Geld lenen met een selfie

Geld lenen met een selfie

Geld lenen met een selfie

Jazeker, je leest het goed. De techniek staat voor niets vandaag de dag en ook aanbieders van leningen gaan met hun tijd mee. Het is nog niet zover dat je voor de wat grotere bedragen kunt geld lenen met een selfie, maar het begin is er! De leningen waarover we het nu hebben zijn de zogenaamde minileningen, misschien beter bekend onder de naam flitsleningen. Met het insturen van een selfie bij je aanvraag gaat het niet alleen sneller, maar ook de kans van slagen wordt er groter door. Leen tot wel 800 euro zonder bkr toetsing.

Maar wat is dan een minilening

Een minilening is de ideale oplossing wanneer je eventjes krap bij kas zit en je volgende salaris of uitkering nog even op zich laat wachten. Je kunt bij de meeste minileningen een bedrag lenen tot 800 euro. Bij de bekende grootbanken is dit veelal op korte termijn niet mogelijk. Als het al wel mogelijk is, dan moet je uitleggen waarom je dit bedrag wilt lenen en wordt er een toets gedaan bij het bkr in Tiel. De kans is aanwezig dat je hier helemaal niet op zit te wachten. In dat geval ben je bij een minilening op het juiste adres. Hier worden namelijk geen vervelende vragen gesteld en ook wordt er geen toets bij het bkr gedaan.

Addertje onder het gras

Nee, die zijn er niet. Een flitslening is een helder en relatief eenvoudig product. Via internet kies je een aanbieder en vult de gevraagde gegevens in. Vaak heb je binnen een uur het geld al op jouw rekening staan. Vervolgens heb je gemiddeld zo’n 15 tot 45 dagen de tijd om deze lening weer af te lossen, maar ook aflossen in 30 dagen is mogelijk. In die tijd heb je alweer salaris of uitkering ontvangen en kun je daarmee de minilening weer aflossen. Aangezien je voor een korte periode geld leent en het bedrag relatief laag is betaal je maar een klein bedrag aan rente.

Geld lenen met een selfie

Dan ben je nu vast nieuwsgierig waar de selfie in beeld komt. Geld lenen met een selfie werkt eenvoudig en bespoedigt je aanvraag. Bij geld lenen met een selfie zorg je ervoor dat je jouw geldige legitimatiebewijs goed zichtbaar samen met jouw gezicht vastlegt op een selfie. Deze foto stuur je mee met jouw aanvraag van de lening. Dit helpt de aanbieder om jouw aanvraag sneller te beoordelen en akkoord te geven. En hoe eerder, hoe beter natuurlijk. Geld lenen met een selfie is dan wellicht ook een passende oplossing voor jou!