Home » Financieel nieuws » Lening aflossen met iDeal

Lening aflossen met iDeal

Een lening aflossen met iDeal, hoe werkt dat dan vraag je je af. Wordt het dan automatisch van mijn rekening afgeschreven of moet ik net zoals bij online iets kopen het betaalscherm invullen? In dit artikel wordt uitgelegd welke vormen van leningen je kunt betalen met iDeal en hoe je dat dan precies doet. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van het online betalen en waarom is het overschrijven via de bank niet gemakkelijker. Zo zijn er een aantal vragen te verzinnen die opkomen als er wordt voorgesteld door de kredietverstrekker om dit per iDeal te doen.

Direct aanvragen?


Saldodipje minilening

Saldodipje spoed
Binnen 24 uur geld
€100 – €2500
Aflossen max. 4 maanden
Ruime goedkeuring
Meer info

Direct beschikbaar

Bekijk Saldodipje


kredietgroep nederland

Kredietgroep Nederland
Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Vanaf €1.000
Rente vanaf 3,9%
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Kredietgroep


Santander lenen

Santander
Aflossen: 12-120 maanden
Persoonlijke lening
Vertrouwd lenen
Vanaf €1.500
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Santander


capitalbox

Zakelijk geld lenen
Voor alle ondernemers
€1.000 tot €350.000
Binnen 24 uur uitbetaling
Géén onderpand of jaarcijfers
Meer info

Snel beschikbaar

Bekijk Capitalbox


Waar kun je geld lenen met iDeal?

Ten tijde van schrijven bestaat deze optie bij een aantal aanbieders voor het lenen van een ´klein´ bedrag tot en met 2500 euro, dit zijn de zogeheten minileningen, waarbij je snel en zónder bkr toetsing een bedrag kunt lenen. Er zijn geen lastige contracten en ook een persoonlijk contact is niet nodig. Op deze manier kun je snel zorgen voor wat extra cash, let wel dat je de geleende bedrag binnen maximaal 4 maanden (124 dagen) weer moet aflossen, maar een minilening 30 dagen kan ook, dus doe dit alleen als je er zeker van bent dat je het ook kunt terugbetalen.

Waarom met iDeal?

Ga je een traditionele persoonlijke lening aanvragen? Dan zul je deze per bankoverschrijving moeten aflossen. Echter is gebleken dat een hoop mensen dit een lastige extra stap vinden, zijn moeten het hele iban nummer overtypen, vervolgens de tenaamstelling, adresgegevens en ga zo maar door. Doordat dit toch best wat omslachtig is stellen veel mensen dit uit en voldoen dan niet aan het op tijd terugbetalen, gevolg daar van is weer dat er allerlei vervelende brieven komen en je zelfs te maken kunt krijgen met een incassobureau, daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Met iDeal betaal je in een paar eenvoudige stappen in een vertrouwde bankomgeving je schuld snel af, kleine moeite maar wel een goed gevoel.

Lening aflossen met iDeal

Wat is nu eigenlijk dat veelbesproken iDeal, wellicht een wat dommige vraag omdat bijna iedereen in Nederland dit kent en er ook veelvuldig gebruik van maakt. Maar toch zijn er nog wel mensen die niet vertrouwd zijn met het systeem en het toch wel willen gaan gebruiken.
Met iDeal kun je via elke Nederlandse bank een betaling verrichten, je gaat bij het gebruik naar je eigen vertrouwde en goed beveiligde bankomgeving zodat je precies weet wat je moet doen, uiteraard moet je wel internetbankieren hebben. Je doet vervolgens de betaling die je wil doen en vervolgens wordt het bedrag meteen van jouw rekening gehaald en per direct op de rekening van de ontvanger gestort. Op deze manier kan de ontvanger meteen zien dat je betaald hebt in tegenstelling tot een bankoverschrijving die meestal pas de volgende dag bij de ontvanger wordt bijgeschreven.

Maar kan ik dan niet meer anders betalen?

Gelukkig is er voor diegenen die echt niet met het systeem van iDeal willen betalen, of wellicht geen internetbankieren hebben nog wel steeds de mogelijkheid om het per gewone online overboeking of een overschrijving per post te doen. Het iDeal systeem is slechts een aanvulling op de reeds bekende betaalmethoden en geen vervanging daar van.

Waar kan ik direct geld lenen met iDeal?

De hier geselecteerde aanbieders bieden de mogelijkheid om af te lossen met iDeal in plaats van overschrijving. Wil je de aanbieders bekijken?

Waar kan ik goedkoop geld lenen?

Er is in Nederland een officiële laagste rente van 3,4% gevonden. Afhankelijk van bedrag en looptijd.

Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Geld lenen zonder BKR

lenen zonder bkr in 10 minuten

Geld lenen zonder BKR Wat is geld lenen zonder bkr? Geld lenen zonder BKR is het aangaan van een lening zonder dat er een kredietwaardigheidstoets wordt uitgevoerd. Dus wanneer je…

Lening geweigerd bij de bank

lening geweigerd

Lening geweigerd bij de bank Het zal je maar gebeuren, lening geweigerd bij de bank. Daar zit je dan met je mooie plannen voor een krediet waar je eigenlijk al…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Geld lenen en binnen 1 uur op je rekening, wie wil dit nu niet? Direct geld lenen eenvoudig en snel opgelost met meerdere…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

Zakelijk krediet zonder jaarcijfers

zakelijk krediet zonder jaarcijfers

Geld voor je onderneming leen je bij de bank of bij een kredietverstrekker, echter moet je dan wel jaarcijfers overleggen. Om je kredietaanvraag te kunnen beoordelen, vragen deze instanties je…

Spaarlening of spaarkrediet oversluiten (lagere maandlasten)

Spaarlening of spaarkrediet oversluiten
Spaarlening of spaarkrediet oversluiten

Wat zijn spaarleningen nou eigenlijk? Over deze leenvorm wordt niet heel veel geschreven. Daarom vonden wij het tijd worden om eens wat aandacht aan deze vorm van lenen te geven. Een spaarlening noemt men ook wel eens gewoon een spaarkrediet. Dit krediet heeft overeenkomsten met het z.g. ‘rentekrediet’. Daar deze vorm van sparen of krediet veel werd ´verkocht´eind jaren negentig en begin jaren 2000 staan deze spaarleningen nu op het punt te verlopen. Met het gestorte geld werd veelal belegd en dat is in vele gevallen niet goed verlopen. Aangezien deze spaarkredieten of ook wel premiekredieten geheten nu op massaal aflopen is het wellicht een goed idee om deze eens tegen het licht te houden en misschien over te sluiten naar een persoonlijke lening. Hiermee kan het boek dan gesloten worden en weet je precies wat er nog moet worden afgelost en hoe lang dit nog gaat duren.

5000 euro lenen

leen 5000 euro

5000 euro lenen Op zoek naar een 5000 euro lening? De oplossing om dit bedrag te lenen is een keuze te maken uit een persoonlijke lening of een doorlopend krediet….