Home » Geld lenen » Doorlopend krediet » Doorlopend krediet online berekenen

Doorlopend krediet online berekenen

Doorlopend krediet online berekenen

Een doorlopend krediet sluit je niet zomaar even af, het is een grote beslissing en daarom is het verstandig om deze eerst online te berekenen en goed te vergelijken. De rente van de verschillende kredietverstrekkers verschilt onderling fors, hier kan je dus met een beetje oplettendheid aardig op besparen. De rente voor een doorlopend krediet is de laatste tijd gedaald, de laagste rente op dit moment is 3,9%. Voor deze lage rente moet je echter wel een flink bedrag lenen want deze geldt voor een lening vanaf 25.000 tot maximaal 75.000 euro.


Saldodipje minilening

Saldodipje spoed
Binnen 24 uur geld
€100 – €1500
Aflossen tot 62 dagen
Ruime goedkeuring
Meer info

Direct beschikbaar

Bekijk Saldodipje


Nederlandse Kredietmaatschappij

Nederlandse Kredietmaatschappij
Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Vanaf €5.000
Rente vanaf 3,5%
De beste voorwaarden

BKR toetsing

Bekijk nu


Santander lenen

Santander
Aflossen: 12-120 maanden
Persoonlijke lening
Vertrouwd lenen
Vanaf €1.500
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Santander


Qeld

Zakelijk geld lenen
Voor alle ondernemers
€1.000 tot €200.000
Binnen 24 uur uitbetaling
Géén onderpand of jaarcijfers
Ook voor eenmanszaak

Snel beschikbaar

Bekijk Qeld


Doorlopend krediet online berekenen

Bijna alle kredietaanbieders hebben een online tool waarmee je niet alleen kunt berekenen hoeveel je kunt lenen, maar ook wat je dan per maand gaat aflossen en hoeveel rente je dan gaat betalen. Na het online berekenen kun je dan zelf beslissen of je een offerte aanvraagt of liever nog even verder zoekt. Wanneer je besluit een online offerte aan te vragen dan is het handig om te weten dat deze offerte vrijblijvend is, je bent dus niet verplicht om het krediet ook daadwerkelijk af te sluiten.

Wanneer krijg je een lagere rente

Bij een doorlopend krediet zul je zien dat de rente daalt naarmate je een hogere lening aanvraagt. Bij bedragen tot 5.000 euro betaal je eigenlijk een hoge rente terwijl dit helemaal niet nodig is, til je je aanvraag naar een bedrag van minimaal 10.000 euro dan zul je zien dat de rente fors daalt.

Betaal je bij een lening van 2.500 nog een rente van rond de 8%, dan is het verschil met een doorlopend krediet van 15.000 euro met een rente van 4,5% nogal een verschil. Het voordeel van deze vorm van lenen is dat je niet alles op hoeft te nemen en slechts rente betaalt over bedragen die door je worden opgenomen.

Hoe vraag ik online een doorlopend krediet aan?

Als je kijkt op de pagina ´geld lenen mogelijkheden´ dan zie je een aantal kredietverstrekkers die op dit moment een lage rente hanteren, de aanvraag doe je simpel online, je vult de formulieren in die je te zien krijgt en ook de aanvraag verloopt geheel online. Later zul je een aantal papieren op moeten sturen die bevestigen wat je op het aanvraagformulier hebt ingevuld, denk hierbij aan een kopie van je legitimatiebewijs, een bewijs van je inkomsten en een recent bankafschrift.

Mag ik een bkr registratie hebben

Bijna iedereen in Nederland heeft een registratie bij het bkr, als je bijvoorbeeld een creditcard aanvraagt, iets op afbetaling koopt of rood mag staan bij de bank dan wordt je geregistreerd in Tiel. Dit betekent echter niet dat dit een probleem is, wat wel een probleem voor je aanvraag is, is wanneer je met een betalingsachterstand geregistreerd staat en daar dus een melding bij hebt gekregen. In het geval van een negatieve bkr kun je helaas geen doorlopend krediet krijgen, wat je nog wel kunt doen is een klein bedrag lenen in de vorm van een minilening.

Meer informatie over geld lenen

Een doorlopend krediet afsluiten doe je niet zomaar want het is een beslissing die over veel geld gaat. Daarom is het handig om je goed voor te laten lichten, kijk eens bij de website van het NIBUD, daar vind je veel informatie over de valkuilen die tegen kunt komen bij het afsluiten van een lening.

Minilening

minilening

Minilening Wat is een minilening? Een minilening is het lenen van een klein bedrag vanaf €100 met een snelle uitbetaling. Je kunt dus met spoed geld lenen. Daarnaast wordt een…

Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Saldodipje is momenteel de meest betrouwbare officiële aanbieder om direct geld op je rekening te krijgen. Een snelle lening is mogelijk vanaf €100…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

Online bankieren uitgelegd

Online bankieren uitgelegd

Als iets vandaag de dag een grote vlucht heeft genomen, dan is het wel online bankieren. Online bankieren werd bij de introductie ervan argwanend bekeken en veel mensen waren het…

Geld lenen voor verbouwing

lening voor verbouwen

Verbouwing financieren? Je kunt de rente en gemaakte kosten onder bepaalde voorwaarden aftrekken van je inkomen voor de belasting. Dit geldt uitsluitend voor een persoonlijke lening of een (tweede) hypotheek….