fbpx

Categorie: Zakelijk geld lenen

Voor zelfstandigen zonder personeel zijn er verschillende mogelijkheden voor zakelijk geld lenen. Het verschil in de soort lening zit in het doel dat je met het geld voor ogen hebt. Want je kunt als ZZP’er ook privé een lening nodig hebben. En in een ander geval wil je geld lenen voor de zaak.

Particulier geld lenen:
1. Lenen zónder BKR toets Géén BKR check!
2. Doorlopend krediet BKR toetsing!
3. Persoonlijke lening BKR toetsing!
b2business lening

b2business

 Bedrijfskrediet 
Informatie over product:
Gemiddeld rentepercentage: 2,9%
Kredietbedrag: € 2.000 - € 100.000
Starttarief: 2,95%
Aflossen: Gelijke maandelijkse termijnen
BKR toetsing: Nee
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
b2business
Atlantis Financiers

Atlantis Financiers

 Bedrijfskrediet 

Informatie over product:
Effectief rentepercentage: Vanaf 2,5%
Kredietbedrag: € 5.000 tot € 250.000
Starttarief: Geen
Aflossen: Variabel
BKR toetsing: Nee
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 20 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
Atlantis Financiers


Zakelijk geld lenen: voor ZZP’ers die privé geld willen lenen

Deze vorm van lenen is bedoeld voor ondernemers die voor privédoeleinden geld nodig hebben. Dat kan een auto zijn, mits het geen auto van de zaak betreft. Het kan ook voor een verbouwing bestemd zijn, zolang het maar niet om een verbouwing van het bedrijfspand gaat. Voorwaarden voor deze vorm van lenen zijn dat je minimaal drie jaar als zelfstandig ondernemer bezit bent, je een positieve registratie bij het BKR hebt en dat het doel van de lening privé is.


Een persoonlijke lening

Een persoonlijke lening heeft een vaste looptijd met rente, maar je kunt niet boetevrij aflossen. Je kunt ook kiezen voor doorlopend krediet met een variabele rente en de mogelijkheid boetevrij te mogen aflossen. Voor verbouwingsdoeleinden is er de leenvorm Woning Voordeel Krediet voor zelfstandigen, bedoeld voor als je wilt verbouwen zonder je woning hypothecair verder te belasten. Het is een persoonlijke lening met een voordelig rentetarief. Er komt geen notaris aan te pas en je betaalt geen afsluitkosten. Dit krediet valt bij woningverbetering in Box 1. Het Woning Voordeel Krediet voor zelfstandigen is ook geschikt voor restschuldfinanciering. Je leent voor een looptijd van 120 maanden en kunt boetevrij aflossen wanneer je wilt.


Ondernemerskrediet: voor ZZP’ers die geld willen lenen voor hun zaak

Om te kunnen ondernemen is het soms nodig om te moeten investeren. Of het nieuwe machines zijn of een extra voorraad, debiteuren voorfinancieren of een andere situatie. De meest eenvoudige oplossingen hiervoor zijn:


1. Zakelijk rekening-courant krediet: deze regel je vanuit je bedrijfsbankrekening. Met deze vorm van krediet neem je van die rekening flexibel bedragen op. Je betaalt de bedragen even flexibel weer terug. Over de opgenomen bedragen betaal je rente en er geldt een kredietlimiet. Dat is het maximumbedrag dat je kunt opnemen.


2. Zakelijke lening: je leent voor langere tijd een vast bedrag van de bank. Je ontvangt dit bedrag in een keer of in een aantal delen. Je betaalt dit bedrag in een of meerdere termijnen terug. Dit kan per maand zijn, maar ook terugbetalen per kwartaal is mogelijk. Je kunt afgelost geld niet opnieuw opnemen.


3. Je kunt ook kiezen voor een combinatie van een zakelijke lening en een zakelijk rekening-courant krediet.


Denk ook eens aan leasen

Ondernemen betekent vaak investeren. Je hoeft niet alles meteen aan te schaffen om het toch te kunnen gebruiken. Leasen zou zomaar de oplossing voor jouw onderneming kunnen zijn. Het meest voor de hand liggende artikel om te leasen is natuurlijk de auto. Maar je kunt ook landbouwmachines leasen en bedrijfswagens, vrachtwagens, medische apparatuur, grondverzetmachines, heftrucks, voedselverwerkende machines, grafische apparatuur, zeecontainers, hijskranen, opleggers, aanhangers, bouwmachines, enzovoort.

zzp geld lenen

ZZP geld lenen

Als ZZP´er zijn er wel degelijk mogelijkheden om een gunstige zakelijk krediet af te sluiten. Ook mogelijk zonder jaarcijfers en ook zonder BKR toetsing. Hier direct vergelijken en aanvragen.

zakelijk lenen zonder jaarcijfers

Zakelijk krediet zonder jaarcijfers

Geld voor je onderneming leen je bij de bank of bij een kredietverstrekker, echter moet je dan wel jaarcijfers overleggen. Om je kredietaanvraag te kunnen beoordelen, vragen deze instanties je om allerlei gegevens van...

Zakelijk geld lenen bij Spotcap, hoe werkt het?

Zakelijk geld lenen bij Spotcap, hoe werkt het?

Heb je binnenkort een zakelijke lening nodig? Voor veel ondernemers is het nog vrij lastig om geld te lenen. Soms is het alsof je zoekt naar een speld in de hooiberg. Je moet bij...

Kan ik als ZZP’er wel een hypotheek afsluiten

Kan ik als ZZP’er wel een hypotheek afsluiten

Je bent ondernemer of je denkt erover om voor jezelf te gaan beginnen in de vorm van een eenmanszaak. Het is een stap die veel mensen maken. Ook als zelfstandige kun je zorgen voor...