Vergelijk rente van doorlopend krediet

Vergelijk rente van doorlopend krediet

Vergelijk rente van doorlopend krediet

Vergelijk rente van doorlopend krediet om te zien of je nu te veel rente betaalt op je lopende krediet(en). Heb je je lening al een tijd afgesloten bij een bank, dan betaal je nu waarschijnlijk een hoge rente die je aanzienlijk omlaag kunt brengen als je deze lening(en) oversluit. Wat doet de huidige rente op kredieten en het doorlopend krediet in het bijzonder en vergelijk hoe je kunt besparen met de handige overstapservice die geboden wordt.

Vergelijk rente van doorlopend krediet

De huidige laagste rente van een doorlopend krediet is 4,5% op jaarbasis, betaal je op dit moment meer rente dan is het zeker de moeite waard om de bespaartest te doen, met de huidige lage rente is het al snel rendabel om je lening over te sluiten. Je kunt hier tientallen, misschien wel honderden euro´s per maand mee besparen. Lees hieronder welke aanbieder op dit moment een rente voor het doorlopend krediet rekent van 4,5%.

Wat betaal je nu aan rente

In het onderstaande overzicht kun je zien wat banken tegenwoordig aan rente voor een doorlopend krediet rekenen, dit is een actueel overzicht, dus het kan zeer goed zijn dat de rente die je nu betaalt bij dezelfde bank nog een stuk hoger is. De rente is de afgelopen tijd sterk gedaald en dat heeft natuurlijk ook zijn uitwerking op de rente voor kredieten.
ING: 8,5%
Rabobank: 8,3%
ABN AMRO: 7%
Je ziet dat met de huidige lage rente van 4,5% voor het goedkoopste doorlopend krediet er een hoop te besparen valt. Maak je hier gebruik van dan is er ook nog de handige overstapservice, dit betekent dat je oude lening wordt afgelost zodat je daar verder geen omkijken meer naar hebt.

Wanneer ga ik profiteren bij oversluiten lening

Als je besluit je dure lening over te sluiten dan profiteer je vanaf de eerste maand al van lagere lasten omdat je rente omlaag gaat. Er zijn kredieten, zoals het rentekrediet waarbij je per maand alleen maar de rente betaalt, hierbij is het grootste voordeel te behalen omdat je dit meteen in positieve zin in je portemonnee voelt. Je kunt er ook voor kiezen om je maandbedrag hetzelfde te houden, op die manier los je dan veel sneller af dan voorheen.

Hoe kan ik mijn doorlopend krediet oversluiten

Op geldlenenperdirect.nl is er een speciale pagina gemaakt die je helder laat zien welke kredietverstrekker op dit moment een lage rente heeft. Je kunt een vrijblijvende offerte aanvragen en kijken wat je voordeel zal zijn als je je huidige dure lening gaat oversluiten. Je kunt dan altijd later nog beslissen of je van de offerte gebruik maakt of niet.

Kijk hier voor een doorlopend krediet of andere lening oversluiten

Tot slot kun je ter oriëntatie ook nog eens kijken op de website van het nibud, daar vind je ook veel informatie bij vergelijk rente van doorlopend krediet.

You may also like...