Home » Geld lenen » Specifiek doel » Vakantie » Blut terug van vakantie? Zo kom je aan geld!

Blut terug van vakantie? Zo kom je aan geld!

Op vakantie gaan willen we natuurlijk allemaal, maar als je blut terug komt van je droomreis is dat toch vervelend. Het liefst ga je meerdere keren per jaar, maar dat is lang niet voor iedereen weggelegd. Sterker nog, de zomervakantie is voor veel mensen al een dusdanig grote uitgave dat het voor hen elk jaar weer de vraag is of ze wel zouden moeten gaan. De drang naar een paar weken rust en ontspanning wint het vaak van de financiële perikelen. Het vakantiegeld dat we in de maand mei ontvangen hebben is vaak al op voordat de zomervakantie aanbreekt. Dan kan een vlug voorschot op je loon uitkomst bieden.

Direct aanvragen?

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
€5.000 tot €150.000
Binnen 2 uur een voorstel
De beste voorwaarden

Saldodipje minilening

€100 – €1800
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur geld
Direct beschikbaar

Santander lenen

Santander

Persoonlijke lening
Aflossen: 48-120 maanden
Vertrouwd lenen
Vanaf €2.500
BKR toetsing: JaDichten van financiële gaten

Reden hiervan is dat dit geld vaak wordt aangewend voor het “dichten van financiële gaten”. Maar ja, de vakantie is al wel geboekt en een financieel tekort wordt niet gezien als een geldige reden om te annuleren. Wat rest is op vakantie gaan van je meest recent ontvangen salaris of van je zuur bij elkaar gespaarde spaarcenten.

Zo kom je aan geld!

Eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen ga je over het algemeen niet op het geld letten. Wie dan leeft, wie dan zorgt is vaak het motto en dat is goed te begrijpen. Helemaal in het geval je kinderen hebt, want deze wil je niets liever geven dan een toffe vakantie met alles er op en er aan. Blut terug van vakantie komen ligt dan op de loer en dit kan heel vervelende gevolgen hebben. Immers, je vaste lasten en reguliere huishoudelijke uitgaven gaan gewoon door. Als je blut terug van vakantie komt, dan kan dit wel eens voor de nodige onderlinge spanning zorgen en dat is wel het laatste waar je op zit te wachten als je genoten hebt van een mooie vakantie.

Snel wat geld met een minilening

Maar niet getreurd, want er is een manier om blut terug van vakantie komen het hoofd te bieden. Er bestaat namelijk zoiets als een minilening. Een minilening is snel en eenvoudig te regelen via internet. Je kunt een bedrag lenen tot €1500 zonder dat je allerlei papieren in moet leveren of dat er een BKR toets wordt gedaan. Sterker nog, je hoeft geen enkele verantwoording af te leggen over waarom je geld wilt lenen. Het geld staat vaak al binnen enkele uren op je rekening.

Hoe terug te betalen

Natuurlijk zal je het geleende geld terug moeten betalen. Afhankelijk van het bedrag dat je leent dient dit over het algemeen te gebeuren tussen de 30 en 62 dagen. De vergoeding die je betaalt is relatief laag, omdat je relatief lage bedragen voor slechts een korte tijd leent. Blut terug van vakantie komen hoeft dus niet langer een blok aan je been te zijn. De flitslening, zoals deze vorm van geld lenen ook wel wordt genoemd, is wellicht ook voor jou de oplossing om een tijdelijk financieel tekort als blut terug van vakantie komen op te lossen.

Geen zin om te lenen?

Maar er zijn ook andere manieren om aan geld te komen en daar heb ik eerder ook over geschreven. Je zou er aan kunnen denken om klusjes te gaan doen. Maar vooral, hoe kom ik aan geld zonder te lenen. Ga je liever niet de deur uit dan kun je jezelf aanmelden als freelancer op Fiverr, verleen een dienst waar je goed in bent en de opdrachten zullen binnen stromen. Maar er zijn nog meer tips onder de noemer: Ik heb geld nodig, maak er gebruik van en je bent niet lang meer blut.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente