Wat is een minilening?

Wat is een minilening?
Wat is een minilening?

Een minilening is het lenen van een klein bedrag van €100 tot €1500. Aflossen kan in 15-, 30-, 45-, of 62 dagen. De 62 dagen variant (bedragen tussen de €1100 en €1500) kan in 2 termijnen worden afgelost. Een minilening kent géén BKR toetsing en registratie. Simpele spelregels voor snel geld lenen zonder gedoe en papierwerk. Binnen 12- tot 24 uur geld.

Direct aanvragen ?

Ferratum mini
Minilening - Klein bedrag lenen
Kredietbedrag: €100-€1000
Effectief rentepercentage: 13,99%
Aflossen: 15,30,45 dagen
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 18 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
 
Géén BKR toetsing!
Ferratum plus
Pluslening - Hoger bedrag lenen
Kredietbedrag: €1000-€1500
Effectief rentepercentage: 13,99%
Aflossen: 62 dagen
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 18 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
 
Géén BKR toetsing!
Saldodipje
Voorschot - Snel geld lenen
Kredietbedrag: €100-€1500
Effectief rentepercentage: 13,99%
Aflossen: 1 - 2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 18 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
 
Géén BKR toetsing!Video uitleg minilening

Wat is een minilening? Ontdek het hier!

Rente en looptijden

Minilening:€500€1000€1500
Minimale rente:13,99%13,99%13,99%
Maximale rente:13,99%13,99%13,99%
Minimale looptijd
maanden:
111
Maximale looptijd maanden:122
Totaal krediet:€508,13€1015,02€1525,11

Lenen van een klein bedrag

Het lenen van een klein bedrag is een vraag waar een hoop mensen mee zitten. Als je gaat zoeken op internet dan krijg je een hoop verschillende antwoorden, sommige resultaten hebben het zelfs over €1500 lenen zonder bkr toetsing. Is dit een reëel bedrag om aan te vragen?

Of is dit gewoon helemaal niet mogelijk om zo´n groot bedrag zonder bkr te kunnen lenen. In dit artikel zal ik dieper ingaan op vraag: Wat is een het lenen van een klein bedrag met een minilening.

Niet alleen wat je minimaal en maximaal kunt lenen, maar ook aan welke voorwaarden je moet voldoen om deze succesvol aan te vragen. Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk hoe snel je het geld op je rekening hebt staan.

Kenmerken minilening

Kenmerken minilening:
Kleine bedragen €100 -- €1500
✅ Maximale looptijd 2 maanden
Direct op je rekening gestort
Snelle aanvraag en uitbetaling
✅ Binnen 12 -- 24 uur geld
Geen BKR toetsing

De minilening in Nederland

In Nederland is de minilening pas veel later gekomen en heeft in het begin problemen gehad met kredietverstrekkers die zich niet aan de regels hielden door teveel rente te rekenen. Ook brachten zij kosten in rekening bracht die niet waren toegestaan.

Dit heeft er toe geleid dat een aantal van deze kredietverstrekkers zijn beboet en hun activiteiten hebben moeten staken. Nu is het beter geregeld en wordt er niet méér rente gerekend dan het wettelijk toegestane en ook de kosten worden helder en duidelijk vooraf aan je gemeld zodat je aan het einde van de rit niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Voordelen

Het grootste voordeel van een flitskrediet is dat je snel geld op je rekening hebt. Binnen 12- tot 24 uur (werkdagen) wordt het volledige bedrag al op je rekening bijgeschreven en kun je weer naar de pinautomaat. Het aanvragen gaat ook snel, dit kun je afronden in 5 minuten.

Voordelen minilening
Snel geld op je rekening
Géén BKR toetsing
Simpele aanvraag
Snelle goedkeuring
Geen lastige vragen
Geen papierwerk
Ook aanvragen in het weekend
Afhandeling per email
Snelle aflossing
Per iDeal terug betalen
Geen persoonlijk contact
Ook lenen met schulden
Vrij te besteden

Nadelen

´Elk voordeel heeft zijn nadeel´ zou Johan Cruijff hebben gezegd. Dit geldt ook voor de minilening. Je moet bijzonder snel aflossen (maximaal 62 dagen). Er is gehannes met een garantsteller, die op zijn gemakkelijkst geld kost en het aan te vragen bedrag is niet erg hoog.

Hoeveel kan ik lenen?

Wat je maximaal kunt lenen is van een aantal factoren afhankelijk. Er wordt uiteraard gekeken naar je maandelijkse inkomsten, is dit €900 of meer netto dan kun je verder gaan met de aanvraag. Ook wordt er gekeken naar je maandelijkse lasten zodat de kredietverstrekker van de minilening kan inschatten of je wel op tijd en in één keer kunt aflossen, je kunt dit natuurlijk bij jezelf ook al een beetje nagaan door van je inkomsten je vaste lasten af te trekken, wat je dan overhoudt kun je dan ongeveer lenen.

Minimaal en maximaal

Het minimale bedrag wat je kunt aanvragen is €100 en het maximum ligt niet hoger dan €1500, dit dus in tegenstelling tot andere berichten die je vindt waar je zogenaamd €30.000 zonder bkr kunt lenen, dit berust helaas niet op de waarheid.

Hogere bedragen

Voor bedragen hoger dan €1500 kom je terecht bij een flexibel krediet of een persoonlijke lening of wellicht een creditcard. Natuurlijk kun je hier voor kiezen, maar bedenk dat er dan altijd een bkr toetsing uitgevoerd wordt, waarbij een negatieve registratie automatisch leidt tot een afwijzing. Voor een prepaid creditcard kom je dan nog wel in aanmerking.

Voorbeeld bedrag, rente, looptijd

LeenbedragLooptijdBetalenJKP*Rente
€ 10030 dagen€ 101,0813,99%€ 1,08
€ 20030 dagen€ 202,1613,99%€ 2,16
€ 30030 dagen€ 303,2413,99%€ 3,24
€ 40030 dagen€ 404,3213,99%€ 4,32
€ 100062 dagen€ 1016,4313,99%€ 16,43
€ 150062 dagen€ 1525,1113,99%€ 25,11

Voorwaarden minilening

Zoals al eerder gezegd zijn de voorwaarden voor een minilening soepel. Je moet minimaal € 900 netto per maand aan inkomsten hebben, echter, zit je hier net onder dan maak je nog steeds wel kans om succesvol een klein bedrag aan te kunnen vragen.

Verder moet je in Nederland woonachtig zijn, over een Nederlandse bankrekening beschikken en natuurlijk een email adres hebben, verder dien je ook te beschikken over een mobiele telefoon met een Nederlands nummer omdat de procedure verder per sms wordt afgehandeld en je op deze manier op de hoogte wordt gehouden omtrent de voortgang van je aanvraag.

Heb je een betalingsachterstand bij het bkr dan is dit geen probleem, je kunt gewoon geld lenen zonder bkr.

1.Minimaal 18 jaar
2.Regelmatig inkomen van minimaal 900 euro
3.Woonachtig en ingeschreven in Nederland
4.Bankrekening op je eigen naam
5.Mobiele telefoon voor het versturen van documenten en het ontvangen van sms´jes
6.Geen openstaande minilening die nog afgelost moet worden
7.Je bent in staat om het geleende
terug te betalen
8.Je kiest zelf een garantsteller. Gratis of betaald
9.Je stemt er mee in dat er geen
BKR controle wordt uitgevoerd
10.Je stemt er mee in dat na goedkeuring het aangevraagde bedrag direct naar je wordt overgemaakt.

Garantsteller (verplicht)

Wanneer je een flitslening gaat aanvragen ben je verplicht om een garantsteller te kiezen. Er zijn 2 mogelijkheden. Een kosteloze persoonlijke garantsteller, of een simpele betaalde garantsteller. De laatste sluit je eenvoudig af bij je aanvraag, je hoeft hier dan verder niets voor te doen. Bekijk in het overzichtje hieronder hoe de garantstelling precies in elkaar steekt.

Betaalde garantstelling
Kosteloze garantstelling

De betaalde garantstelling is eigenlijk de gemakkelijkste oplossing. Je vraagt deze direct aan wanneer je bezig bent met het aanvragen van de minilening.

Het grote nadeel is natuurlijk dat dit een betaalde optie is. De kosten voor deze garantstelling zijn afhankelijk van het aangevraagde bedrag en de gewenste looptijd. Het wordt duidelijk aangegeven tijdens je online aanvraag.

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:
1. Legitimatie.
2. Bankafschrift met financiële positie.
3. Loonstrook.
4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook partner mee te tekenen.
5. Ten minste 25 jaar oud.
6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente van 13,99%.

Snel geld lenen

Snel geld lenen is bij een minikrediet zeker van toepassing. Na de simpele aanvraag van 5 minuten ontvang je binnen 12- tot 24 uur het beoogde bedrag op je rekening. Met direct geld lenen krijg je toegang tot extra financiële ruimte, om bijvoorbeeld een spoedeisende rekening te kunnen betalen, of om je auto te laten repareren.

Vrijblijvende offerte

Hier op vind je een overzichtspagina ´minilening aanvragen´, daar kun je verschillende aanbieders van de minilening bekijken en naar wens ook gelijk een offerte aanvragen. Doe je een aanvraag voor een bepaalt bedrag dan betreft het hier een offerte, als je vervolgens een aanbod krijgt voor een voorschotje dan kun je altijd nog beslissen om het uiteindelijk niet te doen, je hoeft dan geen kosten te betalen en je zit verder nergens aan vast.

Wil je meer informatie over dit onderwerp of gewoon over geld lenen in het algemeen dan kun je ook eens kijken op de website van de rijksoverheid.


Ferratum Minilening - Hoe start je een aanvraag?

? Wat is een minilening?

Een minilening (aanvragen) is het snel lenen van een klein bedrag zonder poespas en papierwerk. Zelfs lenen zonder loonstrook is mogelijk. Je leent een bedrag tot €1500 (minimaal €100) zonder dat er een bkr toetsing wordt uitgevoerd.

Waar kan ik de minilening voor gebruiken?

Je bent helemaal vrij in de besteding van je minilening. Er wordt tijdens het aanvragen ook niet gevraagd naar de reden van je aanvraag. Met deze vrijheid kun je het bedrag naar eigen goeddunken uitgeven.

Is een minilening betrouwbaar?

De aanbieders getoond op onze website hebben in Nederland een lange staat van dienst. In het verleden zijn er wat problemen geweest, maar tegenwoordig hebben zij hun zaken goed op orde. Geen verborgen kosten, of onverwachte zaken meer. Alles wordt helder en duidelijk aangegeven. Aan jou natuurlijk of je überhaupt een klein bedrag wil lenen of niet. De bedrijven hebben allen een vergunning.

Wat is een minilening?

  1. Het lenen van een bedrag €100-€1500.
  2. Minilening heeft geen BKR toetsing.
  3. Staat binnen 12-24 uur op je rekening.
  4. Vereist weinig papierwerk.
  5. Is gemakkelijk aan te vragen.
  6. Alles geheel online.
  7. Ook mogelijk zonder loonstrook.

Dit vind je misschien ook leuk...