Persoonlijke lening

Als je een persoonlijke lening afsluit dan krijg je het afgesproken bedrag in zijn totaal op je rekening gestort. Je moet dan elke maand een bepaalt bedrag inclusief rente terugbetalen, na deze vooraf afgesproken termijn ben je er helemaal van af.

Je kunt een persoonlijke lening aanvragen vanaf 2.500 euro. De rente die je moet betalen staat bij afsluiten vast en zal gedurende de looptijd ook niet meer veranderen, dus je weet precies waar je aan toe bent. Ook de looptijd van je lening wordt vooraf vastgesteld en ken niet verlengd worden, natuurlijk kun je wel boetevrij eerder aflossen als je dat wil.

Wil je meteen een persoonlijke lening bekijken?


Persoonlijke lening voor altijd vaste rente

Persoonlijke lening voor altijd vaste rente

Persoonlijke lening voor altijd vaste rente

Een persoonlijke lening is dan misschien wel wat minder flexibel dan een doorlopend krediet, maar je weet precies waar je aan toe bent en komt nooit voor verrassingen te staan. Heb je graag zekerheid kies dan voor een persoonlijke lening voor altijd vaste rente. Maar er zijn meer zekerheden die een persoonlijke lening veruit het betrouwbaarste maken. Er is de afgelopen tijd wat ophef over het doorlopend krediet geweest en dan met name van het bedrijf Interbank. Lees hier onder wat voor een gevolgen dat kan hebben als je roekeloos een krediet afsluit. Later kan de rente veranderen (hoger worden) en dan worden je maandlasten onnodig hoog zonder dat je ook maar 1 euro aflost. (meer…)


Geld lenen voor verbouwing

Geld lenen voor verbouwing

Geld lenen voor verbouwing

Heb je besloten om eindelijk je huis op te gaan knappen dan zul je toch moeten gaan kijken voor geld lenen voor de verbouwing, meestal loopt het aardig in de papieren en als je niet genoeg spaargeld hebt dan zul je toch hulp van een kredietverstrekker moeten gaan vragen. Maar welk krediet komt hier voor in aanmerking en over welke periode ga je terug betalen. Gaat het over een grote verbouwing die wellicht rond de 50.000 euro gaan kosten dan is het misschien een oplossing om na te denken over een tweede hypotheek. Is het een lager bedrag dan kun je kiezen voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. (meer…)