Home » Geld lenen » Geld lenen zonder gezeur

Geld lenen zonder gezeur

Geld lenen zonder gezeur
Geld lenen zonder gezeur

Word je er ook zo moe van, heb je eindelijk besloten om ergens een lening af te sluiten, moet je eindeloos naar het gezeur luisteren voordat eindelijk wordt besloten om het door jou aangevraagde bedrag uit te betalen. De vragenlijsten zij zo uitgebreid dat je er bij voorbaat al geen zin meer in hebt. Maar ja, als je toch een geldbedrag nodig hebt dan zul je toch even door de zure appel heen moeten bijten. Natuurlijk is de hoeveelheid gezeur bij een lening wel afhankelijk van welke kredietvorm je gebruik gaat maken, bij de één is het minimaal en bij de ander houden de vragen en het bijkomende gezeur maar niet op. Laten we dat een op een rijtje zetten.


Minilening

Heb je helemaal geen zin in gezeur, dan ben je met deze leenvorm het beste én het snelste af. Er worden weinig vragen gesteld, een bkr registratie is geen probleem en als klap op de vuurpijl wordt er ook nog eens supersnel uitbetaald.

Nadelen minilening

Nadeel van het lenen van een klein bedrag met een minilening is dat je maar maximaal 1000 euro kunt lenen en het geleende bedrag ook weer snel moet afbetalen, dit moet ook in één keer en kan niet in termijnen.

Voordelen minilening

Je kunt er ook terecht voor een klein bedrag vanaf 50 euro, er worden weinig lastige vragen gesteld, dus geld lenen zonder gezeur, bkr registratie geen probleem, snelle uitbetaling.

Doorlopend krediet

Met dit krediet moet je toch echt helemaal met de billen bloot, het komt er eigenlijk op neer dat je veel informatie moet verschaffen, niet alleen over je inkomen, maar ook over je leefsituatie. Het kan zijn dat er ook nog aanvullende informatie wordt gevraagd en ook kan het voorkomen dat je partner moet mee tekenen. Je kunt aanvragen vanaf 2.500 euro en na goedkeuring heb je over het algemeen het aangevraagde bedrag binnen 2 werkdagen tot je beschikking. Aanvragers met een eigen huis hebben een streepje voor op mensen die in een huurhuis wonen. Waarom dit is blijft een raadsel.

Nadelen doorlopend krediet

Je moet veel informatie verschaffen. Wellicht moet je partner mee tekenen voordat er akkoord wordt gegeven. Je krijgt het geld niet op je rekening, maar wordt via een aparte rekening aan je beschikbaar gesteld, je kunt dan zelf geld overboeken naar je privérekening.

Voordelen doorlopend krediet

Variabele rente, geen vastgestelde einde periode, eenmaal afgeloste bedrag mogen weer worden opgenomen. Je kunt forse bedragen lenen tot wel 100.000 euro. Populairste aangevraagde bedragen zijn 10.000 euro en 20.000 euro.

Geld lenen zonder gezeur

Zoals je in bovenstaand overzicht ziet is het voornamelijk afhankelijk van je situatie, heb je een relatief klein bedrag nodig voor een korte periode dan kies je voor een minikrediet en zoek je iets voor de langere termijn met mogelijkheden tot hogere bedragen dan kies je voor een doorlopend krediet. Zo is er voor ieder wat wils. Natuurlijk zijn er meer kredieten verkrijgbaar, maar ik heb hier de twee meest populaire besproken. Andere krediet zijn een persoonlijke lening en natuurlijk een hypotheek of een tweede hypotheek.