Persoonlijke lening

Als je een persoonlijke lening afsluit dan krijg je het afgesproken bedrag in zijn totaal op je rekening gestort. Je moet dan elke maand een bepaalt bedrag inclusief rente terugbetalen, na deze vooraf afgesproken termijn ben je er helemaal van af.

Je kunt een persoonlijke lening aanvragen vanaf 2.500 euro. De rente die je moet betalen staat bij afsluiten vast en zal gedurende de looptijd ook niet meer veranderen, dus je weet precies waar je aan toe bent. Ook de looptijd van je lening wordt vooraf vastgesteld en ken niet verlengd worden, natuurlijk kun je wel boetevrij eerder aflossen als je dat wil.

Wil je meteen een persoonlijke lening bekijken?


Persoonlijke lening voor altijd vaste rente

Persoonlijke lening voor altijd vaste rente

Persoonlijke lening voor altijd vaste rente

Een persoonlijke lening is dan misschien wel wat minder flexibel dan een doorlopend krediet, maar je weet precies waar je aan toe bent en komt nooit voor verrassingen te staan. Heb je graag zekerheid kies dan voor een persoonlijke lening voor altijd vaste rente. Maar er zijn meer zekerheden die een persoonlijke lening veruit het betrouwbaarste maken. Er is de afgelopen tijd wat ophef over het doorlopend krediet geweest en dan met name van het bedrijf Interbank. Lees hier onder wat voor een gevolgen dat kan hebben als je roekeloos een krediet afsluit. Later kan de rente veranderen (hoger worden) en dan worden je maandlasten onnodig hoog zonder dat je ook maar 1 euro aflost. (meer…)


Geld lenen voor verbouwing

Geld lenen voor verbouwing

Geld lenen voor verbouwing

Heb je besloten om eindelijk je huis op te gaan knappen dan zul je toch moeten gaan kijken voor geld lenen voor de verbouwing, meestal loopt het aardig in de papieren en als je niet genoeg spaargeld hebt dan zul je toch hulp van een kredietverstrekker moeten gaan vragen. Maar welk krediet komt hier voor in aanmerking en over welke periode ga je terug betalen. Gaat het over een grote verbouwing die wellicht rond de 50.000 euro gaan kosten dan is het misschien een oplossing om na te denken over een tweede hypotheek. Is het een lager bedrag dan kun je kiezen voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. (meer…)


Persoonlijke lening voor zekerheid

Persoonlijke lening voor zekerheid

Persoonlijke lening voor zekerheid

Met een persoonlijke lening kies je in tegenstelling tot een doorlopend krediet voor zekerheid wat betreft rente en looptijd. De persoonlijke lening wordt veelal gebruikt voor het ineens aanschaffen van een duur product zoals een auto of een vakantie. Een ander verschil is dat je het geleende bedrag in één keer op je eigen rekening krijgt gestort zodat je meteen kan beschikken over het volledige bedrag, bij een doorlopend krediet wordt de lening aan je beschikbaar gesteld op een apart rekeningnummer. (meer…)


Ik ga trouwen hoe betaal ik mijn bruiloft

Ik ga trouwen hoe betaal ik mijn bruiloft

Ik ga trouwen hoe betaal ik mijn bruiloft

Het is de dag van je leven als je gaat trouwen, er is veel te regelen, maar ook veel te betalen. Ik ga trouwen hoe betaal ik mijn bruiloft is daarom een vraag die ik hier zal proberen te beantwoorden. Wat komt er allemaal kijken bij een trouwerij en waar moet je voor betalen. Een nog belangrijkere vraag is wellicht, kan ik het allemaal zelf of moet ik er een lening voor afsluiten. Laten we de zaken die spelen eens op een rij zetten. (meer…)


10000 euro lenen voor een auto

10000 euro lenen voor een auto

10000 euro lenen voor een auto

10000 euro lenen voor een auto is een veel gevraagd bedrag en de vraag is dan ook welke lening kun je daar het beste voor afsluiten en hoe lang zou je moeten doen over het terugbetalen? De ene lening is de andere niet en bij het kopen van een auto moet je er voor zorgen dat de lening niet langer loopt dan de tijd waarbij de auto mee gaat. Zo voorkom je dat terwijl je de auto niet meer hebt, je toch nog de lening aan het aflossen bent. (meer…)