Vakantie

Er zijn in Nederland vele vakanties te vieren. De duurste is natuurlijk de zomervakantie die normaal gesproken duizenden euro´s kost als je er met het hele gezin op uit trekt naar een leuk en zonnig land. Maar er zijn nog veel meer vakanties die ook geld kosten omdat er dan vaak korte uitstapjes worden gemaakt die, als je alles bij elkaar optelt, ook aardig in de papieren gaan lopen.

Geld lenen voor de vakantie

Het is dus ook niet zo vreemd als je geld wil lenen voor deze vakanties, zoals de voorjaarsvakantie, meivakantie, carnavalsvakantie, krokusvakantie, zomervakantie, bouwvak, herfstvakantie en kerstvakantie.

Meerdere leenvormen

Hier vind je meerdere vormen van leningen die je kunt gebruiken om je vakanties te financieren. Je kunt hieronder meerdere varianten bekijken en beoordelen of deze aan je wensen voldoen. Klein bedrag, groot bedrag, het is allemaal mogelijk, maar sterk afhankelijk van je behoefte.

* Minilening bekijken voor het lenen van een klein bedrag.
* Doorlopend krediet bekijken voor een groter bedrag met variabele rente.
* Persoonlijk lening voor een groot bedrag met een vaste rente en looptijd.

Bekijk leningen voor de vakantie

Heb je interesse in één of meerdere van bovenstaande kredieten, kijk dan eens op de overzichtspagina die meerdere verschillende leningen laat zien.


Geld lenen voor de wintersport

Geld lenen voor de wintersport

Geld lenen voor de wintersport

Geld lenen voor de wintersport is een onderdeel van elke vakantie waar een groter bedrag mee is gemoeid. Kun je de wintersportvakantie zelf betalen of moet je er geld voor lenen. Vaak kun je de vakantie zelf wel betalen, maar zit je met het probleem dat je er ter plaatse niet voldoende cash hebt om het goed naar je zin te hebben. Bij een vakantie komen altijd meer kosten om de hoek kijken dan je zelf zo op het eerst oog in de gaten hebt. Denk dan vooral aan uit eten gaan, souvenirs kopen en misschien nog wel belangrijker de toegangsprijzen tot de sneeuwpiste. Vooral die toegang tot de piste, dat kan aardig in de papieren gaan lopen. (meer…)


Snel geld lenen voor de herfstvakantie

Snel geld lenen voor de herfstvakantie

Snel geld lenen voor de herfstvakantie

Wil je snel geld lenen voor de herfstvakantie dan heb je daarvoor verschillende mogelijkheden tot je beschikking. Afhankelijk van het bedrag wat je nodig denkt te hebben en het doel waarvoor je het denkt te gaan gebruiken. Er staan weer dure tijden voor de deur, met niet alleen vakanties, maar ook periodes waarbij er weer veel cadeaus moeten worden aangeschaft. Denk aan de Kerstdagen en Sinterklaas. Al met al dus een aantal maanden achter elkaar waarbij het vaak handig is als je wat extra geld achter de hand hebt. Dan kom je in ieder geval niet voor een dag te staan dat je geen cadeaus kunt kopen of een lekker dagje weg kunt. Welke leningen er zijn dat kun je hieronder lezen. (meer…)


Met een minilening op vakantie

Met een minilening op vakantie

Met een minilening op vakantie

Staat de vakantie weer voor de deur en heb je al een leuke reis geboekt, maar je moet ook nog wat zakgeld hebben om het een beetje leuk te kunnen hebben als je eenmaal bent vertrokken. Met een minilening op vakantie kun je voor de periode dat je weg bent een klein bedrag lenen tot wel 800 euro. Je kunt dan met deze minilening zorgen dat je in het buitenland nog steeds kunt pinnen om lekker op stap te gaan en leuke dingen te doen. Wanneer je dan weer terug komt van je reis dan kun je de minilening weer aflossen, je moet deze binnen maximaal 45 dagen terug betalen. (meer…)