Lening aanvragen in 10 minuten

Lening aanvragen in 10 minuten

Lening aanvragen in 10 minuten

Als je een lening wil aanvragen in 10 minuten dan neem ik aan dat je deze ook snel op je rekening wil hebben. In het verleden was het nog zo dat je in je beste goed naar een bank moest om daar een lening aan te moeten vragen, je moest hele bergen papier overleggen en ook het aanvragen duurde weken voordat het rond was. Ook de rente bij traditionele banken ligt nog steeds vele procenten hoger dan wanneer je dit gemakkelijk en snel online doet. Maar hoeveel kun je nu precies besparen als je een online lening wil aanvragen in 10 minuten?

Lening aanvragen

Er zijn natuurlijk veel verschillende leningen die je kunt aanvragen, maar voor al de leenvormen geldt dat het online aanvragen binnen 10 minuten kan zijn afgerond, soms zelfs nog sneller. Of je het nu hebt over een minilening, een doorlopend krediet, een persoonlijke lening of een hypotheek, je doet het tegenwoordig allemaal gemakkelijk vanuit huis op je eigen computer. Je zult natuurlijk wel nog steeds bepaalde documenten moeten versturen zodat de kredietverstrekker kan controleren of een lening in jouw specifieke geval wel verantwoord is, maar dit kan allemaal per email.

Minilening in 5 minuten

snelle minileningDe minilening is eigenlijk de enige vorm van lenen die je uitsluitend online kunt aanvragen, een minilening is bedoelt als voorschot op je salaris en varieert van 100 euro tot maximaal 1500 euro. Je vraagt een minilening in 5 minuten aan waarna je wordt gevraagd om een aantal documenten per email op te sturen, je aanvraag wordt snel bekeken en ook snel uitbetaald. Wil je geld lenen met bkr, dan is de minilening daar bij uitstek geschikt voor want er wordt bij de aanvraag geen toetsing uitgevoerd bij het Bureau Krediet Registratie (bkr).

Doorlopend krediet

Bij een doorlopend krediet heb je wel keus of je dit online wil doen of liever naar een bank gaat. Over het algemeen kun je een doorlopend krediet afsluiten vanaf 2.500 euro. deze vorm van lenen is bijzonder populair in Nederland omdat je met deze lening altijd een geldreserve achter de hand hebt voor als iets snel moet worden vervangen of gerepareerd, het dankt ook zijn populariteit aan het feit dat er geen vaste eindtijd is waarop de lening moet zijn voldaan. Op deze manier kun je bedragen die je al hebt afgelost gewoon weer opnemen.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening gebruik je eigenlijk alleen maar als je in één keer een grote uitgave gaat doen, denk aan het kopen van een auto. Vaak is dit een stuk goedkoper dan wanneer je een lening afsluit bij het bedrijf waar je een grote aankoop gaat doen. Voordeel van de persoonlijke lening is dat de rente vast is en ook de eindtijd vaststaat. Je kunt een persoonlijke lening natuurlijk gewoon online afsluiten binnen 10 minuten, er zijn vele aanbieders die je een lage rente kunnen aanbieden. Op het moment van schrijven was de laagste rente 4,7%.

Meer informatie over geld lenen

informatie over geld lenenVoordat je een lening gaat afsluiten is het raadzaam om je goed te informeren over de zaken waar je op moet letten. Kijk voor meer informatie eens op de website van het nibud, daar vind je niet alleen veel informatie, maar er zijn ook handige tools te vinden waarmee je kunt berekenen of het in jouw geval een goed idee is om een lening af te sluiten. Zo vind je er een bespaarwijzer, een vergelijker voor je pensioen, een geldplan studiewijzer voor de kinderen maar ook een wekelijkse uitgaven en inkomstenwijzer. En natuurlijk ook informatie over het aangaan van een lening voor ouderen met veel handige tips en voorbeelden.

Dit vind je misschien ook leuk...