Home » Geld lenen » Lenen zonder BKR toetsing » Spoedlening zonder bkr (meerdere aanbieders)

Spoedlening zonder bkr (meerdere aanbieders)

Spoedlening
Spoedlening

Met een spoedlening zonder bkr weet je bijna zeker dat het geld dezelfde dag nog op je rekening wordt gestort, je moet hier echter wel de juiste stappen voor nemen anders moet je langer wachten. Met een spoedlening kun je een klein bedrag zonder bkr toetsing lenen, je moet dit bedrag echter wel weer snel terug betalen, hier staat een maximum termijn voor van 4 maanden, of naar keus korter. Waar je kunt lenen en hoeveel je kunt lenen met een spoedlening wordt uitgelegd.

Direct aanvragen?


Spoedlening

Snel op je rekening
Van €100 tot €2500
Flexibel aflossen
Snel & betrouwbaar
Ruime goedkeuring

Snel pinnen

Bekijk Aanbieder
Rente spoedlening

Minilening:€500€1500
Minimale rente:6,17%7,03%
Maximale rente:6,17%7,03%
Minimale looptijd
maanden:
11
Maximale looptijd maanden:14
Totaal krediet:€502,47€1521,70

Spoedlening zonder bkr

Er zijn verschillende redenen te verzinnen waarom je gebruik zou moeten maken van een spoedlening, het kan zijn dat je snel een rekening moet betalen, maar het zou net zo goed kunnen zijn dat je een leuke vakantie of een gezellig weekendje weg hebt gepland maar even niet voldoende cash hebt om dit te kunnen bekostigen. Dan zou een kleine lening ofwel een minilening aanvragen een uitkomst kunnen zijn, het is eigenlijk een voorschot op je salaris.

Spoedlening

Voor het gemak voor de bezoekers van deze informatieve website over geld lenen is er een speciale overzichtspagina minilening waar je precies kunt zien welke spoedlening je kunt aanvragen en wat de maximale bedragen zijn die je kunt lenen. Voor het succesvol aanvragen van een minilening moet je wel aan een minimaal aantal voorwaarden voldoen. Je moet minimaal 18 jaar zijn, je moet een Nederlands bankrekeningnummer hebben en je moet over een regelmatig inkomen van minimaal 900 euro netto per maand beschikken.

Bedragen – looptijd – termijnen

BedragLooptijdTermijnen
€ 10030 dagen1
€ 20030 dagen1
€ 30030 dagen1
€ 40030 dagen1
€ 50030 dagen1
€ 60045 dagen1
€ 70045 dagen1
€ 80045 dagen1
€ 100045 dagen1
€ 1100124 dagen4
€ 1200124 dagen4
€ 1300124 dagen4
€ 1400124 dagen4
€ 2500124 dagen4

Hoe snel gaat het aanvragen?

Het aanvragen van een spoedlening doe je razendsnel online, binnen 5 minuten kan je aanvraag afgerond zijn en als je alles correct invult en de gevraagde papieren snel per email opstuurt, dan kun je binnen 10 minuten over het door jou aangevraagde bedrag beschikken. Vraag je een minilening voor de eerste keer aan dan wordt er door de meeste kredietverstrekkers wel een maximaal aan te vragen bedrag geadviseerd. Bij een eventuele vervolg aanvraag van een minilening zonder bkr kun je echter gewoon het maximale bedrag aanvragen.

Waarom is mijn aanvraag afgewezen?

Er wordt bij het aanvragen van een spoedlening of een minilening wel een kredietcheck gedaan om te controleren of je de lening wel kunt terug betalen, het betreft hier echter geen check bij het bkr, maar een controle op eventuele andere openstaande schulden. Ook kan het zijn dat je niet voldoende inkomen hebt om de minilening af te kunnen lossen, ook dit kan een reden zijn om je aanvraag af te keuren. Echter kun je na een afwijzing het wel weer bij een andere aanbieder proberen.

Jaarlijks kostenpercentage

LeenbedragLooptijdRente
€ 10030 dagen8,86%
€ 20030 dagen9,52%
€ 30030 dagen9,74%
€ 40030 dagen9,52%
€ 100045 dagen9,72%
€ 2500124 dagen7,24%

Waar aan te vragen?

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van aanbieders die op dit moment de mogelijkheid bieden om snel een lening zonder BKR af te kunnen sluiten. De aanbieders die in Nederland actief zijn wisselen nog wel eens. De samenstelling die hier getoond wordt zal dan ook regelmatig veranderen zodat deze altijd up to date is. Bij alle aanbieders kun je snel en direct geld lenen. Vergelijken en aanvragen in minder dan 5 minuten.


Minilening is het lenen van een klein bedrag vanaf €100 tot maximaal €1000.
Bedragen van €100 tot en met €500 dienen in 1 keer te worden afgelost binnen 30 dagen.
Bedragen van €600 tot en met €1000 dienen in 1 keer te worden afgelost binnen 45 dagen.

Pluslening is het lenen van een groter bedrag vanaf €1100 tot maximaal €2500.
Al deze bedragen mogen in meerdere termijnen worden afgelost, maar altijd binnen 4 maanden.

Saldodipje minilening

Bij de kredietverstrekker voor kleine bedragen bij uitstek kun je gebruik maken van Saldodipje. Een vriendelijk bedrijf waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. De voorwaarden voor het aanvragen van een spoedlening zijn duidelijk en je kunt er zonder gedoe aan voldoen. Je kunt er terecht vanaf het bescheiden bedrag van 100 euro. Ook bij Saldodipje wordt geen bkr toetsing uitgevoerd.

Voorwaarden Saldodipje:

 1. Je bent tussen de 18- en 70 jaar.
 2. Je hebt niet teveel andere schulden.
 3. Je betaalt vanaf 6,17% rente.
 4. Het aanvragen gaat volledig online.
 5. Vul alle gegevens naar waarheid in.
 6. Je kiest zelf je garantsteller.

Garantstelling kosteloos en betaald

Bij een spoedlening tot 2500 euro ben je verplicht om een garantstelling verzekering af te sluiten. Er zijn 2 mogelijkheden waar je uit kunt kiezen, een betaalde, of een kosteloze versie. Wil je niet extra betalen dan kun je hieronder de spelregels zien voor het verkrijgen van een garantstelling zonder kosten.

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:
1. Legitimatie.
2. Recent bankafschrift.
3. Loonstrook.
4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
5. Ten minste 25 jaar oud.
6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente.

De betaalde garantstelling is eigenlijk de gemakkelijkste oplossing. Je vraagt deze direct aan wanneer je bezig bent met het aanvragen van de minilening.

Het grote nadeel is natuurlijk dat dit een betaalde optie is. De kosten voor deze garantstelling zijn afhankelijk van het aangevraagde bedrag en de gewenste looptijd. Het wordt duidelijk aangegeven tijdens je online aanvraag.

In het kort

 1. Kies gewenste bedrag vanaf €100
 2. Selecteer looptijd
 3. Upload je legitimatiebewijs
 4. Kies eventueel een garantsteller
 5. Verifieer je bankrekening met iDeal
 6. Verstuur je aanvraag online
 7. Wacht op de vrijblijvende offerte
 8. Bij akkoord binnen 12-24 uur geld

Antwoord op vragen

✅ Waar kan ik een spoedlening aanvragen?

Ben je op zoek naar een snelle spoedlening en wil je deze direct bekijken? Kijk dan bij het lenen van kleine bedragen speciaal voor consumenten. Het aanvragen duurt minder dan 5 minuten en de uitbetaling volgt direct na goedkeuring.

Hoeveel is de rente op een spoedlening?

Onafhankelijk welk bedrag je wil gaan aanvragen met spoed. De rente is in alle gevallen 13,99% op jaarbasis.

Ik heb een bkr registratie, is dat erg?

Een spoedlening in de vorm van een flitslening (minilening) wordt niet getoetst bij het bkr én ook niet geregistreerd aldaar.


Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Geld lenen zonder BKR

lenen zonder bkr in 10 minuten

Geld lenen zonder BKR Wat is geld lenen zonder bkr? Geld lenen zonder BKR is het aangaan van een lening zonder dat er een kredietwaardigheidstoets wordt uitgevoerd. Dus wanneer je…

Lening geweigerd bij de bank

lening geweigerd

Lening geweigerd bij de bank Het zal je maar gebeuren, lening geweigerd bij de bank. Daar zit je dan met je mooie plannen voor een krediet waar je eigenlijk al…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Geld lenen en binnen 1 uur op je rekening, wie wil dit nu niet? Direct geld lenen eenvoudig en snel opgelost met meerdere…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

Met een doorlopend krediet altijd geld achter de hand

Met een doorlopend krediet altijd geld achter de hand
Met een doorlopend krediet altijd geld achter de hand

Heb je wel eens het probleem dat je voor een onverwachte uitgave komt te staan en niet weet hoe je dit snel kunt oplossen? Met een doorlopend krediet heb je altijd geld achter de hand voor het doen van onverwachte uitgaven. De lening is dus minder geschikt voor het doen van een geplande grote uitgave. Maar juist wanneer de nood aan de man is en er snel iets vervangen of gerepareerd moet worden kan een doorlopend krediet uitkomst bieden. Je hebt dan al de beschikking over het bedrag wat je hebt aangevraagd, maar gaat pas rente betalen op het moment dat je een bedrag gaat overboeken naar je privérekening.

Kopen op afbetaling – Goed idee?

Kopen op afbetaling

Kopen op afbetaling
Kopen op afbetaling

Er zijn vele webwinkels die het tegenwoordig aanbieden, kopen op afbetaling. Maar is dit een goed idee of betaal je gewoon veel te veel voor het product wat je geleverd krijgt. Het gaat meestal niet om een paar sokken, maar veelal om dure elektronica of witgoed waarbij de prijs van het product kan oplopen tot boven de 1000 euro. Aan de andere kant is het wel makkelijk, je hoeft er verder niets extra voor te doen want alles wordt voor je geregeld. Maar laten we eens kijken naar de werkelijke kosten, niet alleen van het krediet wat je afsluit met het kopen op afbetaling, maar misschien betaal je voor het product wat je koopt ook al meer dan wanneer je gewoon in één keer afrekent. Met een klein beetje vergelijken kun je zien of de kosten niet de pan uit rijzen zodat je misschien beter een geldlening elders kunt aanvragen zodat je in één keer je bestelling kan betalen.

Geld lenen met schulden

schulden en geld lenen

Wanneer je schulden hebt, dan denk je al snel dat geld lenen voor jou niet meer mogelijk is. Deze gedachte is zeker niet vreemd te noemen. Het klinkt toch eigenlijk…