Minilening zonder loonstrook

Minilening zonder loonstrook

Minilening zonder loonstrook

Wil je een minilening zonder loonstrook dan zul je wel aan wat andere voorwaarden moeten voldoen om alsnog een minilening te kunnen krijgen. Je kunt dan snel een klein bedrag lenen welke je binnen maximaal 45 dagen moet terug betalen. Wil je zonder loonstrook in aanmerking komen dan is het mogelijk om een verzekering af te sluiten bij aanvraag zodat het bedrijf welke de lening verstrekt er zeker van is dat je het bedrag kunt aflossen. Maar er is nog een oplossing.

Minilening zonder loonstrook

Zoals hierboven is vermeld is er nog een oplossing om zonder loonstrook een snelle minilening te kunnen krijgen, je moet dan zorgen dat er iemand borg voor je staat, betaal je het geleende bedrag niet terug dan moet degene die garant voor je staat de minilening zelf betalen. Heb je niemand die dit voor je kan doen of heb je geen zin om het aan iemand te vragen dan ben je aangewezen op de garantstelling die je tegelijkertijd met de aanvraag van je minilening moet afsluiten. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Maar op deze manier kun je wel snel geld lenen.

Wat kost deze minilening

Wil je een minilening afsluiten maar heb je geen loonstrook dan kies je dus voor de garantstelling, dit is een verzekering die in werking treedt op het moment dat je zelf het bedrag niet aflost. Je sluit dus bij het aanvragen twee overeenkomsten af, de eerste is het bedrag wat je vraagt en de tweede overeenkomst is de verzekering. Het zijn verschillende bedrijven en je moet na goedkeuring dus aan twee bedrijven betalen, de minilening en apart de verzekering.

Minilening zonder bkr toetsing

Veel mensen vragen zich af of ze een minilening kunnen krijgen als ze een negatieve registratie bij het bkr hebben, deze kun je oplopen als je een keer niet op tijd hebt betaald bij een postorderbedrijf, voor een andere lening of je creditcard. In het geval van een minilening is geld lenen zonder bkr echter geen enkel probleem, de toetsing bij Bureau kredietregistratie wordt namelijk niet uitgevoerd. Let wel op dat je het geleende bedrag op tijd kunt aflossen, anders kun je daar een volgende keer niet meer terecht en dan wordt het wel erg lastig om nog ergens iets te kunnen lenen.

Dit vind je misschien ook leuk...