Home » Geld lenen » Zakelijk geld lenen » CapitalBox review

CapitalBox review

Keuren de meeste banken lang niet alle aanvragen goed? Je kunt dan terecht bij andere zakelijke kredietverstrekkers, die gespecialiseerd zijn in het verstrekken van leningen aan kleine ondernemers. Een van deze bedrijven is CapitalBox, waar je in dit artikel alles over kunt lezen.

Bij Capitalbox géén BKR toetsing en registratie!

Zakelijke lening niet altijd gemakkelijk

Wanneer je je eigen bedrijf hebt en ondernemer bent, weet je dat het bedrijfsleven niet altijd over rozen gaat. Het op de kaart zetten van je onderneming kost ontzettend veel tijd, moeite en geld. Een succesvol bedrijf is niet van de ene op de andere dag gecreëerd. Het rond krijgen van de financiën is vaak heel lastig en het is helemaal geen probleem om hier hulp voor in te schakelen. Het krijgen van een lening bij traditionele banken is moeilijk, met name omdat het een lang proces is en je met veel dingen rekening moet houden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Yeaz zakelijk lenen

Yeaz

Geen aflos stress
€1.000 tot €50.000
Géén onderpand of jaarcijfers

new10

New10

Vanaf €20.000
Vrijblijvend aanbod
Van ABN-AMRO

5in5

Snel zakelijk kredietje

€500 – €5000
Geen BKR toetsing
Dezelfde dag geld

qeld zakelijke lening

Qeld

Voor alle ondernemers
€1.000 tot €200.000
Ook voor eenmanszaak

swishfund zakelijk

Swishfund

Vanaf €3.000
Goedkeuring binnen 24 uur
Goede klantenservice

kredietvooruit

KredietVooruit

Vanaf €3.000
Geen onderpand of jaarcijfers
Binnen 24 uur op je rekening

Bridgefund

€5.000 tot €250.000
Gratis offerte
Flexibele aflossing

Bekijk meer mogelijkhedenHoe werkt CapitalBox?

CapitalBox is inmiddels al lang geen klein en beginnend bedrijf meer, het heeft een sterke naam voor zichzelf gecreëerd. De verschillende kantoren door heel Europa, in onder andere Finland, Engeland en Zweden, tonen het succes van het bedrijf aan. Het hoort bij moederbedrijf Ferratum Groep, dat wereldwijd werkt en beursgenoteerd is.

Vertrouwd zakelijk lenen

De betrouwbaarheid van CapitalBox is dus zeker niet iets om in twijfel te trekken, want de bekendheid en jarenlange ervaring zijn hier al bewijs genoeg voor. Het bedrijf werkt met specialisten die alles weten over de financiën van een kleinere onderneming, dus ook voor advies over een bedrijfslening ZZP kun je bij hen terecht. Hun missie is het vergemakkelijken en versnellen van het verkrijgen van een lening, met name omdat dit bij reguliere banken vaak een moeizaam en langdurig proces is. Lees hier alles over hoe zakelijk lenen bij CapitalBox in zijn werk gaat.

Aangevraagde bedragen grafiek

grafiek aangevraagde bedragen Capitalbox
Grafiek uitgelegd

Je ziet in bovenstaande grafiek duidelijk de meest populaire aangevraagde bedragen.
Tot 5.000 euro betreft 25% van de aanvragen.
5.000 tot 10.000 euro betreft 45% van de aanvragen.
10.000 tot 50.000 euro 20% van de aanvragen.
50.000 tot 100.000 euro vraagt slechts 10% van de ondernemers aan.
Hieruit blijkt dat de meeste ondernemers en ZZP´ers voldoende hebben aan een financiële injectie van maximaal 10.000 euro.

Voor- en nadelen CapitalBox

Voordelen

Nadelen

Zakelijk lenen zonder het opgeven van financiële cijfers

Het werken met een simpel proces voor het aanvragen van een zakelijke lening zonder bkr en jaarcijfers, is iets waar CapitalBox veel waarde aan hecht. Je kunt je bedrijfsgegevens online koppelen, zodat je niet zelf ontzettend veel financiële gegevens hoeft op te zoeken en vrij te geven. Dit is een manier van inzicht geven in je bedrijf die je weinig moeite kost en door de beveiligde online omgeving erg veilig is.


Voor een zakelijke lening bij CapitalBox zijn jaarcijfers niet vereist.


Capitalbox bekijkt je aanvraag direct

Wanneer de bedrijfsgegevens kloppen en gekoppeld zijn, kan CapitalBox kijken naar de cijfers en beoordelen of je bedrijf geschikt is voor het ontvangen van een zakelijke lening. Wel moet je voor dit proces op de juiste manier ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel, dus zorg dat dit goed in orde is. Verder hoef je bijna geen gegevens in te voeren, op je telefoonnummer en e-mailadres na.

Zakelijke lening zonder bkr

Er zijn in Nederland veel ondernemers en ZZP´ers die nergens terecht kunnen voor een zakelijke lening vanwege een negatieve bkr registratie. Hier hoef je jezelf bij CapitalBox geen zorgen over te maken. Het betreft hier een zakelijke lening zonder bkr toetsing.

Voorwaarden zakelijke lening CapitalBox

Tot nu toe klinkt het allemaal heel goed, maar wat zijn de voorwaarden van zo’n zakelijke lening bij CapitalBox? Goed om te weten is dat er een bepaald limiet zit op de hoeveelheid die je kan lenen bij dit bedrijf. Natuurlijk hangt de grootte van je lening sterk af van de financiën van jouw bedrijf, maar over het algemeen geeft CapitalBox leningen uit van minimaal 1000 euro en maximaal 350.000 euro. Houd hier dus rekening mee wanneer je een grotere lening nodig hebt.

Geen onderpand en geen verzekering

Iets wat voor veel ondernemers erg fijn is, is dat je voor leningen bij CapitalBox geen onderpand hoeft op te geven. Er geldt alleen persoonlijke aansprakelijkheid, wat erg uniek is voor leningen en je zeker bij reguliere banken niet tegen zult komen. Ook zijn er geen verborgen kosten waar je later door verrast kan worden, en weet je dus precies waar je aan begint. Verder is een verzekering geen vereiste, maar kan dit natuurlijk nog steeds wel een goede keuze zijn voor je bedrijf. Hier kan je dus zelf een beslissing over nemen.

Video introductie CapitalBox


Snel en gemakkelijk zakelijk lenen zonder gedoe

Zoals eerder al genoemd, is het snelle en gemakkelijke aanvraagproces iets waar CapitalBox heel trots op is. Om een lening aan te vragen vul je online een formulier in, waar je ongeveer vijf minuten aan kwijt bent. Hier vul je wat gegevens op in zoals bijvoorbeeld je e-mailadres en KvK-nummer. Op basis van deze gegevens checkt CapitalBox de financiële gezondheid en status van je bedrijf. Vervolgens trekken ze bepaalde conclusies over je lening. Kom je in aanmerking voor een lening en zo ja hoeveel kun je dan krijgen? Dit is allemaal afhankelijk van de prestaties en geldstromen van je bedrijf.

Vrijblijvende kosteloze offerte

De offerte die je vervolgens ontvangt kun je zelf goed- of afkeuren. Je gegevens worden erg snel gecontroleerd en vaak ontvang je dezelfde dag of de volgende werkdag al de offerte. Deze offerte is opgesteld door de zakelijke experts van CapitalBox, bij wie je ook goed terecht kunt voor advies of vragen. Wanneer je tevreden bent met het aanbod kun je het accepteren. Het terugbetalen gaat maandelijks, en het gaat elke maand om een vast bedrag dat je vooraf bepaald hebt. De leenperiode is uiteraard afhankelijk van jouw bedrijf en financiële status, maar er geldt een maximale periode van achttien maanden. Hoe sneller je de lening afbetaalt, hoe goedkoper je uiteindelijk uit bent.


De offerte van Capitalbox is vrijblijvend, zonder kosten en binnen 1 uur in je mailbox.


Capitalbox: Geschikt of niet geschikt?

CapitalBox is een gevestigd bedrijf dat ontzettend veel ervaring heeft met het verstrekken van leningen aan kleinere ondernemingen. Een groot voordeel hiervan is dat ze de kennis en inzichten hebben die jij als beginnend ondernemer misschien nog niet hebt. De specialisten van het bedrijf kunnen je dan ook goed passend advies geven over het opzetten van een onderneming en het goed gebruiken van een eventuele lening. Maak hier zeker ook gebruik van wanneer je nog wat extra advies nodig hebt.

Dezelfde dag geld op je rekening

Verder is het lenen bij CapitalBox een erg makkelijk proces, dat al binnen een dag geregeld kan zijn. Wanneer je de offerte hebt goedgekeurd staat het geld vaak namelijk dezelfde dag al op je rekening. Let er wel op dat de lening die je krijgt maximaal een omvang kan hebben van 350.000 euro, dus je kunt hier geen reusachtige bedragen lenen. Al met al is CapitalBox een erg geschikt bedrijf voor ondernemers die een beetje extra hulp nodig hebben of geld nodig hebben om te investeren in zichzelf.

Snel aangevraagd in 5 minuten

Tevens is een aanvraag voor een zakelijke lening bij CapitalBox snel afgerond en kun je verder met je dagelijkse werkzaamheden. In 5 minuten heb je een volledige online aanvraag ingediend. Dat is bijzonder snel en vervolgens word je per email op de hoogte gehouden van de voortgang van je aanvraag.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente