Home » Prepaid creditcard » Welke prepaid creditcard kan ik het beste gebruiken

Welke prepaid creditcard kan ik het beste gebruiken

Welke prepaid creditcard kan ik het beste gebruiken
Welke prepaid creditcard kan ik het beste gebruiken

De prepaid creditcard is in zeer korte tijd bijzonder populair geworden, waar het in andere landen al vele jaren gebruikelijk is om met prepaid creditcards te betalen en online te bestellen kwam deze in Nederland pas laat onder de aandacht van het grote publiek. Maar welke prepaid creditcard kan ik het beste gebruiken en misschien nog wel belangrijker, welke is de goedkoopste in aanschaf en gebruik, maar ook, wat kun je er wel en niet meedoen. Hieronder een overzicht van de belangrijkste kenmerken van de prepaid creditcard.

Welke prepaid creditcard kan ik het beste gebruiken

Welke kaart voor jou het beste is ligt er aan wat je er mee wil gaan doen, ga je er online mee shoppen, ga je hem in winkels gebruiken en wellicht ook voor hotels en het huren van een auto. Met de meeste prepaid creditcards kun je ook geld halen uit een geldautomaat, maar dat is niet altijd even goedkoop, alhoewel er nu wel een nieuwe aanbieder is die dit voor slechts 1,50 per transactie aanbied. Zo goedkoop heb ik het elders nog niet gezien. Aan de andere kant hebben aanbieders die wat duurder zijn meer mogelijkheden, zoals het overboeken van geld om rekeningen te betalen en flexibelere methoden om geld te storten. Sommige kaarten hebben een eigen bankrekening.

Kijk hier voor de Prepaid Creditcard

Prepaid creditcard met een cadeautje

Er is vanaf heden ook een prepaid creditcard te krijgen van Mastercard zelf, als je deze bestelt dan krijg je bij je eerste storting vanaf 15 euro maar liefst 5 euro gratis. Andere aanbieders doen helaas niet aan leuke welkomstgeschenken, maar bieden wat meer mogelijkheden met de kaart.

Mastercard prepaid creditcard

De feiten van de prepaid Mastercard op een rij:
Gratis 180 dagen aankoopverzekering
Gratis aanvullende reisverzekeringen
Geen BKR check
Gratis App voor Android of Apple
Geen limiet
Fraudepreventie, internet- en aflevergarantie
Jaarlijkse kosten: 14,95

Je ziet het, deze prepaid creditcard is niet duur in aanschaf en heeft naast het welkomstcadeau ook nog andere opvallende pluspunten zoals de 180 dagen aankoopverzekering. Met deze kaart ben je verzekerd van een goede en betrouwbare kaart met een helpdesk die 24 uur per dag bereikbaar is.

Kosten bij gebruik

Met deze kaart van Mastercard betaal je voor geld pinnen aan de automaat 1% van je opname met een maximum van 1,50, geld storten op de kaart kost 0,95 en geld overmaken naar je eigen rekening kost ook 95 cent. Betaal je er online of in een winkel mee dan betaal je helemaal geen kosten.

Waar kan ik de kaart gebruiken

Je kunt de kaart overal gebruiken waar je het bekende Mastercard logo zien, in Nederland zijn dit rond de 90.000 betaalpunten en wereldwijd zelfs meer dan 27 miljoen.

Je kunt de prepaid creditcard bijvoorbeeld gebruiken voor:

Brandstof
Restaurants
Bestellingen op internet
Kleding
Parkeren
Bioscoopkaartjes
Cd’s/dvd’s
Hotelovernachtingen
En in het buitenland kun je bijna overal terecht met de MasterCard

Maar let op: In een vliegtuig en op tolwegen wordt de prepaid creditcard vaak niet geaccepteerd, dit komt omdat de afschrijving niet ´live´ plaatsvind maar pas na verloop van tijd, in dit geval kan er dus niet gecontroleerd worden of er voldoende saldo op de kaart staat om de rekening te kunnen betalen.

Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Geld lenen zonder BKR

lenen zonder bkr in 10 minuten

Geld lenen zonder BKR Wat is geld lenen zonder bkr? Geld lenen zonder BKR is het aangaan van een lening zonder dat er een kredietwaardigheidstoets wordt uitgevoerd. Dus wanneer je…

Lening geweigerd bij de bank

lening geweigerd

Lening geweigerd bij de bank Het zal je maar gebeuren, lening geweigerd bij de bank. Daar zit je dan met je mooie plannen voor een krediet waar je eigenlijk al…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Geld lenen en binnen 1 uur op je rekening, wie wil dit nu niet? Direct geld lenen eenvoudig en snel opgelost met meerdere…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

Schulden aflossen met een lening

Schulden aflossen met een lening
Schulden aflossen met een lening

Schulden aflossen met een lening is op zich wel een goed idee. Je brengt al je openstaande posten onder bij één krediet wat het geheel een stuk overzichtelijker maakt. Je kunt je dan focussen op slechts die ene lening die dan openstaat. Je hoeft dan niet meer elke maand meerdere partijen te gaan aflossen, maar kunt dit met slechts één simpele overboeking in de hand houden. Het is ook wel zo dat wanneer er drie of vier crediteuren zijn waar je rekening mee moet houden, het makkelijk kan gebeuren dat je iets over het hoofd ziet. Maar er zijn nog andere voordelen waarom je er goed aan doet om dit te doen.

Kan ik direct lenen met een uitkering

uitkering en lening
Kan ik direct lenen met een uitkering
Kan ik direct lenen met een uitkering

Kan ik direct lenen met een uitkering is een vraag die regelmatig gesteld wordt. Als je er naar gaat zoeken zul je zien dat het niet eenvoudig is om antwoord te geven op de vraag of je dan direct geld kunt lenen. Afhankelijk van welke uitkering je hebt zijn er zeker wel mogelijkheden. Zolang je per maand maar genoeg inkomen hebt moet het afsluiten van een bepaalde lening wel mogelijk zijn. Voldoende regelmatig inkomen is één van de belangrijkste eisen waar je aan moet voldoen. Daarnaast wordt er ook gekeken naar je vaste maandelijkse lasten.

2500 euro lenen

2500 euro lenen 2500 euro lenen doe je zo 2500 euro lenen? Dat kan en dat kan ook snel. 10 handige tips om op een verantwoorde manier direct zo´n bedrag…

Hypotheek en verzekeringen hoe zit dat eigenlijk

Hypotheek en verzekeringen hoe zit dat eigenlijk
Hypotheek en verzekeringen hoe zit dat eigenlijk

Veel mensen weten niet goed hoe het zit met (verplichte) verzekeringen bij een hypotheek. Lees hier alle informatie over waar je allemaal op moet letten. Veel mensen weten niet goed hoe het zit met (verplichte) verzekeringen bij een hypotheek. Vaak wordt er gedacht dat een overlijdensrisicoverzekering niet verplicht is om af te sluiten, maar dit is soms wel het geval. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is niet verplicht, hiervan denken velen dat het juist wel verplicht is. Hieronder kun je lezen hoe het precies zit met verzekeringen en het afsluiten van een hypotheek.