Snelle minilening

snelle minilening

Snelle minilening

Een manier om snel een relatief klein geldbedrag te lenen is de snelle minilening, op deze manier kun je hoognodige rekeningen betalen. Over het algemeen moet je rond de dertig dagen het geleende bedrag terugbetaald hebben, doe je dit niet dan krijg je te maken met allerlei verhogingen.

Is een snelle minilening duur?

Een snelle minilening hoeft niet duur te zijn, als je goed oplet dan zul je zien dat de kosten miniem zijn. Echter zijn er wel zogenaamde extra´s te bestellen die geld kosten, dus daar moet je wel mee oppassen.
Neem je de snelle lening zonder extra´s en betaal je op tijd terug, dan bedragen de kosten bij een minilening van 600 euro (maximum) slechts 7 euro, je moet dan dus 607 euro terugbetalen. Je mag zelf de periode kiezen, 15- of 30 dagen. In sommige gevallen is het ook mogelijk een minilening aan te vragen per sms

Goedkope versie

Neem je de versie zonder extra betaling dan moet je 4 dagen wachten op je geld, het is dan niet echt meer een snelle minilening.
* Voordeel: Bijna geen kosten (slechts 0,15%)
* Nadeel: 4 dagen wachten op je geld

Snelle minilening versie

Wil je het geld binnen 10 minuten op je rekening hebben staan dan betaal je 50 euro extra aan kosten. Je hebt dan nog wel wat meer voordelen, het formulier dat je moet invullen is veel korter, je kunt het ingevulde formulier mailen i.p.v. uploaden via de website.
* Voordeel: Geld binnen 10 minuten op je rekening.
* Nadeel: 50 euro extra kosten.

4 uur versie

Er is ook nog een iets goedkopere versie met extra´s, deze kost 27 euro extra. Het enige grote verschil met de voorgaande optie van 57 euro is dat je het geleende geld binnen 4 uur op je rekening hebt i.p.v. binnen tien minuten.
* Voordeel: Geld binnen 4 uur op je rekening.
* Nadeel: 20 euro extra kosten

BKR registratie geen probleem

Een ander voordeel is dat het hebben van een negatieve BKR registratie geen bezwaar is, je kunt dan nog gewoon een minilening aanvragen. Vind je extra kosten geen bezwaar, dan kun je kiezen voor één van de duurdere opties.

Bekijk een minilening

Dit vind je misschien ook leuk...