Voorschotje 500 euro

Voorschotje 500 euro

Voorschotje 500 euro

Iedereen kan het wel eens gebruiken, een voorschotje van 500 euro, is het niet omdat je het nodig hebt omdat je op vakantie gaat of een feestje hebt waar je toch echt wat geld voor nodig hebt, dan is het wel voor een rekening van bijvoorbeeld je mobiele telefoon die je toevallig vergeten bent om te betalen. Dan is een voorschotje van 500 euro wel een uitkomst tot het moment dat je salaris gestort wordt. Extra kosten om een voorschotje of minilening te krijgen zijn vaak optioneel. Heb je wat meer geduld dan kun je de extra kosten aardig in de hand houden en op een goedkope manier een voorschotje krijgen.Voorschotje 500 euro

Snel geld lenen is niet altijd verstandig, alleen zijn er van die momenten dat het niet anders kan. Vaak is dan een grote lening zoals een persoonlijke lening van 5.000 euro niet echt nodig, maar is het handiger om voor een korte periode een klein bedrag van 500 euro te kunnen lenen. Met een minilening van 500 euro vraag je dit gemakkelijk en snel aan, bij sommige aanbieders kun je, als je bereid bent om extra kosten te betalen al binnen 10 minuten de kleine lening op je rekening hebben staan.

Minilening als voorschotje

Aangezien je een voorschotje op je salaris weer snel moet aflossen, namelijk binnen maximaal 45 dagen, is het verstandig om eerst eens te kijken of je de minilening wel kunt terug betalen. Hier is een eenvoudige rekensom voor waarbij je zelf kunt uitrekenen of je in aanmerking komt voor een voorschotje van 500 euro. Begin met het bedrag wat je elke maand op je rekening gestort krijgt, trek daar vervolgens je maandelijkse kosten vanaf, het bedrag wat je onder de streep overhoudt dat kun je als minilening aanvragen. Dus het kan best zijn dat je op een lager bedrag uitkomt dan 500 euro, vraag in dat geval een lager bedrag aan als voorschotje.

Snel geld lenen zonder bkr

Voor een voorschotje van 500 euro hoef je je geen zorgen te maken over een eventuele bkr registratie, een groot voordeel van de minilening is dat er geen bkr toetsing wordt uitgevoerd, het hebben van een achterstand in een betaling is dan ook geen enkel probleem. Wel moet je in staat zijn om het voorschotje terug te kunnen betalen, maar dat heb je met bovenstaande rekensom zelf al kunnen uitrekenen.

Maximaal voorschotje

De bedragen die je als voorschotje kunt aanvragen zijn minimaal 100 euro en maximaal 800 euro, Wat betreft de terugbetaal termijn is deze gesteld op minimaal 15 dagen en maximaal 45 dagen. Houd je je netjes aan de termijn van aflossen dan kun je er de keer erna heel makkelijk terecht voor een nieuwe minilening, dit kun je dan zelfs per sms aanvragen waarna het razendsnel op je rekening gestort wordt. Je hoeft dan geen nieuwe papieren meer in te sturen. Ook voor een vervolgaanvraag wordt er geen bkr toetsing uitgevoerd.

Dit vind je misschien ook leuk...