Home » Financieel nieuws » Online bankieren bij ABN AMRO

Online bankieren bij ABN AMRO

Het online bankieren bij ABN AMRO is niet vanzelf gegaan want de afgelopen jaren zijn turbulente jaren geweest voor bedrijven en instellingen in de financiële sector. Banken hebben dit aan de lijve ondervonden en zijn vaak onderwerp van gesprek en discussie geweest. ABN AMRO is een bank die het zwaar te verduren heeft gehad. Maar ABN AMRO is wel een bank die veerkracht heeft getoond en misschien wel sterker terug is gekomen dan dat de bank ooit is geweest. De bank heeft een slag gemaakt en is geworden tot een moderne bank die het belang van de klant centraal stelt.

Online is de toekomst

Zoals het met zoveel andere zaken het geval is geldt ook voor bankieren dat online de toekomst is. Online bankieren bij ABN AMRO is dan ook goed geregeld en ingericht. Klanten kunnen eenvoudig inloggen via laptop of computer waarbij gebruik gemaakt dient te worden van een zogenaamde e.dentifier. Wanneer je deze niet hebt is het ook mogelijk om toegang tot jouw bankzaken te krijgen door middel van een inlogcode. Deze inlogcode heb je ook nodig als je jouw bankzaken wilt regelen via de ABN AMRO app die je kunt downloaden voor jouw mobiele telefoon of tablet.

Online bankieren bij ABN AMRO

Online bankieren bij ABN AMRO beperkt zich namelijk niet alleen tot het bankieren via de computer. Het grote voordeel van bankieren via mobiele telefoon is dat je dit eigenlijk altijd en overal kunt doen. Het enige dat je immers nodig hebt is verbinding met het internet. Het gebruik van de mobiel bankieren app is zeker aan te raden als je op vakantie gaat. Op vakantie heb je namelijk niet altijd de beschikking over een PC en dan biedt de app uitkomst. Via de app kun je zelfs een lening aanvragen.

Wat regel je zoal via online bankieren bij ABN AMRO

In de basis was online bankieren vooral bedoeld voor het checken van jouw rekeningsaldo en het kunnen verrichten van overboekingen. Het moge duidelijk zijn dat dit tegenwoordig nog steeds de meest gebruikte functies zijn. Maar er is tegenwoordig veel meer mogelijk als je gebruik maakt van online bankieren bij ABN AMRO. Zo kun je onderstaande zaken zelf regelen:
* Her aanvraag van je bankpas of pincode (ook van creditcard)
* Een automatisch geïncasseerd bedrag terug laten boeken waarvan jij van mening bent dat de afschrijving niet terecht is.
* Periodieke betalingen beheren
* Verzekeringen beheren en afsluiten
* Standaardlimiet van je bankpas aanpassen voor betaal –of geldautomaat (tijdelijke verhogingen)
* Openen van betaal –of spaarrekeningen

ABN AMRO online bankieren
Inlogscherm

Niet volledig

Dit is een opsomming die niet volledig is. Hierbij moet je wel weten dat er op dit moment een aantal zaken wel online te regelen zijn via de PC, maar nog niet via de app. Er wordt met man en macht aan gewerkt om ook zoveel mogelijk diensten beschikbaar te stellen via de app. Dit is dan ook hoogstens een kwestie van tijd. Je ziet dat online bankieren bij ABN AMRO je een groot aantal voordelen biedt. Het is aan jou om te bepalen of dit online bankieren ook daadwerkelijk bij je past.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente