Home » Geld lenen » Lenen zonder BKR toetsing » Spoedlening zonder bkr (meerdere aanbieders)

Spoedlening zonder bkr (meerdere aanbieders)

Spoedlening
Spoedlening

Met een spoedlening zonder bkr weet je bijna zeker dat het geld dezelfde dag nog op je rekening wordt gestort, je moet hier echter wel de juiste stappen voor nemen anders moet je langer wachten. Met een spoedlening kun je een klein bedrag zonder bkr toetsing lenen, je moet dit bedrag echter wel weer snel terug betalen, hier staat een maximum termijn voor van 4 maanden, of naar keus korter. Waar je kunt lenen en hoeveel je kunt lenen met een spoedlening wordt uitgelegd.

Direct aanvragen?

Minilening
Snel op je rekening
Van €100 tot €1800
Snel & betrouwbaar
Ruime goedkeuring

Snel pinnen

Bekijk alle mogelijkheden
Rente spoedlening

Minilening:€500€1500
Rente11,92%11,66%
Looptijd30 dagen62 dagen
Totaal€504,65€1520,77

Spoedlening zonder bkr

Er zijn verschillende redenen te verzinnen waarom je gebruik zou moeten maken van een spoedlening, het kan zijn dat je snel een rekening moet betalen, maar het zou net zo goed kunnen zijn dat je een leuke vakantie of een gezellig weekendje weg hebt gepland maar even niet voldoende cash hebt om dit te kunnen bekostigen. Dan zou een kleine lening ofwel een minilening aanvragen een uitkomst kunnen zijn, het is eigenlijk een voorschot op je salaris.

Spoedlening

Voor het gemak voor de bezoekers van deze informatieve website over geld lenen is er een speciale overzichtspagina minilening waar je precies kunt zien welke spoedlening je kunt aanvragen en wat de maximale bedragen zijn die je kunt lenen. Voor het succesvol aanvragen van een minilening moet je wel aan een minimaal aantal voorwaarden voldoen. Je moet minimaal 18 jaar zijn, je moet een Nederlands bankrekeningnummer hebben en je moet over een regelmatig inkomen van minimaal 900 euro netto per maand beschikken.

Bedragen – looptijd – termijnen

BedragLooptijdTermijnen
€ 10030 dagen1
€ 20030 dagen1
€ 30030 dagen1
€ 40030 dagen1
€ 50030 dagen1
€ 60045 dagen1
€ 70045 dagen1
€ 80045 dagen1
€ 100045 dagen1
€ 1100124 dagen4
€ 1200124 dagen4
€ 1300124 dagen4
€ 1400124 dagen4
€ 2500124 dagen4

Hoe snel gaat het aanvragen?

Het aanvragen van een spoedlening doe je razendsnel online, binnen 5 minuten kan je aanvraag afgerond zijn en als je alles correct invult en de gevraagde papieren snel per email opstuurt, dan kun je binnen 10 minuten over het door jou aangevraagde bedrag beschikken. Vraag je een minilening voor de eerste keer aan dan wordt er door de meeste kredietverstrekkers wel een maximaal aan te vragen bedrag geadviseerd. Bij een eventuele vervolg aanvraag van een minilening zonder bkr kun je echter gewoon het maximale bedrag aanvragen.

Waarom is mijn aanvraag afgewezen?

Er wordt bij het aanvragen van een spoedlening of een minilening wel een kredietcheck gedaan om te controleren of je de lening wel kunt terug betalen, het betreft hier echter geen check bij het bkr, maar een controle op eventuele andere openstaande schulden. Ook kan het zijn dat je niet voldoende inkomen hebt om de minilening af te kunnen lossen, ook dit kan een reden zijn om je aanvraag af te keuren. Echter kun je na een afwijzing het wel weer bij een andere aanbieder proberen.

Jaarlijks kostenpercentage

LeenbedragLooptijdRente
€ 10030 dagen8,86%
€ 20030 dagen9,52%
€ 30030 dagen9,74%
€ 40030 dagen9,52%
€ 100045 dagen9,72%
€ 150062 dagen7,24%

Waar aan te vragen?

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van aanbieders die op dit moment de mogelijkheid bieden om snel een lening zonder BKR af te kunnen sluiten. De aanbieders die in Nederland actief zijn wisselen nog wel eens. De samenstelling die hier getoond wordt zal dan ook regelmatig veranderen zodat deze altijd up to date is. Bij alle aanbieders kun je snel en direct geld lenen. Vergelijken en aanvragen in minder dan 5 minuten.


Minilening is het lenen van een klein bedrag vanaf €100 tot maximaal €1000.
Bedragen van €100 tot en met €500 dienen in 1 keer te worden afgelost binnen 30 dagen.
Bedragen van €600 tot en met €1000 dienen in 1 keer te worden afgelost binnen 45 dagen.

Pluslening is het lenen van een groter bedrag vanaf €1100 tot maximaal €1800.
Al deze bedragen mogen in meerdere termijnen worden afgelost, maar altijd binnen 62 dagen.

Saldodipje minilening

Bij de kredietverstrekker voor kleine bedragen bij uitstek kun je gebruik maken van Saldodipje. Een vriendelijk bedrijf waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. De voorwaarden voor het aanvragen van een spoedlening zijn duidelijk en je kunt er zonder gedoe aan voldoen. Je kunt er terecht vanaf het bescheiden bedrag van 100 euro. Ook bij Saldodipje wordt geen bkr toetsing uitgevoerd.

Voorwaarden Saldodipje:

 1. Je bent tussen de 18- en 70 jaar.
 2. Je hebt niet teveel andere schulden.
 3. Je betaalt vanaf 6,17% rente.
 4. Het aanvragen gaat volledig online.
 5. Vul alle gegevens naar waarheid in.
 6. Je kiest zelf je garantsteller.

Garantstelling kosteloos en betaald

Bij een spoedlening tot 2500 euro ben je verplicht om een garantstelling verzekering af te sluiten. Er zijn 2 mogelijkheden waar je uit kunt kiezen, een betaalde, of een kosteloze versie. Wil je niet extra betalen dan kun je hieronder de spelregels zien voor het verkrijgen van een garantstelling zonder kosten.

Garantstelling

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:

 1. Legitimatie.
 2. Recent bankafschrift.
 3. Loonstrook.
 4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
 5. Ten minste 25 jaar oud.
 6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente.

Geen garantstelling

Als je niet kiest voor een garantsteller, dan betaal je na ontvangst van je minilening een verhoging om de kosten te dekken. Deze verhoging is afhankelijk van het aangevraagde bedrag.

In het kort

 1. Kies gewenste bedrag vanaf €100
 2. Selecteer looptijd
 3. Upload je legitimatiebewijs
 4. Kies eventueel een garantsteller
 5. Verifieer je bankrekening met iDeal
 6. Verstuur je aanvraag online
 7. Wacht op de vrijblijvende offerte
 8. Bij akkoord binnen 12-24 uur geld

Antwoord op vragen

✅ Waar kan ik een spoedlening aanvragen?

Ben je op zoek naar een snelle spoedlening en wil je deze direct bekijken? Kijk dan bij het lenen van kleine bedragen speciaal voor consumenten. Het aanvragen duurt minder dan 5 minuten en de uitbetaling volgt direct na goedkeuring.

Hoeveel is de rente op een spoedlening?

Onafhankelijk welk bedrag je wil gaan aanvragen met spoed. De rente is in alle gevallen 13,99% op jaarbasis.

Ik heb een bkr registratie, is dat erg?

Een spoedlening in de vorm van een flitslening (minilening) wordt niet getoetst bij het bkr én ook niet geregistreerd aldaar.


Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente