Home » Over

Over

Introductie

De website geldlenenperdirect.nl is opgericht in 2014 en richt zich met financiële producten niet alleen op de consument, maar ook op de zakelijke markt. Met een uitgebreid aanbod van verschillende ‘leenproducten', zoals doorlopend krediet, persoonlijke lening, minilening en zakelijke leningen, wordt getracht een zo goed mogelijk inzicht te geven over de meest aantrekkelijke aanbieders in de markt.

Niet alleen de rente is belangrijk

Natuurlijk wordt scherp gelet op de rente van de aanbieders die in Nederland actie zijn. Maar meer belangrijk is de eenvoud die geboden wordt op de website van een kredietverstrekker. Is deze in gemakkelijk te begrijpen Nederlands geschreven? Of wordt er gestrooid met allerlei vaktermen die voor de leek (het gros van de bezoekers) moeilijk te begrijpen zijn. Uiteraard dienen er gedetailleerde voorwaarden gepresenteerd te worden, echter dienen deze wel vergezeld te gaan van een heldere uitleg.

Ruim overzicht

Op geldlenenperdirect wordt altijd een ruim aanbod van aanbieders geselecteerd, die vanwege hun lage rente, of gunstige voorwaarden een plek op de website verdienen. Zo is het dat het aanbod dan ook regelmatig verandert. 

Over de auteur

Met vele jaren ervaring in de financiële markt blijft het voor mij een uitdaging om niet alleen informatief te schrijven, maar daarnaast ook om lezers op een persoonlijke manier te benaderen. Zo schrijf ik altijd in de ‘jij' vorm in plaats van de ‘u' vorm.

In de loop van tientallen jaren heb ik reeds duizenden artikelen geproduceerd en mezelf uitgebreid verdiept in de materie van financiën en alles wat daarbij komt kijken.

Mijn populairste artikelen

Natuurlijk houd ik bij welke artikelen door mij geschreven die vaak gelezen worden. Hieronder een overzicht daarvan.

Het per direct geld lenen zonder documenten blijft een constant populair onderwerp. Waarschijnlijk heeft het gros van de consumenten geen behoefte om allerlei papieren bij elkaar te zoeken.

Een ander veel bekeken artikel is het aangaan van een lening met de mogelijkheid om dit binnen 10 minuten op je rekening te ontvangen.

Natuurlijk is er veel informatie te vinden over het lenen van kleine bedragen. Met name bedragen tot aan €2500 zijn bijzonder gewild op dit moment.

Het zal je maar gebeuren. Je vraagt ergens een lening aan en deze wordt afgewezen. Mijn artikel die daar oplossingen voor biedt blijft vaak gelezen.

Contactgegevens

Yellew
Adres: Beursplein 37, 3011 AA Rotterdam
Postadres: Postbus 30006, 3001 DA Rotterdam
email: geldlenenperdirectnl@gmail.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente