fbpx

Voorschot op je loon binnen 10 minuten

Voorschot op je loon binnen 10 minuten

Voorschot op je loon binnen 10 minuten

Het overkomt de beste wel eens, de maand is pas voor de helft voorbij en nu al zit je zonder geld. Het kan even tegen gezeten hebben omdat er juist deze maand een hoop rekeningen betaald moesten worden. Natuurlijk doe je dit netjes, maar dan zit je wel even zonder geld. Met een voorschot op je loon binnen 10 minuten kun je zonder al te hoge kosten even wat financiële ruimte creëren  zodat je de maand toch weer een beetje gezellig door komt. Met een voorschot of een minilening kun je voor een korte periode een klein bedrag tot wel 800 lenen, als optie kun je er nog voor kiezen om het bedrag binnen 10 minuten op je rekening gestort te krijgen. Lees snel verder hoe je dit slim aanpakt.


Voorschot op je loon binnen 10 minuten

Je kunt natuurlijk de eerste de beste minilening die je op het internet tegenkomt afsluiten, misschien heb je wel het geluk dat het een aanbieder is die niet zoveel kosten in rekening brengt. De rente moet je natuurlijk overal betalen, maar op zich is dat niet zo erg want je leent een bedrag voor een korte periode en ook is het niet een megabedrag. Dit betekent dus dat de rente die je moet betalen in euro´s niet zo heel erg veel is.

Waar moet je op letten

Je hoeft dus eigenlijk niet zo op de rente te letten, het is overal hetzelfde en mag nooit meer zijn dan het wettelijk toegestane percentage. Waar je wel op moet letten zijn de extra kosten die je al dan niet optioneel moet maken.

Minilening aanbieder zonder opties

Bij de ene aanbieder valt er niets aan opties te kiezen en is er maar één pakket, dit is dan een minilening aanbieder die je standaard supersnel uitbetaalt, maar daar aan de andere kant kosten voor rekent omdat je verplicht wordt gesteld om een garantieverzekering af te sluiten. Heb je hier geen problemen mee in was je toch al van plan om uitbetaling dezelfde dag of binnen 10 minuten te kiezen, dan kun je deze gerust nemen.

Aanbieder mét opties

Bij weer een andere aanbieder heb je veel meer vrijheid om aan te geven hoe jij het liefst de minilening wilt ontvangen. Kies je geen enkele betaalde optie dan hoef je alleen maar de rente te betalen en dan is het klaar. Er is echter dan wel een nadeel, je krijgt je aangevraagde bedrag pas na 4 dagen op je rekening gestort. Bij de betaalde opties vind je onder meer een optie die je kunt kiezen die er voor zorgt dat je aanvraag heel snel bekeken en goedgekeurd wordt, immers, hoe sneller je aanvraag bekeken wordt hoe sneller het geld op je rekening staat.

Geld lenen zonder bkr

Een veel voorkomende vraag is of je wel een minilening kunt afsluiten als je een bkr notering hebt. Het antwoord daar op is ja, er wordt geen toetsing uitgevoerd dus je kan gerust geld lenen zonder bkr. Let er echter wel op dat je je minilening na de afgesproken tijd netjes kunt aflossen, doe je dit niet dan kun je er de volgende keer niet meer terecht en ook krijg je een hoop gezeur en met extra kosten te maken. Maak voor jezelf eens de rekensom wat je na de afgesproken periode normaal gesproken overhoud om vrij te besteden, is dit bijvoorbeeld 500 euro, dan kun je met een gerust hart 500 euro lenen.

Geld lenen tips

Voordat je overgaat tot een aanvraag is het wellicht handig om jezelf eerst te verdiepen in het feit of het wel een verstandige keus is om een lening aan te gaan vragen. Je kunt bijvoorbeeld eens kijken op de website van het nibud, daar vind je veel handige tips en rekentools die je verder kunnen helpen met het nemen van een goede beslissing. Want zoals je wellicht wel weet: Geld lenen kost ook geld!