Home » Financieel nieuws » Online bankieren bij KNAB is verrassend

Online bankieren bij KNAB is verrassend

Online bankieren bij KNAB is verrassend
Online bankieren bij KNAB is verrassend

KNAB bank is een relatieve nieuwkomer in de financiële sector. Het is een bank die het anders wil doen dan de gevestigde orde en zichzelf ten doel heeft gesteld om de klant weer echt centraal te stellen. Natuurlijk wordt het in deze sector vaker beweerd om het anders te gaan doen, maar in de vier jaar dat KNAB nu bestaat lijkt deze bank het ook daadwerkelijk waar te maken en in de praktijk te brengen. Bankieren bij KNAB houdt niet in dat je bij “een klein spelertje” bankiert.

Onderdeel van Aegon

KNAB is namelijk onderdeel van Aegon en heeft dus een groot, betrouwbaar en gedegen financieel concern achter zich staan. Bijkomend voordeel is dat KNAB ook onder het depositogarantiestelsel valt, waardoor je ook jouw spaargeld veilig bij deze bank kunt stallen (tot 100.000 euro).Online bankieren bij KNAB is verrassend

Het lijken twee tegengestelden, persoonlijk en internet. Online bankieren bij KNAB laat je echter ervaren dat deze twee wel degelijk samen kunnen gaan. Want online bankieren, dat is wel een vereiste als je wilt bankieren bij KNAB. Deze bank heeft namelijk geen fysieke kantoren die je kunt bezoeken. Online bankieren bij KNAB is dan ook goed ingericht en dit merk je direct als je een rekening wilt openen.

Gemakkelijk aanvragen

Geen moeilijke identificatieprocedures en ellenlange vragenlijsten, nee, niets daarvan. De bank die het anders wil doen, doet ook dit echt anders en binnen vijf minuten heb je een rekening geopend. Het maakt hierbij overigens niet uit of je een particuliere of een zakelijke klant bent. KNAB verrast je verder door ongevraagd met tips en advies te komen. Tips die niet per se alleen in het voordeel zijn van KNAB zelf, maar vooral in het voordeel van jou. Jij bent toch immers de klant die zij centraal stellen?

Gemak dient de mens

En heb je eenmaal die KNAB rekening geopend, dan is online bankieren bij KNAB een makkie. Voor het inloggen via pc of laptop heb je een cardreader nodig die je via de post thuis ontvangt. Natuurlijk heeft KNAB ook een app. Deze is eenvoudig te downloaden via Google Play en de App store. Eenmaal ingelogd kun je op eenvoudige wijze jouw rekeningen beheren, overboeken, bedragen terugboeken die via automatische incasso zijn afgeschreven en pas -en pincodes (her)aanvragen. Daarnaast open je via online bankieren bij KNAB eenvoudig een extra betaal -of spaarrekening.

Wijzigingen via de mail

Via jouw mail word je op de hoogte gehouden van belangrijke wijzigingen, bijvoorbeeld een wijziging van de rentestand. Ook worden deze berichten voor je klaar gezet in de berichten inbox van jouw internetbankieren.

Knab bank online bankieren
KNAB bank online bankieren

Toekomstverwachting

De toekomstverwachting met betrekking tot online bankieren bij KNAB? KNAB is een bank die vooruit denkt en de toekomst een stap voor probeert te zijn. Meer en meer online mogelijkheden zullen in de toekomst ontsloten worden. En ook dit alles met als doel het online bankieren voor jou gemakkelijker en toegankelijker te maken. En dit alles op een manier die echt anders is!

Meer online bankieren

Eerder werd er al geschreven over andere banken die online bankieren aanbieden. Bijvoorbeeld goedkoop en gemakkelijk online bankieren bij ING en alles zelf regelen bij ABN AMRO.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente