Snel geld lenen zonder gedoe

snel geld lenen zonder gedoe
Snel geld lenen zonder gedoe

Hoe kun je snel geld lenen zonder gedoe, maar wat is gedoe eigenlijk. Gedoe is als je allerlei ingewikkelde formulieren moet invullen, die vervolgens persoonlijk op papier moet komen inleveren en dan maar moet afwachten wanneer deze bekeken worden. Snel geld lenen zonder gedoe doe je tegenwoordig gewoon vanuit je luie stoel online, je vult een online formulier in waarna je aanvraag bekeken wordt en eventuele verdere vragen gewoon per email of per telefoon gevraagd worden. Makkelijk zat.

Online vergelijken en aanvragen

ferratum minilening

Ferratum

Minilening
€100 tot maximaal €1500
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee

Ferratum

Alternatief voor Ferratum is Saldodipje.financieringen

Kredietgroep Nederland

 Persoonlijke lening & Doorlopend krediet 
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 3,9 - 6,4 %
Kredietbedrag: vanaf €5.000
Starttarief: Geen
Aflossen: 12-120 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 18 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
Kredietgroep Nederland

Let op! BKR toetsing!

Minilening tariefberekening

Minilening:€500€1000€1500
Totaal krediet:€508,13€1015,02€1525,11
Minimale rente:13,99%13,99%13,99%
Maximale rente:13,99%13,99%13,99%
Minimale looptijd
maanden:
111
Maximale looptijd maanden:122

Tegenwoordig vraag je elke lening die je maar wilt gewoon online aan, of het nu om een doorlopend krediet vanaf 2.500 euro gaat, of om een persoonlijke lening. Maar ook voor het aanvragen van een minilening kun je gewoon makkelijk en snel online terecht. De rente is de laatste tijd scherp gedaald en dat is natuurlijk ook te merken bij alle kredietvormen. Zo kom je al een doorlopend krediet tegen die een lage rente heeft van 4,5%. Dit geldt ook voor een persoonlijke lening, ook bij deze vorm van lenen is de rente aardig gedaald.

waar lenen

Waar kun je het beste lenen

Op deze website vind je verschillende pagina´s die laten zien waar je op dit moment een lage rente betaalt en welke je online kunt aanvragen, er zijn vele aanbieders, maar ze hanteren niet allemaal een lage rente. Over het algemeen betaal je bij de traditionele banken de hoogste rente voor een doorlopend krediet en een persoonlijke lening, daar komt nog bij dat je vaak een rekening bij de desbetreffende bank moet hebben voordat je er een lening kunt aanvragen. Dat klinkt toch wel als erg veel moeite om niet alleen een hogere rente te betalen, maar er ook nog eerst een rekening te moeten openen.

Persoonlijke lening tariefberekening

Persoonlijke lening:€2.500€25.000€50.000
Totaal krediet:€2.995€27.511€55.022
Minimale rente:5,30%3,70%3,30%
Maximale rente:10,15%8,70%7,70%
Minimale looptijd:111
Maximale looptijd:144180180

geen persoonlijk contact

Geen gedoe met afspraken

Vraag je je lening online aan dan is persoonlijk contact niet nodig en zelfs niet gebruikelijk. Alles wordt per email afgehandeld, echter een eerste contact zal per telefoon zijn om te controleren of de gegevens die je eerder hebt ingevuld bij het online aanvragen ook nog steeds kloppen. Alle extra gegevens die aan je gevraagd worden kun je zelf thuis inscannen op je computer en per email naar de kredietverstrekker toe sturen.

meer info

Meer informatie over lenen

Wil je je eerst verder oriënteren voordat je een lening gaat afsluiten dan is er veel nuttige informatie over het afsluiten van een doorlopend krediet of een persoonlijke lening te vinden op de website van het nibud. Ook vind je daar verschillende rekenmodules die online voor je uitrekenen of het interessant is om een lening af te gaan sluiten.

mini lening

Minilening

Wil je echt snel geld lenen zonder gedoe en heb je tijdelijk een relatief klein bedrag nodig dan is de minilening wellicht een optie. Je leent met een minilening een bedrag tot maximaal 1500 euro en dit kan dan ook binnen 10 minuten zonder bkr toetsing op je rekening worden gestort.

Stappenplan aanvragen minilening

Benodigde tijd: 5 minuten
Snel geld lenen zonder BKR toetsing,
poespas of lastige vragen
1. Kies gewenste bedrag
€100 - €1500
2. Kies de looptijd 15, 30, 45, 62 dgn.
3. Upload je legitimatiebewijs
Paspoort/rijbewijs/IDkaart
4. Kies je garantsteller
Gratis of betaald
5. Verifieer je bankrekening
Verstuur 1 cent met iDeal
6. Verstuur je aanvraag
7. Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening

Snel geld lenen zonder gezeur

Zoals al eerder vermeld vind je op deze website een aantal pagina´s voor geld lenen zonder gedoe. De handigste pagina om te bekijken is een overzicht pagina met meerdere vormen van leningen. Het online aanvragen van bijna alle mogelijke kredietvormen is zonder gezeur, geen lastige telefoontjes, of afspraken. Gewoon veilig en anoniem vanuit je luie stoel, op een moment dat het jou het beste uitkomt. Ook voor het geld lenen zonder BKR zijn er nog wel mogelijkheden.

Direct geld lenen zonder vragen

Word je er ook zo moedeloos van? Al die vragen die je gesteld worden wanneer je ergens aanklopt voor een lening? Letterlijk alles willen ze weten. Over je woonsituatie, hoeveel je verdient, wat je kosten zijn. Gelukkig kan dit tegenwoordig ook op een andere manier, zonder al teveel vragen.

Natuurlijk moet de kredietverstrekker wel wat basis gegevens van je hebben, dat is logisch. Maar tot het in het allerkleinste detail naar je persoonlijke omstandigheden informeren hoeft nu niet meer. Direct geld lenen verzorg je geheel online, houdt ook direct in dat vragen die je niet welgevallig zijn niet hoeft te beantwoorden.


Geld lenen met spoed

Wat is snel geld lenen zonder gedoe?

Snel geld lenen zonder gedoe houdt in dat er weinig lastige vragen zijn, er geen persoonlijk contact is en dat er geen stapels met papieren hoeft te worden ingevuld. Het betekent ook dat er na goedkeuring direct geld naar je rekening wordt overgemaakt.

Welke leningen komen in aanmerking voor lenen zonder gedoe?

De gemakkelijkste lening om af te sluiten is de minilening. Gevolgd door online aanbieders van een persoonlijke lening, of een doorlopend krediet. Gemiddeld genomen doen banken er het langste over om je van een krediet te voorzien, zeker als je niet bij de bank bankiert.

Welke bedragen kan ik snel lenen?

Binnen 12 uur kun je beschikken over een bedrag wat ligt tussen de €100 en €1500. Heb je meer tijd, dan zijn er ruimere bedragen beschikbaar. Lees vooral meer op geldlenenperdirect.nl.


  1. Niet eindeloos papieren invullen
  2. Geen persoonlijk contact
  3. Ook geen lastige vragen
  4. Gemakkelijk online aan te vragen
  5. Afronden in 5 minuten
  6. Binnen 24 uur geld op je rekening

Dit vind je misschien ook leuk...