Home » Geld lenen » Klein bedrag lenen » Krap bij kas? Leen snel een klein bedrag!

Krap bij kas? Leen snel een klein bedrag!

Krap bij kas

Het is een lastige situatie als je krap bij kas zit, het overkomt elke maand weer een hoop mensen, de maand duurt weer een stuk langer dan je salaris en dat betekent dus dat je zonder poen zit. Maar ja, moet je toch wat dingen betalen, of heb je een leuk uitje gepland dan moet je toch uit zien te vogelen waar je even een net klein bedrag kan lenen, net zo lang totdat het nieuwe salaris weer op je rekening staat. Ben je op zoek naar een kleine geldlening tot maximaal 2500 euro dan moet je vooral verder lezen, dan kun je zien waar je aan moet voldoen en wellicht nog belangrijker, waar kun je dat dan aanvragen.

Saldodipje snel
Snel op je rekening
Van €100 tot €2500
Flexibel aflossen
Snel & betrouwbaar

Snel pinnen

Bekijk Saldodipje

Krap bij kas

Om je probleem van krap bij kas zitten snel op te lossen kun je overwegen om een voorschot op je salaris te nemen welke je vrij snel weer moet terugbetalen, binnen maximaal 62 dagen moet het allemaal weer klaar zijn. Er zijn wel een aantal voordelen als je met een flitskrediet je penibele situatie wil oplossen:

Je vraag het snel aan in 5 minuten.
Je leent van 50- tot 2500 euro.
Geld staat snel op je rekening.
Er is géén bkr toetsing.
Geen lastige contracten.

De voorwaarden waar je aan moet voldoen zijn:

Geldig legitimatiebewijs
Vast inkomen
Nederlandse bankrekening
Nederlands mobiel nummer
Bankafschrift

Zo je ziet zijn er niet veel voorwaarden en de voorwaarden die er zijn, zijn niet erg ingewikkeld, met andere woorden, een kind kan de was doen.

Wie komt er in aanmerking

In principe komt iedereen met voldoende inkomen in aanmerking voor een minilening, er zijn echter een aantal inkomenstypen die helaas niet in aanmerking komen voor het lenen van een klein bedrag. Niet in aanmerking komen:

1. WWB
2. Wajong
3. Uitzendkracht Fase A/1/2
4. Ziektewet
5. ZZP-ers
6. Studiefinanciering

Echter moet bij studiefinanciering worden opgemerkt dat een aanvullend inkomen, zoals een weekendbaantje een gunstige doorslag zou kunnen geven.

LeenbedragLooptijdRente
€ 10030 dagen8,86%
€ 20030 dagen9,52%
€ 30030 dagen9,74%
€ 40030 dagen9,52%
€ 100045 dagen9,72%
€ 2500124 dagen7,24%

Hoe kan ik de lening terug betalen

Terugbetalen kun je op verschillende manieren doen, het is belangrijk dat je dit op tijd doet, anders kun je er de volgende keer niet meer terecht als je weer eens krap bij kas zit. Hoe je betaalt hoef je niet van tevoren te melden maar je kunt dus zelf kiezen uit een betaling per bank met een IBAN nummer, of per iDeal. Nadeel van het betalen via je bank met een IBAN nummer is dat je gemakkelijk een vergissing kunt maken en het geld vervolgens bij een verkeerde op zijn rekening wordt gestort.