fbpx

Geld lenen voor nieuwe computer

Geld lenen voor nieuwe computer

Geld lenen voor nieuwe computer

Het kopen van iets nieuws is altijd leuk, zeker als het elektronica betreft, maar vaak zijn het wel forse bedragen en niet uitgesloten is dan ook dat je in dit specifieke geval wil geld lenen voor nieuwe computer. Welke lening is daar het meeste geschikt voor en waar kun je terecht. Heb je wat computers aangaat een dure smaak met bijbehorend prijskaartje, of ben je meer bescheiden en kun je af met een goedkoop model omdat je toch geen ingewikkelde dingen op je computer gaat doen. Van het grootste belang is natuurlijk het bedrag wat je er voor nodig denkt te hebben, is dit onder de 1000 euro dan kun je met een andere leenvorm af dan wanneer je in totaal enkele duizenden euro´s gaat uitgeven.

Aanbieder
Minilening
Minimaal
Maximaal
Vrijblijvende
offerte

Géén BKR toetsing!

In 5 minuten aangevraagd!

Binnen 24 uur geld!

Saldodipje

€50
€1500

Rente 13,99%

Ferratum

€100
€1500

Rente 13,99%

Geld lenen voor nieuwe computer

Zo veel mensen, zo veel wensen luidt het spreekwoord en dat gaat bij het aanschaffen van een nieuwe computer niet anders. Er is ook zo veel keus en er zijn ontzettend veel verschillende merken en specificaties. Ga je geld lenen voor alleen de computer, of heb je ook de rand apparatuur nodig, zoals een printer, een extra harde schijf, een soundsysteem en ga zo maar door. Heb je een dure smaak dan komt je keuze al snel op enkele duizenden euro´s te staan, zeker als je producten van bijvoorbeeld Apple gaat aanschaffen. Maar laten we ons verder bezighouden met de financiering van het geheel, welke lening kun je het beste nemen.

Computer tot 1.500 euro

Met een computer en eventueel de rand apparatuur kun je voor jezelf een budget opstellen, je kunt vooraf bepalen dat je er niet meer dan 1500 euro aan wil uitgeven. Met dit bedrag kun je het beste eens kijken naar een minilening, je moet deze wel vrij snel aflossen, maar aan de andere kant ben je er wel lekker snel van af. Met deze vorm van snel geld lenen heb je je aangevraagde bedrag supersnel op je rekening staan. Een ander ´voordeel´ is dat het geen erg is wanneer je ergens een betalingsachterstand hebt, je kunt dus geld lenen zonder bkr. Ga je een minilening aanvragen dan doe je dit gewoon gemakkelijk online, binnen 5 minuten heb je het formulier ingevuld en je kunt nog dezelfde dag het bedrag op je rekening hebben staan.

Tariefberekening persoonlijke lening   
Totaal krediet:€2.995€27.511€55.022
Kredietbedrag:€2.500€25.000€50.000
Minimale rente:5,30%3,70%3,30%
Maximale rente:10,15%8,70%7,70%
Minimale looptijd:111
Maximale looptijd:144180180

Lening vanaf 2.500 euro

Je hebt dus een wat duurdere smaak dan gemiddeld Nederland en schaft het liefste Apple producten aan, of in ieder geval een computer met dusdanige specificaties dat deze een stuk duurder uitvalt dan een huis-, tuin- en keuken computer. In dit geval kun je het beste een persoonlijke lening aanvragen, dit doe je vanaf 2.500 euro en de looptijd is minimaal een jaar. Tijdens de gehele looptijd betaal je een vast maandelijks bedrag en ook de rente is elke maand hetzelfde. Ook een persoonlijke lening kun je online aanvragen en goed vergelijken waar je de minste rente betaalt.

Welke computer ga ik kiezen

Gelukkig is er keuze zat wanneer je gaat rond zoeken op het internet, er zijn meerdere online winkels die zich bezig houden met het verkopen van computers, denk bijvoorbeeld aan de Mediamarkt. Maar dan voor diegenen met een dure smaak komen natuurlijk bij de Apple Store terecht, je kunt dit merk online kopen, maar bij gewone winkels is er vaak een gedeelte van de winkel ingericht om de apparatuur van dit merk aan te prijzen. Wil je toch alvast online eens kijken, dan kun je terecht bij Apple. Veel succes en denk er aan: Geld lenen kost ook geld!

saldodipje minilening

Saldodipje

 Minilening 
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee
SaldodipjeGéén BKR toetsing
frisia financieringen

Kredietgroep Nederland

 Persoonlijke lening & Doorlopend krediet 
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 3,9 - 5,8 %
Kredietbedrag: vanaf €2.500
Starttarief: Geen
Aflossen: 24-180 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 18 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
OversluitenKies voor zekerheid