Home » Geld lenen » Leenscan met direct resultaat

Leenscan met direct resultaat

Hoeveel je kunt lenen ontdek je met onze leenscan

Wat is voor jou de beste lening? Is het een persoonlijke lening, een doorlopend krediet, of wellicht een minilening? Met deze innovatieve leenscan krijg je na het beantwoorden van de vragen direct de uitkomst op je scherm wat voor jou de beste lening zou kunnen zijn. Je hoeft geen persoonlijke gegevens in te vullen en alle vragen zijn te beantwoorden door middel van het klikken op een button. Doe nu de leentest en zie wat voor jou de goedkoopste en beste lening is.


Hoe ga je de lening gebruiken?

Geef hier aan waar je de lening voor gaat gebruiken. Privé, of zakelijk. Het kan zo zijn dat een zakelijke lening op persoonlijke titel wordt afgesloten. Het blijft echter een lening voor zakelijke doeleinden.

Wil je privé of zakelijk geld lenen?


Je wil privé geld lenen

Het is van belang om hier op te geven of je een negatieve BKR notering hebt of niet. Het betreft hier de coderingen A1, A2, A3, A4 en A5. Weet je het niet zeker, geef dit dan aan. Het kan dan wel zijn dat bij een toetsing een negatieve notering naar voren komt. Dit kan leiden tot een afwijzing van een kredietaanvraag.

Heb je een negatieve BKR registratie?

Nee
Ja

Het bedrag dat je graag wil ontvangen

Het bedrag wat je wil lenen is van belang om te bepalen welke leenvorm voor jouw specifieke geval de beste oplossing is. Dit kan voor een relatief laag bedrag een minikrediet zijn en voor hogere bedragen een persoonlijke lening of een doorlopend krediet.

Kies een gewenst leenbedrag


Wat is het doel van de lening?

Het is van belang om aan te geven hoe je de lening gaat gebruiken. Immers zijn de voorwaarden, looptijden en rentetarieven anders voor elke leenvorm.

Koop je iets duurs of geld achter de hand?


Niet gevonden wat je zocht?

Vind hier alternatieve oplossingen

Je hebt nu alle vragen beantwoord en als het goed is ben je geholpen met het vinden van een juist aanbod voor een financiering. Ben je er toch niet mee geholpen, dan kun je altijd nog zelf ontdekken wat voor jou een goede oplossing zou kunnen zijn.

De mogelijkheden zijn als volgt: Voor het doen van een grote uitgave in één keer (bijvoorbeeld aanschaf auto, caravan, camper, enz.), kijk je voor een persoonlijke lening met vele opties.

Ben je geïnteresseerd in geld achter de hand in geval van onverwachte geldnood? Bekijk dan wat een doorlopend krediet met flexibele aflossing voor jou kan betekenen.

Heb je kortstondig een klein bedrag nodig om je even snel van wat geld te voorzien? Kijk dan ook eens naar een minilening voor lenen tot €1500.Hoe start ik de leenscan?

Begin bij de eerste vraag voor het beste resultaat. Je begint hier.

Hoe gebruik ik de leenscan?

Door het beantwoorden van 4 simpele vragen heb je binnen 2 minuten een resultaat in beeld wat voor jou de meest geschikte leenmogelijkheid is. Uiteraard met de laagst mogelijke rente en de gunstigste voorwaarden.

Wat als ik niet tevreden ben met het resultaat?

Ben je niet 100% tevreden met de uitkomst van de leenscan? Er wordt aan het einde van de test alternatieve mogelijkheden aangeboden waar je uit kunt kiezen. Op deze manier is er altijd een oplossing.


Minilening

minilening

Minilening Wat is een minilening? Een minilening is het lenen van een klein bedrag vanaf €100 met een snelle uitbetaling. Je kunt dus met spoed geld lenen. Daarnaast wordt een…

Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Geld lenen en binnen 1 uur op je rekening, wie wil dit nu niet? Direct geld lenen eenvoudig en snel opgelost met meerdere…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

Studeren met een geldlening

studielening

Studeren is belangrijk voor mensen om zich te blijven ontwikkelen en velen vinden het ook een leuke afleiding om een cursus te gaan volgen. Maar wat doe je als je…

Geld lenen voor Vaderdag

geld lenen vaderdag

Elk jaar weer hetzelfde probleem, Vaderdag staat voor de deur en je hebt weer eens geen geld voor een leuk cadeau. Wil je snel geld lenen voor Vaderdag dan staan…

60000 euro lenen en los af in 10 jaar

60000 lenen

60.000 euro lenen Aflossen in 10 jaar snel en eenvoudig €60.000 lenen kan betrouwbaar en zonder gedoe met een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Dus net afhankelijk voor welk…