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee

Ferratum
saldodipje minilening

Saldodipje

Minilening
€50 tot maximaal €1500
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee

Saldodipje

Hoeveel betaal ik per maand aan aflossing

Bij een lening in de vorm van een doorlopend krediet of een persoonlijke lening is het minimale terug te betalen bedrag per maand € 50, vergeet bij zo´n laag bedrag niet dat je er een lange tijd aan vast zit en je waarschijnlijk niet zo ver in de toekomst kan kijken om te bepalen of je dit over een x aantal jaren ook nog steeds kunt ophoesten. Bij het gestelde voorbeeld van € 5.000 en een aflossing van € 50 per maand zit je er maar liefst ruim 14 jaar aan vast, bij een dergelijke lage aflossing begint ook de rente een rol van betekenis te spelen, deze is op dit bedrag tussen de 7% en 10% afhankelijk van je situatie, maar omdat je zo lang over aflossen doet betaal je in totaal bijna € 4.000 aan rente. Hoe sneller je aflost hoe lager het totale rentebedrag wat je moet betalen.

Geld lenen met bkr

In het andere geval heb je in de loop van tijd een bkr registratie opgelopen die je nog steeds achtervolgd. Nu worden je mogelijkheden wel aardig beperkt omdat je niet meer terecht kunt voor een reguliere lening, dit houdt in dat je alleen nog in aanmerking komt voor een klein bedrag lenen, met een klein bedrag wordt bedoelt een minilening tot maximaal € 1500. Bij het aanvragen van een minilening is het hebben van een negatieve bkr geen enkel probleem zolang je maar een vast inkomen hebt van rond de € 900 netto per maand. Let wel op dat je een minikrediet weer snel in één keer moet aflossen, je doet dit in maximaal 2 termijnen en maximaal 62 dagen.