Home » Geld lenen » Zakelijk geld lenen » Zakelijk krediet zonder jaarcijfers

Zakelijk krediet zonder jaarcijfers

Bij bank of online kredietverstrekker?

Geld voor je onderneming leen je bij de bank of bij een kredietverstrekker, echter moet je dan wel jaarcijfers overleggen. Om je kredietaanvraag te kunnen beoordelen, vragen deze instanties je om allerlei gegevens van je onderneming. Met een zakelijk krediet zonder jaarcijfers wordt het ondernemers een stuk gemakkelijker gemaakt. Een zakelijke lening zonder jaarcijfers in 10 minuten geregeld.

Online geregeld zonder jaarcijfers

Ook moet je meestal voldoen aan verschillende voorwaarden voordat je in aanmerking komt voor een lening of financiering. Vind je dit lastig of ben je bang dat je dit veel tijd gaat kosten, overweeg dan eens een alternatieve vorm van een zakelijk krediet af te sluiten zonder jaarcijfers te hoeven overleggen. 

Direct aanvragen?

Yeaz zakelijk lenen

Yeaz

Geen aflos stress
€1.000 tot €50.000
Géén onderpand of jaarcijfers

new10

New10

Vanaf €20.000
Vrijblijvend aanbod
Van ABN-AMRO

5in5

Snel zakelijk kredietje

€500 – €5000
Geen BKR toetsing
Dezelfde dag geld

qeld zakelijke lening

Qeld

Voor alle ondernemers
€1.000 tot €200.000
Ook voor eenmanszaak

swishfund zakelijk

Swishfund

Vanaf €3.000
Goedkeuring binnen 24 uur
Goede klantenservice

kredietvooruit

KredietVooruit

Vanaf €3.000
Geen onderpand of jaarcijfers
Binnen 24 uur op je rekening

Bridgefund

€5.000 tot €250.000
Gratis offerte
Flexibele aflossing

Bekijk meer mogelijkhedenzakelijk krediet zonder jaarcijfers

Wat is een zakelijke lening?

Een zakelijke lening is een overeenkomst tot het afsluiten van een geldlening ten behoeve van je bedrijf. Een zakelijke lening dient uitsluitend gebruikt te worden binnen je onderneming en kan meerdere verschillende doelen hebben. Alle betaalde rente kan worden afgetrokken van de winst van je onderneming, onafhankelijk of dit nu een B.V., een V.O.F. is of een eenmanszaak (ZZP).

Microlening

Een microlening is een speciale bedrijfslening die je afsluit via de overheid. Om hiervoor in aanmerking te komen, presenteer je jouw bedrijfsplannen aan een speciaal geselecteerde jury. En ja, er komt ook wel wat papierwerk bij kijken. Met een microlening draagt de overheid bij aan een gunstig ondernemersklimaat. Kom je ervoor in aanmerking, dan profiteer je van zeer gunstige voorwaarden.

online krediet

Zakelijke lening zonder gedoe

Dit zijn leningen van relatief kleine bedragen voor ondernemers. Kleine online leningen hebben als voordeel dat de controle op je kredietwaardigheid niet gebeurt. Er komt geen papieren tijger bij kijken. Op deze manier kun je best snel geld lenen zonder dat je je jaarcijfers hoeft te overleggen. Lenen zonder jaarcijfers te hoeven overleggen scheelt een heleboel onnodig gedoe.

Binnen 10 minuten geregeld

Vaak is een online krediet al binnen 10 minuten geregeld. Als het meezit, heb je de volgende werkdag geld op je bedrijfsrekening staan. Deze vorm van krediet is een hele snelle methode voor als je snel een bedrijfslening nodig hebt. Voor veel ondernemingen een hele interessante optie. Ook als je aanvraag van een lening eerder geweigerd is door de bank kun je hier nog steeds terecht.

Sectoren geschikt voor zakelijk lenen zonder jaarcijfers

BouwsectorDetail- en groothandel
BoerenBouw
FamiliebedrijvenFinanciële sector
MaakindustrieWinkeliers
Horeca en cateringSchoonmaak
StartersTechnologie
TelecomTransport en logistiek
Zakelijke dienstverleningOverige

Denk ook eens aan Crowdfunding

Vooral populair op sociale media is inzamelen van geld via derden. Dit kunnen sponsors zijn maar ook ‘het publiek’. Door je plannen of ideeën te delen of te presenteren op sociale media kunnen sponsoren of investeerders jouw idee financieel ondersteunen. Je kunt er een tegenprestatie tegenover zetten. Of je kunt afspreken dat je de ‘funding’ als lening ziet en deze op een later moment terugbetaalt.

Leen geld van een bekende

Soms is een familielid of hele goede vriend bereid je te helpen en mee te investeren in jouw idee of onderneming. Maak hierover wel goede afspraken en leg deze vast op papier. Spreek ook een rentepercentage af en legt vast op welke termijn je het geleende geld terugbetaalt. Want je wil je familie of bekenden wel te vriend houden.

zonder jaarcijfers

Zakelijke lening die bij je past

Kortom, afhankelijk van je onderneming is er ook voor jouw bedrijf een vorm van zakelijk lenen te vinden die bij jou past. Voor het lenen van grote bedragen kun je natuurlijk altijd terecht bij de bank, een geldverstrekker of de overheid.

Zonder BKR toetsing

Soms is een kleine lening online al voldoende. Het is natuurlijk altijd slim om eerst goed advies in te winnen en alle mogelijkheden tegen elkaar af te wegen. Ook blijft het voor zelfstandigen mogelijk om een zakelijk krediet af te sluiten zonder BKR toetsing. Op deze manier blijven problemen die zich in het verleden in de privé sfeer hebben afgespeeld buiten beeld.


Zakelijk geld lenen zonder jaarcijfers video (03:08)


Alternatieve aanbieders zakelijke lening

AanbiederMogelijkheden
ABN Amro€5000 – €250.000
ING€5000 – €1.000.000
Rabobank€5000 – €1.000.000
SNS€5000 – €50.000
Kredietunie€5000 – €250.000
TriodosVanaf €250.000
Qredits€50.000 – €250.000
UWVTot €36.155

Stap voor stap aanvragen

  • Vul de vragen over je bedrijf in.
  • Kies het gewenste bedrag.
  • Bereken de maandelijkse kosten automatisch.
  • Verstuur de online aanvraag.
  • Benodigde tijd: 10 minuten.
  • Wacht op goedkeuring (binnen 24 uur).
  • Ontvang het geld op je rekening.

Vraag & antwoord

Wat zijn de beste zakelijke leningaanbieders?

Eenvoudig, betrouwbaar en snel de beste zakelijke aanbieders bekijken.

Hoeveel is de rente op een zakelijke financiering?

De rente voor je zakelijke lening is afhankelijk van de looptijd en de aanbieder waar je voor kiest. Gemiddeld ligt de maandelijkse rente tussen de 1% en 3%.

Wat zijn de voorwaarden?

Je bedrijf is volledig in Nederland gevestigd. Je onderneming bestaat minimaal 12 maanden en je hebt een omzet van minimaal €48.000.

Hoe lang loopt de bedrijfslening?

Bij het vergelijken van de zakelijke kredieten zie je dat het kortlopende leningen zijn. Deze zijn beschikbaar vanaf 1 maand tot aan 18 maanden.


Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente