Zakgeld voor vakantie nodig (hoeveel neem je mee)

Zakgeld voor vakantie nodig

Zakgeld voor vakantie nodig

Als het weer zover is dat de vakantie voor de deur staat, dan komt meestal ook weer om de hoek kijken of je wel genoeg zakgeld hebt om het op je vakantiebestemming een beetje leuk te kunnen hebben. Je wilt eenmaal aangekomen toch ook een beetje feest vieren en af en toe een cocktail kunnen drinken in een leuke discotheek, maar natuurlijk ook wat leuke souvenirs mee naar huis nemen om je vrienden of familie te verrassen. Heb je net niet genoeg geld om rond te komen op je vakantie dan kun je bekijken of het handig is om een voorschot op je salaris te nemen met een minilening.

Zakgeld voor vakantie nodig

Zoals gezegd kun je een voorschot op je salaris nemen met een minilening, hierbij kun je kiezen voor een bedrag vanaf 100 euro tot maximaal 1500 euro. Je moet deze lening wel weer snel terug betalen (binnen 62 dagen), dus houd dat goed in de gaten, betaal je niet op tijd terug dan moet je waarschijnlijk een boete betalen. Verder gaat het aanvragen van een minilening eenvoudig online en je rondt dit af binnen 5 minuten. Heb je haast met de uitbetaling dan kun je kiezen voor de optie ´snel uitbetalen´, deze optie is niet gratis maar dan kun je het bedrag binnen 10 minuten op je rekening hebben.

Geld lenen zonder bkr

Heb je een negatieve registratie bij het bkr dan is dit geen enkel probleem bij het aanvragen van een minilening, je kunt geld lenen zonder bkr want er wordt namelijk geen toetsing uitgevoerd. Wel is het van belang dat je na de gestelde periode het geleende bedrag in één keer kunt aflossen, houd dit goed in de gaten want anders kun je er de volgende keer niet meer terecht voor het lenen van een klein bedrag.

Hoeveel zakgeld neem je mee

Natuurlijk heb je zakgeld voor vakantie nodig, maar hoeveel precies is natuurlijk helemaal afhankelijk van je bestedingspatroon, ga je elke dag uit eten dan zal dit duurder zijn dan wanneer je het eens afwisselt met een keertje zelf koken in je appartement. Daarnaast is het ook niet echt nodig om elke avond cocktails te drinken, als je dit een beetje in de gaten houd dan kun je je geld zodanig verdelen dat je het redt tot aan het einde van je vakantie. Heb je nog geen vakantie geboekt dan kun je eens kijken op de website van TUI.

Dit vind je misschien ook leuk...