Waar kan ik snel geld lenen zonder bkr

Waar kan ik snel geld lenen zonder bkr

Waar kan ik snel geld lenen zonder bkr

Waar kan ik snel geld lenen zonder bkr, op deze vraag krijg je snel antwoord. Als je goed kijkt naar de informatie die gegeven wordt, dan zal blijken dat je het binnen 10 minuten kunt regelen, er is zelfs een instructiefilmpje waarin precies wordt uitgelegd hoe je dit zonder al teveel extra kosten kunt doen. Veelal gaat het om relatief kleine bedragen vanaf €100 tot maximaal € 1500. Daarboven kom je terecht bij een doorlopend krediet of een persoonlijke lening, op deze kredieten wordt wel een BKR toetsing uitgevoerd. Heb je een negatieve registratie dan kun je voor deze laatste twee niet aanvragen. Voor een kleiner bedrag tot €1500 echter wel.

ferratum minilening

Ferratum

Minilening
€100 tot maximaal €1500
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee

Ferratum
saldodipje minilening

Saldodipje

Minilening
€50 tot maximaal €1500
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €50-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee

Saldodipje

Minilening tariefberekening

Minilening:€500€1000€1500
Totaal krediet:€508,13€1015,02€1525,11
Minimale rente:13,99%13,99%13,99%
Maximale rente:13,99%13,99%13,99%
Minimale looptijd
maanden:
111
Maximale looptijd maanden:122

Snel geld lenen online

Er is al veel geschreven over geld lenen zonder bkr, maar de vraag blijft bestaan en deze wordt niet altijd even duidelijk beantwoord, waar dan precies en wat gaat het kosten. Uit de vele informatie die wordt gegeven op de vraag ´waar kan ik snel geld lenen zonder bkr´ wordt er niet altijd direct doorverwezen naar de website waar je dit dus kunt doen. Met dit artikel probeer ik daar duidelijkheid over te geven.

Waar kan ik snel geld lenen zonder bkr

Sommige aanbieders bieden een lening aan waarbij je verplicht een soort verzekering moet afsluiten die er voor moet zorgen dat wanneer je niet op tijd aflost de kredietverstrekker toch zijn geld krijgt. De premie van zo´n verzekering is niet mals, voordeel van zo´n verzekering is wel dat je geld extra snel wordt uitbetaald.

Aan jou natuurlijk de keus of je dit de moeite waard vindt. Er zijn ook geldverstrekkers die een aantal opties hebben waarvoor je vrijwillig kunt kiezen, de extra opties zijn vooral bedoeld om je geld sneller op je rekening te krijgen. heb je wat meer geduld dan kun je ook kiezen voor een minilening zonder extra´s, het duurt dan wat langer voordat je je geld krijgt, maar het scheelt enorm in de kosten.

Doorlopend Krediet

uitleg doorlopend kredietEen doorlopend krediet begint bij een bedrag van rond de € 2.500 en kan in tegenstelling tot de minilening in termijnen worden afgelost. Aangezien de looptijd flexibel is, is er niet echt een eindtijd. Het doorlopend krediet is bedoeld om wat extra geld achter de hand te hebben op het moment dat je het nodig hebt. Echter voor een doorlopend krediet mag je geen negatieve bkr notering hebben.

Persoonlijke Lening

persoonlijke lening uitlegOok een persoonlijke lening begint vanaf ongeveer € 2.500 en wordt gebruikt om in één keer een grote uitgave te doen, zoals het kopen van een auto, een caravan, een boot, enz. De persoonlijke lening heeft een vaste looptijd en in tegenstelling tot het doorlopend krediet geen variabele rente. De looptijd is meestal 5 jaar ofwel 60 maanden. Ook voor deze lening mag je geen negatieve bkr notering hebben.

Minilening

uitleg over minilening bij artikelDeze vorm van lenen onderscheid zich duidelijk van de andere vormen van lenen, het bedrag wat je kunt krijgen is beperkt tot maximaal €1500, je kunt in maximaal 2 maandelijkse termijnen terugbetalen en je moet binnen maximaal 62 dagen het hele bedrag aflossen.

Met een minilening kun je geld lenen zonder BKR. De rente is niet variabel, maar staat vast op 13,99% op moment van schrijven. Een achterstand notering bij het bkr is dan weer geen enkel probleem. Je moet echter wel een regelmatig inkomen hebben van minimaal rond de €900 per maand. Wil je er meer over lezen?

Ik heb reviews geschreven over de enige twee aanbieders van dit krediet in Nederland. Dat is ten eerste Ferratum en ten tweede Saldodipje. In deze reviews vind je veel informatie over bijkomende kosten en voorwaarden.

Instructiefilmpje voor aanvragen minilening

Zoals al eerder vermeld is er een speciaal kort filmpje gemaakt die je precies laat zien hoe je een minilening kunt aanvragen. Als je het filmpje bekijkt zul je zien dat je dit binnen 5 minuten kunt hebben gedaan. Eenmaal alles ingevuld krijg je een sms dat je aanvraag is ontvangen, je krijgt ook weer een sms als je leningaanvraag is (goed)gekeurd. Is dit zover dan kun je altijd nog besluiten om het toch maar niet te doen, hier zijn verder geen kosten aan verbonden.

Uitleg voor het aanvragen van een minilening

Dit vind je misschien ook leuk...