Home » Geld lenen » Specifiek doel » Vakantie » Blut terug van vakantie? Zo kom je aan geld!

Blut terug van vakantie? Zo kom je aan geld!

Blut terug van vakantie
Blut terug van vakantie? Zo kom je aan geld!

Op vakantie gaan willen we natuurlijk allemaal, maar als je blut terug komt van je droomreis is dat toch vervelend. Het liefst ga je meerdere keren per jaar, maar dat is lang niet voor iedereen weggelegd. Sterker nog, de zomervakantie is voor veel mensen al een dusdanig grote uitgave dat het voor hen elk jaar weer de vraag is of ze wel zouden moeten gaan. De drang naar een paar weken rust en ontspanning wint het vaak van de financiële perikelen. Het vakantiegeld dat we in de maand mei ontvangen hebben is vaak al op voordat de zomervakantie aanbreekt.

Dichten van financiële gaten

Reden hiervan is dat dit geld vaak wordt aangewend voor het “dichten van financiële gaten”. Maar ja, de vakantie is al wel geboekt en een financieel tekort wordt niet gezien als een geldige reden om te annuleren. Wat rest is op vakantie gaan van je meest recent ontvangen salaris of van je zuur bij elkaar gespaarde spaarcenten.

Blut terug van vakantie? Zo kom je aan geld!

Eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen ga je over het algemeen niet op het geld letten. Wie dan leeft, wie dan zorgt is vaak het motto en dat is goed te begrijpen. Helemaal in het geval je kinderen hebt, want deze wil je niets liever geven dan een toffe vakantie met alles er op en er aan. Blut terug van vakantie komen ligt dan op de loer en dit kan heel vervelende gevolgen hebben. Immers, je vaste lasten en reguliere huishoudelijke uitgaven gaan gewoon door. Als je blut terug van vakantie komt, dan kan dit wel eens voor de nodige onderlinge spanning zorgen en dat is wel het laatste waar je op zit te wachten als je genoten hebt van een mooie vakantie.

Snel wat geld met een minilening

Maar niet getreurd, want er is een manier om blut terug van vakantie komen het hoofd te bieden. Er bestaat namelijk zoiets als een minilening. Een minilening is snel en eenvoudig te regelen via internet. Je kunt een bedrag lenen tot €800,- zonder dat je allerlei papieren in moet leveren of dat er een BKR toets wordt gedaan. Sterker nog, je hoeft geen enkele verantwoording af te leggen over waarom je geld wilt lenen. Het geld staat vaak al binnen enkele uren op je rekening.

Hoe terug te betalen

Natuurlijk zal je het geleende geld terug moeten betalen. Afhankelijk van het bedrag dat je leent dient dit over het algemeen te gebeuren tussen de 15 en 45 dagen. De vergoeding die je betaalt is relatief laag, omdat je relatief lage bedragen voor slechts een korte tijd leent. Blut terug van vakantie komen hoeft dus niet langer een blok aan je been te zijn. De flitslening, zoals deze vorm van geld lenen ook wel wordt genoemd, is wellicht ook voor jou de oplossing om een tijdelijk financieel tekort als blut terug van vakantie komen op te lossen.

Geen zin om te lenen?

Maar er zijn ook andere manieren om aan geld te komen en daar heb ik eerder ook over geschreven. Je zou er aan kunnen denken om klusjes te gaan doen. Maar vooral, hoe kom ik aan geld zonder te lenen. Ga je liever niet de deur uit dan kun je jezelf aanmelden als freelancer op Fiverr, verleen een dienst waar je goed in bent en de opdrachten zullen binnen stromen. Maar er zijn nog meer tips onder de noemer: Ik heb geld nodig, maak er gebruik van en je bent niet lang meer blut.

Vraagje: Wel een leuke vakantie gehad?

Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Geld lenen zonder BKR

lenen zonder bkr in 10 minuten

Geld lenen zonder BKR Wat is geld lenen zonder bkr? Geld lenen zonder BKR is het aangaan van een lening zonder dat er een kredietwaardigheidstoets wordt uitgevoerd. Dus wanneer je…

Lening geweigerd bij de bank

lening geweigerd

Lening geweigerd bij de bank Het zal je maar gebeuren, lening geweigerd bij de bank. Daar zit je dan met je mooie plannen voor een krediet waar je eigenlijk al…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Geld lenen en binnen 1 uur op je rekening, wie wil dit nu niet? Direct geld lenen eenvoudig en snel opgelost met meerdere…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

Hoeveel kan ik lenen voor een auto

Hoeveel kan ik lenen voor een auto
Hoeveel kan ik lenen voor een auto

Het is één van de duurdere aankopen die je kunt doen, een nieuwe of andere auto. Maar toch komt steeds de vraag weer boven: Hoeveel kan ik lenen voor een auto. Het is afhankelijk van een aantal voorwaarden die gesteld worden in wat voor een auto je straks kunt rondrijden. Wordt het een Porsche, of moet je genoegen nemen met een goedkoop tweedehandsje. Ik zal proberen uit te leggen hoe je kunt berekenen op wat voor een leenbedrag je aanspraak zou kunnen maken. Maar ook hoeveel je per maand moet aflossen en wat de rente op dit moment is.

Contant geld en vakantie naar Griekenland

Contant geld en vakantie naar Griekenland
Contant geld en vakantie naar Griekenland
Contant geld en vakantie naar Griekenland

Wanneer je deze zomervakantie naar Griekenland afreist kun je het beste contant geld meenemen. Zowel reisbrancheorganisatie ANVR als het ministerie geven als advies contant geld mee te nemen, omdat het hoogstwaarschijnlijk niet mogelijk is om in Griekenland te pinnen (of slechts kleine bedragen kunnen gepind worden). Net als pinnen is de kans groot dat je niet kunt betalen met een creditcard. Dit alles als gevolg van de financiële situatie in Griekenland.