Home » Financieel nieuws » Reviews » De Nederlandse Kredietmaatschappij
de nederlandse kredietmaatschappij

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Persoonlijke lening en doorlopend krediet

Bij de Nederlandse Kredietmaatschappij (DNKM) kun je terecht voor zowel een persoonlijke lening als een doorlopend krediet. Tegen de laagste rente en de beste voorwaarden, volgens het bedrijf. Het minimaal aan te vragen bedrag is door deze kredietverstrekker vastgesteld op €5.000 met een maximum van €150.000. Met deze manier van werken zijn er veel mogelijkheden voor een privé financiering voor welk doel dan ook.

Voor kleine- of grote aankoop

Met een privé lening kun je een grote of kleine aankoop doen, bijvoorbeeld een auto of een verbouwing. De Nederlandse Kredietmaatschappij biedt flexibele voorwaarden en verschillende rentepercentages, waardoor je een passende lening kunt vinden voor je persoonlijke omstandigheden.

Bereken je lening

Minilening Calculator
Leenbedrag
Looptijd
Maandtermijn
Vaste rente
Totale prijs

Overige informatie

DNKMInformatie
Minimum lenen€5.000
Maximum lenen€150.000
Persoonlijke leningJa
Doorlopend kredietJa
Rente vanaf6,5%
Rente maximaal9,4%
Negatieve BKR toegestaanNee
Uitbetaling2 dagen

Direct aanvragen

De Nederlandse Kredietmaatschappij
Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Vanaf €5.000
Rente vanaf 6,5%

Looptijd vanaf 12 maanden

De Nederlandse Kredietmaatschappij biedt leningen aan met een looptijd vanaf 12 maanden tot 120 maanden, afhankelijk van het bedrag dat je wilt lenen. Afhankelijk van de looptijd en het bedrag bepaalt de Nederlandse Kredietmaatschappij de rentepercentages. Je kunt ook extra aflossingen doen, zodat je de lening eerder kunt afbetalen. Daarnaast worden er geen kosten in rekening gebracht voor het aanvragen van een lening.

Onafhankelijk vergelijken bij 7 kredietverstrekkers

De beste manier om een lening te vergelijken is door offertes aan te vragen bij verschillende aanbieders. De Nederlandse Kredietmaatschappij doet dit bij Nationale Nederlanden, Defam, Interbank, Qander, Lender & Spender, Greenloans en BNP Paribas. Zo krijg je ook inzicht in de verschillende rentetarieven en voorwaarden. Ook kan het handig zijn om te vergelijken welke extra kosten er verbonden zijn aan de lening zoals bijvoorbeeld eenmalige kosten of kosten bij het afsluiten van de lening. Vergelijk alle opties goed met elkaar om zo tot de beste keuze te komen.

Aanvragen in slechts 3 stappen

Als je een lening bij de Nederlandse Kredietmaatschappij wilt aanvragen, is dit heel makkelijk. Je kunt online naar het aanvraagformulier gaan en het invullen met je persoonlijke gegevens. Vervolgens wordt er een kredietcheck gedaan om te zien of je in aanmerking komt voor een lening bij de Nederlandse Kredietmaatschappij. Als je hierdoor bent gekomen, zullen ze je een offerte sturen met alle informatie over de lening.

Stap 1: Gewenste bedrag en je inkomen opgeven

start aanvraag de nederlandse kredietmaatschappij

Stap 2: Naam en burgerlijke staat invullen

persoonlijke gegevens voor aanvraag

Stap 3: Vul je adres, woonplaats en e-mailadres in

Altijd toegang tot je financiële gegevens

De Nederlandse Kredietmaatschappij biedt ook online diensten aan, waarmee je op elk moment van de dag toegang hebt tot je financiële gegevens. Je kunt inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord en zo je lening controleren, extra aflossingen doen en informatie opvragen.

Uitstekende service

Kort samengevat biedt de Nederlandse Kredietmaatschappij een uitstekende service voor het aanvragen en verwerken van een privé lening. Ze bieden flexibele voorwaarden en verschillende rentepercentages, waardoor je een passende lening kunt vinden voor je persoonlijke omstandigheden. Daarnaast bieden ze ook online diensten aan, waarmee je jouw financiële gegevens altijd en overal kunt beheren.

Vrijblijvende offerte

Bij de Nederlandse Kredietmaatschappij ontvang je een offerte binnen 24 uur na je aanvraag. De offerte wordt per e-mail of post naar je toegestuurd. Je kunt de offerte vervolgens beoordelen en ermee akkoord gaan of deze afwijzen. Als je akkoord gaat, wordt je aanvraag verwerkt en krijg je het geld binnen een paar dagen op je rekening gestort.

Lage rente

De Nederlandse Kredietmaatschappij biedt een lage rente vanaf 4,7% op jaarbasis voor leningen tot €150.000. De kredietmaatschappij biedt ook speciale aanbiedingen voor leningen met een langere looptijd. Verder biedt het bedrijf ook rentestabiliteit en kun je je lening volledig aflossen zonder boeterente.

Ook lening(en) oversluiten mogelijk

Het oversluiten van een lening houdt in dat je een lopende lening of krediet afsluit bij een andere financiële instelling en daarbij de resterende schuld van de oude lening meeneemt. De nieuwe financiële instelling betaalt dan de oude lening af en je begint vervolgens aan een nieuwe lening met (mogelijk) andere voorwaarden en rentepercentages.

Betere voorwaarden en lagere rente

Oversluiten kan een goede optie zijn als je op zoek bent naar een lening met betere voorwaarden of een lagere rente. Het kan ook een manier zijn om de kosten van een lening te verlagen als je al een lening hebt met een hoge rente en je wilt proberen om die te verlagen.

Niet altijd de beste optie

Het is echter belangrijk om te onthouden dat het oversluiten van een lening niet altijd de beste optie is. Er zijn kosten verbonden aan het oversluiten van een lening, zoals afsluitkosten of boeterente, en het is mogelijk dat de nieuwe lening niet goedkoper is dan de oude lening, ondanks de lagere rente. Het is daarom belangrijk om zorgvuldig te overwegen of het oversluiten van een lening financieel verantwoord is voordat je deze stap zet.

Binnen 2 uur een vrijblijvend aanbod

Het aanvragen van een lening verloopt 100% online

Je begint met het invullen van een online aanvraagformulier. Je voert je persoonlijke gegevens in, waaronder je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en inkomsten. Je kunt ook informatie over de lening invoeren, zoals het bedrag dat je wil lenen en de gewenste looptijd.

Snelle beoordeling

Daarna wordt je aanvraag beoordeeld door de kredietverstrekker. Als je goedgekeurd wordt, ontvang je meestal binnen enkele minuten een offerte met de voorwaarden van de lening. Als je akkoord gaat met de voorwaarden, stuur je de kredietverstrekker terug om de lening te bevestigen.

Auto financieren bij De Nederlandse Kredietmaatschappij

Een auto financieren met een persoonlijke lening is een optie die door veel mensen wordt overwogen, vooral als er geen spaargeld is om een auto te kopen. Het kan een geweldige manier zijn om precies de auto te krijgen die je wilt, en er is meestal flexibiliteit met betrekking tot hoeveel geld je leent en hoe je het terugbetaalt.

Passend bij je budget

Als je ervoor kiest om een auto met een persoonlijke lening te financieren, zijn er verschillende dingen om in gedachten te houden. Ten eerste moet je een lening vinden die bij je budget past. Er zijn veel verschillende leningen beschikbaar, dus het is belangrijk om verschillende opties te vergelijken om erachter te komen welke het beste bij je financiën past.

Ook hier let je op de rente

Daarnaast moet je ook de rente bekijken die je betaalt voor de lening. Dit is een belangrijke factor omdat het de totaal kosten van de lening beïnvloedt. Vergelijk verschillende rentes om erachter te komen welke voor jou het beste werkt.

Korte- of lange looptijd

Eenmaal gekozen welke lening voor jou het beste is, moet je ook naar de looptijd van de lening kijken. Je moet ervoor zorgen dat deze past bij je budget. Als de looptijd te kort is, kan het moeilijker zijn om de aflossing op tijd te betalen. Als de looptijd te lang is, kan het veel meer geld kosten in rente over de levensduur van de lening.

Je beschikt over voldoende inkomsten

Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je over genoeg inkomsten beschikt om de maandelijkse aflossingen op tijd te betalen. Als dit niet mogelijk is, moet je rekening houden met alternatieven zoals autofinanciering via een autodealer of een andere financiële instelling.

Onderzoek en vergelijken

Als je ervoor kiest om een auto met een persoonlijke lening te financieren, is het belangrijk om alle bovenstaande factoren in gedachten te houden voorafgaand aan het afsluiten van een lening. Door onderzoek en vergelijking van verschillende opties help je jezelf ervoor te zorgen dat je precies de auto krijgt die bij jouw budget past en dat je ervoor kan zorgen dat alle maandelijkse aflossingen op tijd worden betaald.

“Aanbod vergelijken met 5 banken in één overzicht

Wat is een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is een soort krediet dat je kunt afsluiten bij een bank of andere financiële instelling. Het is bedoeld om je te helpen om een bepaald bedrag te lenen, dat je daarna in termijnen terugbetaalt met rente. Persoonlijke leningen worden vaak gebruikt om grote uitgaven te doen, zoals het financieren van een verbouwing, het kopen van een auto of het maken van een andere grote aankoop. Ze kunnen ook worden gebruikt om schulden te consolideren, wat betekent dat je meerdere kleinere leningen of schulden samenvoegt in één grotere lening om het beheer ervan te vereenvoudigen.

Vast bedrag per maand

Als je een persoonlijke lening afsluit, betaal je een vast bedrag per maand terug aan de bank of financiële instelling, inclusief rente. Het bedrag dat je terugbetaalt is afhankelijk van de hoogte van de lening, de rentepercentages en de looptijd van de lening. Het is belangrijk om te onthouden dat persoonlijke leningen geld kosten in de vorm van rente, dus je moet zorgvuldig overwegen of het financieel verantwoord is om een persoonlijke lening af te sluiten voordat je deze stap zet.

Wat is een doorlopend krediet?

Een doorlopend krediet is een soort krediet waarbij je een beschikbaar geldbedrag hebt dat je kunt gebruiken wanneer je maar wilt. Het is een flexibele manier om geld te lenen, omdat je alleen betaalt voor het geld dat je daadwerkelijk gebruikt. Het is een soort lopende rekening waarbij je geld kunt opnemen wanneer je dat nodig hebt, net als bij een creditcard.

Geheel kosteloos en vrijblijvend

Verantwoord geld lenen

Geld lenen is een belangrijke beslissing die je niet lichtvaardig moet nemen. Het is belangrijk om verantwoordelijk te blijven en goed na te denken voordat je geld leent. Als je het juiste doet, kan het een geweldige manier zijn om de financiële middelen te krijgen die je nodig hebt om een groot project te starten of om een aankoop te doen die je anders niet kunt betalen. Maar als je onverstandig geld leent, kan het je in financiële moeilijkheden brengen.

Bekijk je budget

Voordat je geld leent, moet je eerst je budget bekijken en zorgvuldig de voor- en nadelen afwegen. Bereken hoeveel geld je nodig hebt en hoeveel je elke maand kunt terugbetalen. Bepaal ook binnen welke tijdspanne je het geleende bedrag kunt aflossen. Zorg ervoor dat je precies weet hoeveel rente er wordt berekend, zodat je de kosten van het geld lenen kunt inschatten. Wees voorzichtig met leningen met lage maandelijkse betalingen, omdat de looptijd meestal langer is en de rente vaak hoger is dan bij leningen met hogere maandelijkse betalingen.

Overweeg vrienden of familie te vragen

In veel gevallen kan het verstandig zijn om eerst familie of vrienden te vragen wanneer je geld nodig hebt. Dit kan ervoor zorgen dat je de kosten van rente en afbetaling vermijdt. Wees er echter wel van bewust dat geld lenen bij vrienden of familie vaak problematisch kan worden, dus stel duidelijke afspraken op over terugbetaling, rente en verwachtingen over de relatie na het lenen van geld.

Bekijk al je opties

Als je ervoor kiest om geld te lenen bij een financiële instelling, vergelijk dan verschillende opties om ervoor te zorgen dat je de beste deal krijgt. Lees de voorwaarden goed door, zodat je precies weet wat je betaalt en wat je rechten zijn als je problemen ondervindt met de terugbetaling van het geleende bedrag.

Een lening kan nuttig zijn

Houd er rekening mee dat geld lenen altijd verbonden is aan risico's en verantwoordelijkheden, dus pas op dat je niet meer geld leent dan je kunt terugbetalen. Als je verantwoordelijk bent en goed naar alle factoren kijkt voordat je geld leent, kan het echter een nuttige tool zijn om de financiën te beheren.

Duizenden beoordelingen op Trustpilot

De Nederlandse Kredietmaatschappij (NKM) is een Nederlands bedrijf dat persoonlijke leningen en doorlopende kredieten aanbiedt aan particulieren. Als ze inderdaad meer dan 3000 positieve beoordelingen hebben op Trustpilot, dan kan dat een indicatie zijn dat veel mensen tevreden zijn met de diensten van het bedrijf. Het is echter belangrijk om te onthouden dat beoordelingen op Trustpilot en andere websites alleen een indicatie kunnen geven van de ervaringen van anderen en dat ze niet noodzakelijk een volledig beeld geven van een bedrijf of dienst. Het is daarom verstandig om meerdere beoordelingen te lezen en andere informatie te verzamelen voordat je een beslissing maakt over het afsluiten van een lening of krediet bij een bepaalde financiële instelling.

10 voordelen voor lenen bij De Nederlandse Kredietmaatschappij

  1. Professionele en betrouwbare service.
  2. Eenvoudig online aanvragen van een lening.
  3. Flexibele aflossingsmogelijkheden.
  4. Geen extra kosten voor verzekeringen of advieskosten.
  5. Persoonlijke begeleiding bij het invullen van de aanvraagformulieren.
  6. Snelle afhandeling van de leningaanvraag.
  7. Lage rentetarieven en gunstige voorwaarden.
  8. Geen boetes of extra kosten als u eerder wilt aflossen dan overeengekomen.
  9. Uitgebreide informatie over leningen en kredietmogelijkheden op de website van De Nederlandse Kredietmaatschappij.
  10. U kunt uw lening onderhouden via de online klantenservice van De Nederlandse Kredietmaatschappij.

Lager bedrag dan €5.000 lenen? Bekijk onze video

Wat biedt de Nederlandse Kredietmaatschappij?

Je kunt bij DNKM terecht voor een persoonlijke lening, doorlopend krediet, bestaande leningen oversluiten, 65+lening, flexibel en zeker lening.

Heeft DNKM een lage rente?

De laagste rente op dit moment is vanaf 6,5% op jaarbasis.

Hoeveel kan ik lenen bij DNKM?

Minimaal €5.000 en maximaal €150.000.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente