Home » Geld lenen » Doorlopend krediet » Doorlopend krediet online berekenen

Doorlopend krediet online berekenen

Doorlopend krediet online berekenen

Een doorlopend krediet sluit je niet zomaar even af, het is een grote beslissing en daarom is het verstandig om deze eerst online te berekenen en goed te vergelijken. De rente van de verschillende kredietverstrekkers verschilt onderling fors, hier kan je dus met een beetje oplettendheid aardig op besparen. De rente voor een doorlopend krediet is de laatste tijd gedaald, de laagste rente op dit moment is 3,9%. Voor deze lage rente moet je echter wel een flink bedrag lenen want deze geldt voor een lening vanaf 25.000 tot maximaal 75.000 euro.


Saldodipje minilening

Saldodipje spoed
Binnen 24 uur geld
€100 – €2500
Aflossen max. 4 maanden
Ruime goedkeuring
Meer info

Direct beschikbaar

Bekijk Saldodipje


kredietgroep nederland

Kredietgroep Nederland
Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Vanaf €1.000
Rente vanaf 3,9%
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Kredietgroep


Santander lenen

Santander
Aflossen: 12-120 maanden
Persoonlijke lening
Vertrouwd lenen
Vanaf €1.500
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Santander


capitalbox

Zakelijk geld lenen
Voor alle ondernemers
€1.000 tot €350.000
Binnen 24 uur uitbetaling
Géén onderpand of jaarcijfers
Meer info

Snel beschikbaar

Bekijk Capitalbox


Doorlopend krediet online berekenen

Bijna alle kredietaanbieders hebben een online tool waarmee je niet alleen kunt berekenen hoeveel je kunt lenen, maar ook wat je dan per maand gaat aflossen en hoeveel rente je dan gaat betalen. Na het online berekenen kun je dan zelf beslissen of je een offerte aanvraagt of liever nog even verder zoekt. Wanneer je besluit een online offerte aan te vragen dan is het handig om te weten dat deze offerte vrijblijvend is, je bent dus niet verplicht om het krediet ook daadwerkelijk af te sluiten.

Wanneer krijg je een lagere rente

Bij een doorlopend krediet zul je zien dat de rente daalt naarmate je een hogere lening aanvraagt. Bij bedragen tot 5.000 euro betaal je eigenlijk een hoge rente terwijl dit helemaal niet nodig is, til je je aanvraag naar een bedrag van minimaal 10.000 euro dan zul je zien dat de rente fors daalt.

Betaal je bij een lening van 2.500 nog een rente van rond de 8%, dan is het verschil met een doorlopend krediet van 15.000 euro met een rente van 4,5% nogal een verschil. Het voordeel van deze vorm van lenen is dat je niet alles op hoeft te nemen en slechts rente betaalt over bedragen die door je worden opgenomen.

Hoe vraag ik online een doorlopend krediet aan?

Als je kijkt op de pagina ´geld lenen mogelijkheden´ dan zie je een aantal kredietverstrekkers die op dit moment een lage rente hanteren, de aanvraag doe je simpel online, je vult de formulieren in die je te zien krijgt en ook de aanvraag verloopt geheel online. Later zul je een aantal papieren op moeten sturen die bevestigen wat je op het aanvraagformulier hebt ingevuld, denk hierbij aan een kopie van je legitimatiebewijs, een bewijs van je inkomsten en een recent bankafschrift.

Mag ik een bkr registratie hebben

Bijna iedereen in Nederland heeft een registratie bij het bkr, als je bijvoorbeeld een creditcard aanvraagt, iets op afbetaling koopt of rood mag staan bij de bank dan wordt je geregistreerd in Tiel. Dit betekent echter niet dat dit een probleem is, wat wel een probleem voor je aanvraag is, is wanneer je met een betalingsachterstand geregistreerd staat en daar dus een melding bij hebt gekregen. In het geval van een negatieve bkr kun je helaas geen doorlopend krediet krijgen, wat je nog wel kunt doen is een klein bedrag lenen in de vorm van een minilening.

Meer informatie over geld lenen

Een doorlopend krediet afsluiten doe je niet zomaar want het is een beslissing die over veel geld gaat. Daarom is het handig om je goed voor te laten lichten, kijk eens bij de website van het NIBUD, daar vind je veel informatie over de valkuilen die tegen kunt komen bij het afsluiten van een lening.

Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Geld lenen zonder BKR

lenen zonder bkr in 10 minuten

Geld lenen zonder BKR Wat is geld lenen zonder bkr? Geld lenen zonder BKR is het aangaan van een lening zonder dat er een kredietwaardigheidstoets wordt uitgevoerd. Dus wanneer je…

Lening geweigerd bij de bank

lening geweigerd

Lening geweigerd bij de bank Het zal je maar gebeuren, lening geweigerd bij de bank. Daar zit je dan met je mooie plannen voor een krediet waar je eigenlijk al…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Geld lenen en binnen 1 uur op je rekening, wie wil dit nu niet? Direct geld lenen eenvoudig en snel opgelost met meerdere…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

Betaal ik nu minder rente op mijn lening

Betaal ik nu minder rente op mijn lening
Betaal ik nu minder rente op mijn lening

Het is een vraag die steeds maar weer komt bovendrijven. Betaal ik nu minder rente op mijn lening omdat de rente zo hard aan het dalen is. Je hoort ook vaker dat de rente zo laag is dat je geld moet gaan betalen om een spaar- of betaalrekening aan te mogen houden. Maar heeft deze lage rentestand nu invloed op je huidige- of toekomstige lening. Natuurlijk valt er wel te besparen, maar dan dien je wel de juiste stappen te volgen en goed op een rijtje te zetten wat je op dit moment aan aflossing en rente betaald.

Geld lenen voor Moederdag

Geld lenen voor Moederdag
Geld lenen voor Moederdag

Elk jaar als Moederdag weer voor de deur staat is het een heel gedoe om uit te vinden wat moeder nu eigenlijk wil voor deze leuke feestdag. Vaak heb je in voorgaande jaren alle voor de hand liggende cadeaus al een keer gegeven en is het nu tijd voor iets anders, maar ja, wat dan en wat mag het kosten. Ga je dit jaar met Moederdag flink uitpakken en wil je je moeder extra verwennen, dan zal het ook wel wat kosten. Dan rijst natuurlijk de vraag of je dit wel zelf kan betalen, of dat je er misschien een klein bedrag voor moet lenen, omdat het precies in een week valt dat je veel rekeningen moet betalen, of dat je salaris nog niet is gestort. Laten we eens kijken waar je een klein bedrag van een paar honderd euro kunt lenen en hoe snel je dat dan op je rekening hebt staan.

Online winkelen met prepaid creditcard

Online winkelen met prepaid creditcard

De wereld is de laatste jaren steeds meer binnen handbereik gekomen. Veel mensen gaan voor hun aankopen dan ook niet altijd meer naar de plaatselijke binnenstad, maar winkelen online via…