fbpx

Ik heb geld nodig lees hier hoe

Ik heb geld nodig lees hier hoe

Ik heb geld nodig lees hier hoe

Het zou je maar overkomen dat je ineens zonder geld zit, maar toch wat dingen moet betalen die echt niet langer kunnen blijven liggen. Vandaar dit artikel: Ik heb geld nodig lees hier hoe, want er zijn namelijk verschillende manieren om toch nog even snel iets te kunnen verdienen zonder dat je jezelf al teveel in hoeft te spannen of dat je gelijk geld moet gaan lenen. Lees de rest van het artikel om te zien wat je moet doen als je geld nodig hebt.

Ik heb geld nodig lees hier hoe

Dit is waarschijnlijk één van de makkelijkste oplossingen, alleen moet je natuurlijk wel iets hebben om te kunnen verkopen. Kijk eens op zolder of in de berging of je wat spullen hebt liggen die anderen misschien kunnen gebruiken, wees daarbij niet te kritisch, want wat je zelf niet mooi vindt, dat is wellicht precies de smaak van de eventuele koper van de spulletjes.

Spullen verkopen op Marktplaats

Maak je advertenties aan op Marktplaats dan is het het beste om dit goed te omschrijven, begin daar al mee in de titel, want dat is voor potentiële kopers hét moment om je advertentie te lezen.
Heb je bijvoorbeeld een vaas te koop die je toch niet meer gebruikt, dan zou je als titel kunnen maken: Onbeschadigde Chinese vaas voor een prikje. Dit is een prikkelende titel die een hoop mensen zal doen besluiten om de rest van de advertentie te lezen. Communiceer ook duidelijk of je je artikel verzend, of dat het moet worden opgehaald. Wees ook duidelijk over de prijs, doe bijvoorbeeld niet: Tegen elk aannemelijk bod, maar zeg gewoon wat je er minimaal voor wilt hebben.

Plaats foto´s bij je advertenties

Het allerbelangrijkste is dat je goede. duidelijke, scherpe foto´s van je product plaatst, een foto zegt meer dan duizend woorden. Ook is het goed om te weten dat je je items in de juiste rubrieken zet, zo kan deze beter gevonden worden als er op een bepaalt artikel gezocht wordt.

Plaats ook je telefoonnummer

Communiceer ook een telefoonnummer waar je klanten naar toe kunnen bellen, niet iedereen heeft er zin in om te gaan mailen met allerlei vragen. Het zou zomaar kunnen dat mensen die iets van je willen kopen toevallig in de buurt zijn en dat dan meteen op willen komen halen. Reageer ook op vragen die per email gestuurd worden vlug en beknopt.

Auto´s wassen of schoonmaken

Een andere manier om wat geld bij elkaar te scharrelen is het wassen van auto´s of schoonmaken. Veel mensen vinden het belangrijk dat hun auto schoon is, maar hebben vaak geen zin om dat zelf te doen, of geen tijd om de auto door de wasstraat te rijden. Heb je al tijd om je auto even snel door de wasstraat te doen, dan moet hij van binnen ook nog worden schoon gemaakt, daar ben je toch wel iets langer mee bezig.

Flyers

Biedt deze service aan, laat flyers printen en gooi deze bij jou in de buurt in de brievenbussen. Natuurlijk staat op deze flyer je telefoonnummer, wat het precies kost en wanneer je beschikbaar bent, de flyer moet alles vertellen zodat mensen die geïnteresseerd zijn niet eerst hoeven te gaan bellen met vragen, dan ben je 90% van de eventuele klanten al weer kwijt voordat je begonnen bent.
Een folder kun je heel makkelijk zelf maken op je computer, één keer uitprinten en vervolgens een aantal keer kopiëren, het hoeft er allemaal niet prachtig uit te zien, als het maar duidelijk is wat je verkoopt. Maak vooral een pakkende titel, je zomaar kunnen kiezen voor: ´Je auto is nog nooit zo schoon geweest´, met gelijk daar onder de prijs. Dan heb je alvast de aandacht te pakken en dan wordt vanzelf de rest van je boodschap gelezen.

Duidelijkheid

Leg in de flyer ook duidelijk uit wat je precies gaat doen en hoe lang het duurt, ga je naar de mensen toe, of moeten ze de auto naar je toe komen brengen, wees over alles duidelijk en vraag jezelf af dat wanneer je deze reclame onder ogen zou krijgen of je nog met vragen blijft zitten. Verplaats jezelf in de schoenen van je klanten.

Lees snel de rest van de verhalen als je geld nodig hebt

Ik heb geld nodig lees hier hoe heeft meerdere artikelen om je verder te helpen om iets te kunnen verdienen, kijk hier onder voor de rest van de tips:

Verhuur jezelf als freelancer op Fiverr
Klusjes doen als je geld nodig hebt