Home » Doorlopend krediet » Doorlopend krediet blijft populair

Doorlopend krediet blijft populair

Doorlopend krediet blijft populair

Het doorlopend krediet is en blijft een populaire vorm van lenen, naast de lage rente van dit moment profiteer je van een flexibele kredietvorm. Met deze flexibiliteit ben je er altijd zeker van dat je wat geld achter de hand hebt om een moeilijke periode op te lossen, gaat er bijvoorbeeld iets kapot in je huis, of vertoont je auto kuren en moet dit opgelost worden omdat je er elke dag mee naar je werk moet. Er zijn wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen voor een succesvolle aanvraag, maar voldoe je hier aan dan wordt bij goedkeuring de lening dezelfde dag aan je beschikbaar gesteld.


saldodipje minilening

Saldodipje spoed
Binnen 24 uur geld
€100 – €2500
Aflossen max. 4 maanden
Géén BKR toetsing!

Direct beschikbaar

Bekijk Saldodipje


kredietgroep nederland

Kredietgroep Nederland
Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Vanaf €1.000
Rente vanaf 3,9%

BKR toetsing

Bekijk Kredietgroep


Santander lenen

Santander
Aflossen: 12-120 maanden
Persoonlijke lening
Vertrouwd lenen
Vanaf €1.500

BKR toetsing

Bekijk Santander


capitalbox

Zakelijk geld lenen
Voor alle ondernemers
€1.000 tot €350.000
Binnen 24 uur uitbetaling
Géén onderpand of jaarcijfers

Snel beschikbaar

Bekijk Capitalbox


Doorlopend krediet blijft populair

Een doorlopend krediet kun je aanvragen vanaf € 5000, je kunt zelf bepalen hoeveel geld je achter de hand wil hebben. Natuurlijk moet je inkomen wel toereikend zijn om op tijd af te kunnen lossen. Bij het aanvragen kun je je partner mee laten tekenen zodat je een hoger limiet kunt krijgen. Het maximale te lenen bedrag varieert per aanbieder maar ligt rond de € 100.000, wil je voor zulke bedragen in aanmerking komen dan moet je wel een ´fors´ inkomen hebben. Je kunt online berekenen hoeveel je kunt aanvragen, vul je inkomen en eventueel dat van je partner in en je kunt meteen zien hoe hoog het bedrag is wat je kunt aanvragen.

Kan ik als ZZP´er een lening krijgen

Je kunt als ZZP´er zeker in aanmerking komen voor een doorlopend krediet vermits deze wordt aangewend voor privé doeleinden, het mag dus niet zakelijk gebruikt worden. De voorwaarden zijn dat je langer dan 3 jaar bezig moet zijn en je mag geen achterstand notering bij het BKR hebben. Voldoe je aan de gestelde eisen dan kun je succesvol een aanvraag indienen.

Leningen oversluiten

Heb je ergens anders nog een lening lopen, dan is het waarschijnlijk verstandig om deze gelijk samen te voegen tot één krediet, oftewel je lening oversluiten. Aangezien de rente op dit moment laag is kun je profiteren van lagere maandlasten. Bijna alle aanbieders bieden de mogelijkheid om dit voor je te doen, de oude lening wordt dan afgelost en opgeteld bij het bedrag wat je hebt aangevraagd met natuurlijk de nieuwe en waarschijnlijk lagere rente.
overzicht rente persoonlijke lening

Sommige kredietaanbieders gaan het onbeperkt geld opnemen van het doorlopend krediet beperken. Ik heb hier over geschreven. Blijft het doorlopend krediet bestaan?