Home » Geld lenen » Geld lenen zonder gezeur

Geld lenen zonder gezeur

Hier kun je geld lenen zonder gezeur

Je kunt in Nederland bij verschillende kredietverstrekkers hier op deze website aangeboden geld lenen zonder gezeur. Dit kan met de volgende leenvormen: Minilening vanaf €100, persoonlijke lening vanaf €1.000 en een doorlopend krediet vanaf €2.500. De officiële aanbieders die je hier vindt bieden een vrijblijvende offerte aan zonder gezeur.

Direct aanvragen?

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
€5.000 tot €150.000
Binnen 2 uur een voorstel
De beste voorwaarden

Saldodipje minilening

€100 – €1800
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur geld
Direct beschikbaar

Santander lenen

Santander

Persoonlijke lening
Aflossen: 48-120 maanden
Vertrouwd lenen
Vanaf €2.500
BKR toetsing: Ja

Je wordt er moedeloos van

Word je er ook zo moe van? Heb je eindelijk besloten om ergens een lening af te sluiten, moet je eindeloos naar het gezeur luisteren voordat eindelijk wordt besloten om het door jou aangevraagde bedrag uit te betalen. De vragenlijsten zijn zo uitgebreid dat je er bij voorbaat al geen zin meer in hebt. Maar ja, als je toch een geldbedrag nodig hebt dan zul je toch even door de zure appel heen moeten bijten. Natuurlijk is de hoeveelheid gezeur bij een lening wel afhankelijk van welke kredietvorm je gebruik gaat maken, bij de één is het minimaal en bij de ander houden de vragen en het bijkomende gezeur maar niet op. Laten we dat een op een rijtje zetten.

Minilening

Heb je helemaal geen zin in gezeur, dan ben je met een snelle minilening het beste én het snelste af. Er worden weinig vragen gesteld, een bkr registratie is geen probleem en als klap op de vuurpijl wordt er ook nog eens supersnel uitbetaald.

Nadelen minilening

Nadeel van het lenen van een klein bedrag met een minilening is dat je maar maximaal 1500 euro kunt lenen en het geleende bedrag ook weer snel moet afbetalen, dit moet ook in één keer en kan niet in termijnen.

Voordelen minilening

Je kunt er ook terecht voor een klein bedrag vanaf 100 euro, er worden weinig lastige vragen gesteld, dus geld lenen zonder gezeur, bkr registratie geen probleem, snelle uitbetaling.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een typisch voorbeeld wanneer je op een eenvoudige manier een geldbedrag wil lenen. Gemakkelijk aangevraagd in 5 minuten biedt deze leenvorm mogelijkheden vanaf €1000. Je betaalt een vaste rente gedurende de gehele looptijd. Aan het einde van de vastgestelde periode dient het volledige bedrag inclusief rente te zijn afgelost.

Introductie persoonlijke lening video

Doorlopend krediet

Met het doorlopend krediet moet je toch echt helemaal met de billen bloot, het komt er eigenlijk op neer dat je veel informatie moet verschaffen, niet alleen over je inkomen, maar ook over je leefsituatie. Het kan zijn dat er ook nog aanvullende informatie wordt gevraagd en ook kan het voorkomen dat je partner moet mee tekenen. Je kunt aanvragen vanaf 2.500 euro en na goedkeuring heb je over het algemeen het aangevraagde bedrag binnen 2 werkdagen tot je beschikking. Aanvragers met een eigen huis hebben een streepje voor op mensen die in een huurhuis wonen. Waarom dit is blijft een raadsel.

Nadelen doorlopend krediet

Je moet veel informatie verschaffen. Wellicht moet je partner mee tekenen voordat er akkoord wordt gegeven. Je krijgt het geld niet op je rekening, maar wordt via een aparte rekening aan je beschikbaar gesteld, je kunt dan zelf geld overboeken naar je privérekening.

Voordelen doorlopend krediet

Variabele rente, geen vastgestelde einde periode, eenmaal afgeloste bedrag mogen weer worden opgenomen. Je kunt forse bedragen lenen tot wel 100.000 euro. Populairste aangevraagde bedragen zijn 10.000 euro en 20.000 euro.

Zoals je in bovenstaand overzicht ziet is het voornamelijk afhankelijk van je situatie, heb je een relatief klein bedrag nodig voor een korte periode dan kies je voor een minikrediet en zoek je iets voor de langere termijn met mogelijkheden tot hogere bedragen dan kies je voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Zo is er voor ieder wat wils. Natuurlijk zijn er meer kredieten verkrijgbaar, maar ik heb hier de twee meest populaire besproken.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente