Home » Geld lenen » Lenen zonder BKR toetsing » Microlening zonder bkr

Microlening zonder bkr

Een microlening zonder bkr is eigenlijk het lenen van een klein bedrag zonder een kredietcheck. Je kunt met deze kredietvorm maximaal 2500 euro lenen die je ten eerste weer snel moet terug betalen en ten tweede ook in één keer moet aflossen, het is in tegenstelling tot de gebruikelijke leenvormen niet mogelijk om dit in termijnen te doen. Hoe vraag je zo´n microlening of minilening aan en wat zijn de kosten die ik moet maken. Lees verder om te ontdekken hoe je kunt besparen op de kosten en kan afsluiten met alleen betalen van de rente.

Direct aanvragen?

Minilening
bedrag
Aanbieder
€100 – €500Aanvragen
€600 – €1000 (tip)Aanvragen
€1100 – €1500Aanvragen
Direct geldGratis offerte
Microlening

Microlening zonder bkr

Het lenen van een klein bedrag voor een relatief korte periode is beter bekend als een minilening. Deze vorm van lenen is de laatste jaren bijzonder populair geworden in niet alleen Nederland, maar in heel Europa. Deze leenvorm wordt over het algemeen gebruikt als voorschot op het salaris omdat het wel eens kan voorkomen dat je tijdelijk zonder geld zit en op deze manier even uit de brand wordt geholpen.

Hoe gaat het aanvragen

Het aanvragen van een bescheiden bedrag gaat simpel online, je beantwoord de vragen in een formulier en vervolgens verstuur je deze online. Na deze stap zal de kredietverstrekker aan je vragen om documenten te overleggen waaruit blijkt wie je bent, waar je woont en wat je bankrekening nummer is. Heb je al deze stappen doorlopen dan hoeft niets meer in de weg te staan om het aangevraagde bedrag goedgekeurd te krijgen. Op Youtube vind je een kort filmpje die je laat zien hoe een microlening aanvragen in zijn werk gaat.

Geweigerd bij je bank

Heb je eerder geprobeerd een lening aan te vragen bij je bank en is deze afgewezen, dan hoeft dit geen beletsel te zijn voor het succesvol aanvragen van een microlening. Bij het aanvragen wordt er geen informatie opgevraagd bij het bkr in Tiel, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken, wel is het natuurlijk belangrijk dat je het bedrag wat je gaat aanvragen kunt aflossen, ga voor jezelf eens na wat je aan het einde van de maand kunt missen en leen dan niet veel meer dan dit bedrag.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente