fbpx

Snel geld lenen zonder gedoe

Snel geld lenen zonder gedoe

Snel geld lenen zonder gedoe

Hoe kun je snel geld lenen zonder gedoe, maar wat is gedoe eigenlijk. Gedoe is als je allerlei ingewikkelde formulieren moet invullen, die vervolgens persoonlijk op papier moet komen inleveren en dan maar moet afwachten wanneer deze bekeken worden. Snel geld lenen zonder gedoe doe je tegenwoordig gewoon vanuit je luie stoel online, je vult een online formulier in waarna je aanvraag bekeken wordt en eventuele verdere vragen gewoon per email of per telefoon gevraagd worden. Makkelijk zat.

Online aanvragen

Tegenwoordig vraag je elke lening die je maar wilt gewoon online aan, of het nu om een doorlopend krediet vanaf 2.500 euro gaat, of om een persoonlijke lening. Maar ook voor het aanvragen van een minilening kun je gewoon makkelijk en snel online terecht. De rente is de laatste tijd scherp gedaald en dat is natuurlijk ook te merken bij alle kredietvormen. Zo kom je al een doorlopend krediet tegen die een lage rente heeft van 4,5%. Dit geldt ook voor een persoonlijke lening, ook bij deze vorm van lenen is de rente aardig gedaald.

saldodipje minilening

Ferratum

 Minilening 
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee
SaldodipjeGéén BKR toetsing
Geldshop

Geldshop

 Persoonlijke lening & Doorlopend krediet 
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 3,9 - 5,8 %
Kredietbedrag: vanaf €2.500
Starttarief: Geen
Aflossen: 24-180 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 18 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
OversluitenKies voor zekerheid

waar lenen

Waar kun je het beste lenen

Op deze website vind je verschillende pagina´s die laten zien waar je op dit moment een lage rente betaalt en welke je online kunt aanvragen, er zijn vele aanbieders, maar ze hanteren niet allemaal een lage rente. Over het algemeen betaal je bij de traditionele banken de hoogste rente voor een doorlopend krediet en een persoonlijke lening, daar komt nog bij dat je vaak een rekening bij de desbetreffende bank moet hebben voordat je er een lening kunt aanvragen. Dat klinkt toch wel als erg veel moeite om niet alleen een hogere rente te betalen, maar er ook nog eerst een rekening te moeten openen.

geen persoonlijk contact

Geen gedoe met afspraken

Vraag je je lening online aan dan is persoonlijk contact niet nodig en zelfs niet gebruikelijk. Alles wordt per email afgehandeld, echter een eerste contact zal per telefoon zijn om te controleren of de gegevens die je eerder hebt ingevuld bij het online aanvragen ook nog steeds kloppen. Alle extra gegevens die aan je gevraagd worden kun je zelf thuis inscannen op je computer en per email naar de kredietverstrekker toe sturen.

meer info

Meer informatie over lenen

Wil je je eerst verder oriënteren voordat je een lening gaat afsluiten dan is er veel nuttige informatie over het afsluiten van een doorlopend krediet of een persoonlijke lening te vinden op de website van het nibud. Ook vind je daar verschillende rekenmodules die online voor je uitrekenen of het interessant is om een lening af te gaan sluiten.

mini lening

Minilening

Wil je echt snel geld lenen zonder gedoe en heb je tijdelijk een relatief klein bedrag nodig dan is de minilening wellicht een optie. Je leent met een minilening een bedrag tot maximaal 1500 euro en dit kan dan ook binnen 10 minuten zonder bkr toetsing op je rekening worden gestort.

Tot slot

Zoals al eerder vermeld vind je op deze website een aantal pagina´s voor geld lenen zonder gedoe. De handigste pagina om te bekijken is een overzicht pagina met meerdere vormen van leningen.