Home » Geld lenen » Voordelig geld lenen

Voordelig geld lenen

Voordelig geld lenen
Voordelig geld lenen

Wil je een goedkope lening afsluiten zodat je voordelig geld kunt lenen? Hoe pak je zoiets het beste aan? Allereerst is het belangrijk om voor jezelf te bedenken hoeveel geld je wilt gaan lenen. Als je een nieuwe auto wilt kopen, onderzoek dan hoeveel de totale kosten bedragen. Door dit te onderzoeken weet je hoeveel geld je precies nodig hebt. Veel mensen weten niet dat je bij verschillende aanbieders een vrijblijvende offerte kunt aanvragen, door deze te vergelijken kun je zien waar je voordelig geld kunt lenen.

Looptijd van de lening

Denk ook eens na over de looptijd van de lening. In hoeveel maanden wil je de lening afgelost hebben? Als je maandelijks een behoorlijk bedrag kunt missen is het verstandig om de lening snel af te lossen. Kies in dat geval voor een aflosperiode van 24 maanden bijvoorbeeld. Heb je het maandelijks niet zo breed, dan kun je kiezen voor een langere looptijd. De maximale looptijd is bij de meeste geldverstrekkers 120 maanden, dit staat gelijk aan 10 jaar.

Vergelijken van de verschillende aanbieders

Via een “vergelijkingstool” kun je verschillende leningen met elkaar vergelijken. De tool zal je vragen enkele gegevens in te vullen, waaronder het bedrag dat je wilt lenen en de gewenste looptijd. Het systeem gaat vervolgens de vergelijking voor je doen. Binnen enkele seconden zie je de goedkoopste lening op je computerscherm verschijnen. Kijk vooral naar de hoogte van de rente die in rekening wordt gebracht en het totale kostenplaatje. Je zult zien dat een lening van 5.000 euro in totaal behoorlijk wat kost.

Voordelig geld lenen

Het totale kostenplaatje kan zomaar op 6.500 euro uitkomen, dit komt door de rente die je maandenlang gaat betalen. Wees je er dus wel van bewust dat een lening afsluiten heel eenvoudig is, maar dat het je wel flink wat geld kan kosten.
Er zijn verschillende websites die zo’n vergelijkingstool hebben. Een hele bekende website is geldshop. Wil je binnenkort ook geld lenen, bezoek dan de vergelijkingssite en probeer het eens uit. Vergelijken is eenvoudig, kosteloos en snel. Binnen enkele seconden heb jij de goedkoopste leenaanbieder gevonden!

Geld lenen met bkr

Maar het kan natuurlijk zijn dat je een negatieve bkr registratie hebt, in dat geval kom je niet in aanmerking voor het lenen van bovengenoemde grote bedragen, er wordt immers altijd een toetsing in Tiel uitgevoerd om je kredietwaardigheid te bekijken. Heb je dit dan ben je aangewezen op een minilening waarbij je snel geld kunt lenen zonder bkr toetsing. Je leent tot maximaal 800 euro, hier staat tegenover dat je wel een regelmatig inkomen moet hebben van minimaal 900 euro netto per maand.