Categorie: Zakelijk geld lenen

Voor zelfstandigen met én zonder personeel zijn er verschillende mogelijkheden voor zakelijk geld lenen. De voordelen van de zakelijke aanbieders op Geld lenen per direct:


Geen jaarcijfers nodig.
Geen onderpand.
Geen borgstelling.
Goedkeuring binnen 24 uur.
Directe uitbetaling op zakelijke rekening.
Online eerste goedkeuring.
Flexibel aflossen.
Van €2.000 – €250.000.


b2business lening

b2business

 Bedrijfskrediet 
Informatie over product:
Gemiddeld rentepercentage: 2,9%
Kredietbedrag: € 2.000 - € 100.000
Starttarief: 2,95%
Aflossen: Gelijke maandelijkse termijnen
BKR toetsing: Nee
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
b2business


Kan ik verschillende zakelijke aanbieders vergelijken?

Direct meerdere aanbieders vergelijken en online een vrijblijvende offerte aanvragen. Ben je het er mee eens? Bij een snelle beslissing kan de zakelijke lening dezelfde dag al worden overgemaakt.

Wanneer moet ik gaan terugbetalen?

De eerste terugbetaling van het zakelijk krediet is na 30 dagen. Dit geeft je voldoende tijd om je financiering goed te ordenen. Het geeft je tevens tijd om er met je omzet voor te zorgen dat je de eerste betaling gemakkelijk kunt voldoen. Dit scheelt een hoop stress en zorgen zoals je hebt, wanneer je bij een bank een zakelijke lening hebt lopen.

Hoe lang duurt het aanvragen?

Hier zul je versteld staan. Duurt het aanvragen van een zakelijk krediet bij een bank weken, dit is hier heel anders geregeld. Dankzij slimme technologie wordt je aanvraag direct al bekeken nadat je deze online hebt ingediend. Zijn de indicatoren goed? Dan volgt een definitieve beslissing over goedkeuring binnen 24 uur. Na de goedkeuring wordt het bedrag direct naar je overgemaakt.

Zijn er professionele adviseurs?

Je wordt geholpen door adviseurs die weten waar ze het over hebben. Geen wollige geheimzinnige taal, maar gewoon waar het op staat. Je krijgt de vrijblijvende offerte opgestuurd, daar staan alle kosten en rente in vermeld. Deze dien je dus secuur door te nemen. Heb je nog vragen? Dan kun je het bedrijf bellen, of een email naar ze toe sturen.

Waarom geen jaarcijfers?

Je sluit als privé persoon een zakelijke lening af. Dit houdt dus in dat je bedrijf niet als onderpand hoeft te dienen en ook jaarcijfers minder belangrijk zijn.

Hoe lang moet mijn bedrijf bestaan?

Wil je in aanmerking komen voor 1 van de zakelijke kredieten hier vermeld, dan dient je bedrijf minimaal 12 maanden te bestaan.

Zijn er nog meer voorwaarden?

Je bedrijf moet volledig in Nederland gevestigd zijn en ook moeten de bestuurders/eigenaren in Nederland woonachtig zijn.

Mag ik een BKR registratie hebben?

Op zich is het hebben van een BKR registratie geen probleem. Wat meer van belang is, is de vraag of je het zakelijk krediet op een ordentelijke manier kunt aflossen. Dit is voor de kredietverstrekker veel belangrijker.

Zakelijke lening

Zakelijke lening Zakelijke leningen: Wat zijn de mogelijkheden en welke soorten zijn er? Iedere ondernemer kan soms wel eens wat extra geld gebruiken. Een extra som geld komt bijvoorbeeld uitstekend van pas wanneer je...

zzp geld lenen

ZZP geld lenen

Als ZZP´er zijn er wel degelijk mogelijkheden om een gunstige zakelijk krediet af te sluiten. Ook mogelijk zonder jaarcijfers en ook zonder BKR toetsing. Hier direct vergelijken en aanvragen.

zakelijk geld lenen

Zakelijk geld, hoe werkt het?

Zakelijke lening Heb je binnenkort een zakelijke lening nodig? Voor veel ondernemers is het nog vrij lastig om geld te lenen. Soms is het alsof je zoekt naar een speld in de hooiberg. Je...