Home » Geld lenen » Specifiek doel » Geld lenen voor nieuwe computer

Geld lenen voor nieuwe computer

Dure computer of een goedkope?

Het kopen van iets nieuws is altijd leuk, zeker als het elektronica betreft, maar vaak zijn het wel forse bedragen en niet uitgesloten is dan ook dat je in dit specifieke geval wil geld lenen voor nieuwe computer. Welke lening is daar het meeste geschikt voor en waar kun je terecht. Heb je wat computers aangaat een dure smaak met bijbehorend prijskaartje, of ben je meer bescheiden en kun je af met een goedkoop model omdat je toch geen ingewikkelde dingen op je computer gaat doen.

Welk bedrag heb je nodig?

Van het grootste belang is natuurlijk het bedrag wat je er voor nodig denkt te hebben, is dit onder de 1000 euro dan kun je met een andere leenvorm af dan wanneer je in totaal enkele duizenden euro´s gaat uitgeven.

Direct offerte aanvragen?

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
€5.000 tot €150.000
Binnen 2 uur een voorstel
De beste voorwaarden

Saldodipje minilening

€100 – €1800
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur geld
Direct beschikbaar

Santander lenen

Santander

Persoonlijke lening
Aflossen: 48-120 maanden
Vertrouwd lenen
Vanaf €2.500
BKR toetsing: Ja

Voor elk budget mogelijkheden

Zo veel mensen, zo veel wensen luidt het spreekwoord en dat gaat bij het aanschaffen van een nieuwe computer niet anders. Er is ook zo veel keus en er zijn ontzettend veel verschillende merken en specificaties. Ga je geld lenen voor alleen de computer, of heb je ook de rand apparatuur nodig, zoals een printer, een extra harde schijf, een soundsysteem en ga zo maar door. Heb je een dure smaak dan komt je keuze al snel op enkele duizenden euro´s te staan, zeker als je producten van bijvoorbeeld Apple gaat aanschaffen. Maar laten we ons verder bezighouden met de financiering van het geheel, welke lening kun je het beste nemen.

Computer tot 1.500 euro

Met een computer en eventueel de rand apparatuur kun je voor jezelf een budget opstellen, je kunt vooraf bepalen dat je er niet meer dan 1500 euro aan wil uitgeven. Met dit bedrag kun je het beste eens kijken naar een minilening, je moet deze wel vrij snel aflossen, maar aan de andere kant ben je er wel lekker snel van af. Met deze vorm van snel geld lenen heb je je aangevraagde bedrag supersnel op je rekening staan. Een ander ´voordeel´ is dat het geen erg is wanneer je ergens een betalingsachterstand hebt, je kunt dus geld lenen zonder bkr. Ga je een minilening aanvragen dan doe je dit gewoon gemakkelijk online, binnen 5 minuten heb je het formulier ingevuld en je kunt nog dezelfde dag het bedrag op je rekening hebben staan.

Kosten persoonlijke lening

Persoonlijke lening
Minimum lenen€1.000
Maximum lenen€100.000
Laagste rente5,4%
Hoogste rente10,00%
Kortste looptijd12 maanden
Langste looptijd120 maanden
DoelElk
BKR toetsJa

Lening vanaf 1.500 euro

Je hebt dus een wat duurdere smaak dan gemiddeld Nederland en schaft het liefste Apple producten aan, of in ieder geval een computer met dusdanige specificaties dat deze een stuk duurder uitvalt dan een huis-, tuin- en keuken computer. In dit geval kun je het beste een persoonlijke lening aanvragen, dit doe je vanaf 1.000 euro en de looptijd is minimaal een jaar. Tijdens de gehele looptijd betaal je een vast maandelijks bedrag en ook de rente is elke maand hetzelfde. Ook een persoonlijke lening kun je online aanvragen en goed vergelijken waar je de minste rente betaalt.

Video snel en direct geld lenen

Welke computer ga je kiezen?

Gelukkig is er keuze zat wanneer je gaat rond zoeken op het internet, er zijn meerdere online winkels die zich bezig houden met het verkopen van computers, denk bijvoorbeeld aan de Mediamarkt. Maar dan voor diegenen met een dure smaak komen natuurlijk bij Apple terecht. Je kunt dit merk online kopen, maar bij gewone winkels is er vaak een gedeelte van de winkel ingericht om de apparatuur van dit merk aan te prijzen. Wil je toch alvast online eens kijken, dan kun je terecht bij Apple. Veel succes en denk er aan: Geld lenen kost ook geld!

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente