Voorschot zonder bkr toetsing

Voorschot zonder bkr toetsing

Voorschot zonder bkr toetsing

Je wilt een voorschot zonder bkr toetsing op je salaris, maar je weet niet waar je terecht kunt. Er zijn gelukkig meerdere aanbieders waar je uit kunt kiezen. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen, het verplicht je tot niets en op die manier kun je rustig bekijken welke aanbieder van de minilening voor jou het gunstigste is. Er zijn namelijk wel wat onderlinge verschillen tussen de verstrekkers van een voorschot zonder bkr toetsing. Bij de één heb je je geld altijd dezelfde werkdag binnen en bij de ander kun je er voor kiezen, kies je niet voor de optie vandaag uitbetalen dan kun je een aanzienlijk bedrag in kosten besparen, hoe lang je dan moet wachten op je geld dat lees je in de rest van dit artikel.


Voorschot zonder bkr toetsing

Wat betreft het bedrag kun je je keuze maken vanaf 50 euro met een maximum van 800 euro. Natuurlijk kun je meer aanvragen, als je een redelijk netto inkomen hebt vanaf ongeveer 1400 euro per maand dan kun je kiezen voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Met deze 2 leenvormen kun je bedrag lenen tot wel 100.000 euro, echter voor geld lenen zonder bkr zul je toch terecht komen bij een minilening want bij de voorgaande kredieten wordt altijd een toetsing in Tiel uitgevoerd. Het voordeel van een doorlopend krediet is dat je de aflossing over meerdere jaren kunt uitsmeren, dit geldt trouwens ook voor de persoonlijke lening. Een nadeel is dat je deze pas kunt aanvragen vanaf 2.500 euro, dus heb je minder nodig dan kun je beter kiezen voor een minilening, dit gaat ook een stuk sneller.

Snel geld lenen

Het voorschot op je salaris, ofwel een minilening is uitermate geschikt voor snel geld lenen, zoals al beschreven kun je het aangevraagde bedrag nog dezelfde dag of zelfs wel binnen 10 minuten op je rekening hebben. Je moet dan wel aan de gestelde voorwaarden voldoen en zorgen dat alle papieren (het zijn er niet veel) alvast op je computer staan zodat je deze direct per email kunt versturen. Bij de gevraagde papieren denk je aan een kopie van je legitimatiebewijs, een recent bankafschrift waar bij voorkeur een storting van je salaris en een afschrijving voor je woonlasten op staat, verder een recent loonstrookje en dat is het dan, niets staat een succesvolle aanvraag dan nog in de weg. Kies je niet voor de optie om uitbetalen op dezelfde dag te krijgen dan zul je een paar dagen langer op je geld moeten wachten.

Minilening voorwaarden

Er zijn wat zaken waar je op moet letten voordat je besluit een klein bedrag aan te gaan vragen. Zo moet je voor jezelf nagaan of je op tijd het gehele bedrag in één keer kunt terug betalen, bij het aanvragen heb je keuze uit 3 opties, 15 dagen, 30 dagen, of 45 dagen. Kies die optie waarbij je er zeker van bent dat je dan kunt voldoen, je kunt misschien beter de langste termijn nemen, dan heb je wat meer tijd om het bedrag wat je moet aflossen bij elkaar te sparen. Het proces van het aflossen van je schuld gaat vrij simpel, je krijgt bij goedkeuring van de lening een rekeningnummer toegestuurd waar je het bedrag op kunt storten. Als je zeker wil weten dat je dit niet vergeet dan zou je dit alvast in je online bankieren kunnen inplannen, dan kun je het ook niet meer vergeten.

Waar kan ik aanvragen

Omdat ik de vraag waar je een minilening kunt aanvragen veel kreeg heb ik besloten om er een speciale overzichtspagina van te maken waar je verschillende aanbieders ziet staan die onderling wel wat verschillen. Zo kun je bij de ene maximaal 600 euro lenen, maar bij een andere weer 800 euro. Maar er zijn meer verschillen, de looptijden verschillen onderling en ook de extra kosten die je eventueel moet maken zijn soms optioneel en soms verplicht. Let daarom goed op voordat je afsluit, want hier kun je nog best wel aanzienlijke bedragen op besparen. Overigens is bij de Nederlandse aanbieders de rente gelijk, dit mag namelijk niet meer zijn dan het wettelijk maximum en dit wordt ook daar alle aanbieders gerekend. Kijk hier voor het aanvragen van een minilening.

Meer informatie

Wil je meer informatie over snel geld lenen, kijk dan ook eens op de website van het Nibud, daar vind je allerlei tips en rekentools die je kunnen helpen bij het nemen van de juiste beslissing. Zo is er een risicometer lenen waarbij je goed kunt uitrekenen hoeveel je kunt lenen op basis van je salaris en je vaste lasten.

Dit vind je misschien ook leuk...