Snel geld nodig?

Snel geld nodig

Snel geld nodig

Stel je hebt snel geld nodig, waar kun je dan het beste terecht om dit voor elkaar te krijgen. Als je op zoek gaat naar een online lening valt het op dat je wordt overstelpt met informatie die niet allemaal even nuttig is. Maar waar krijg je een snelle lening als je snel geld nodig hebt. Ik zal je in onderstaand overzicht laten zien welke kredietverstrekkers snel uitbetalen, maar het hangt ook af van een aantal factoren die je zelf kunt beïnvloeden. Zorg dat alles in orde is en des te sneller heb je je lening op je rekening staan.

ferratum minilening

Ferratum

 Minilening 
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee
Ferratum

Géén BKR toetsing 🙂


Alternatief voor Ferratum is Saldodipje.

financieringen

Kredietgroep Nederland

 Persoonlijke lening & Doorlopend krediet 
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 3,9 - 6,4 %
Kredietbedrag: vanaf €5.000
Starttarief: Geen
Aflossen: 12-120 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 18 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
Kredietgroep Nederland

Let op! BKR toetsing!

Snel geld nodig

Het ligt er natuurlijk ook aan wat je snel vindt, de één vindt dezelfde week snel en de ander wil zijn lening dezelfde dag op zijn rekening zien verschijnen. Het ligt aan de soort lening welke je afsluit hoe snel deze afgehandeld kan worden. Een hypotheek duurt het langste, want je moet naar de notaris en er moeten allerlei rapporten worden op gemaakt, trek hier maar gerust een paar weken voor uit voordat het is afgerond. In het onderstaande overzicht gaan we van de snelste lening naar de lening die het langste duurt om te krijgen.

Minilening

Dit is een lening die je bij wijze van spreken al binnen 10 minuten op je rekening kan hebben staan. Het is tegenwoordig zo dat als de geldverstrekker geld naar je overmaakt dat het meteen op je rekening wordt bijgeschreven. Er zijn een paar kleine banken die dit nog niet hebben ingevoerd, maar alle grote banken doen dit op deze manier. Met een minilening kun je minimaal 100 en maximaal 1500 euro lenen die je relatief snel, binnen 45 dagen moet terug betalen. Het is met een minilening niet mogelijk om in termijnen terug te betalen, het moet in één keer terug gestort worden. Je moet minimaal 18 jaar zijn en in Nederland zijn ingeschreven, tevens moet je over een Nederlandse bankrekening kunnen beschikken, de minilening wordt niet overgemaakt naar iemand anders dan diegene die het aanvraagt.

Minilening tariefberekening

Minilening:€500€1000€1500
Totaal krediet:€508,13€1015,02€1525,11
Minimale rente:13,99%13,99%13,99%
Maximale rente:13,99%13,99%13,99%
Minimale looptijd
maanden:
111
Maximale looptijd maanden:122

Kenmerken minilening:
Kleine bedragen €100 -- €1500
✅ Maximale looptijd 2 maanden
Direct op je rekening gestort
Snelle aanvraag en uitbetaling
✅ Binnen 12 -- 24 uur geld
Geen BKR toetsing

Doorlopend krediet

Met een doorlopend krediet moet je echt wat meer geduld hebben, de snelste optie is uitbetaling in 2 werkdagen. Je vraagt een doorlopend krediet aan vanaf 2.500 euro met een maximum van 150.000 euro. Je moet voldoende inkomen hebben om een doorlopend krediet succesvol aan te kunnen vragen, reken op een netto inkomen van minimaal 1400 euro per maand. Er wordt altijd een bkr check uitgevoerd dus je mag geen negatieve registratie hebben in Tiel. Ook is van belang dat je de lening kunt terug betalen, je kunt zelf een eenvoudige rekensom maken, trek van je inkomsten je vaste maandelijkse lasten af en wat er overblijft kun je gedeeltelijk missen voor afbetaling.

Doorlopend krediet tariefberekening

Doorlopend krediet:€2.500€25.000€50.000
Totaal krediet:€3.605€28.627€56.481
Minimale rente:6,20%4,80%3,90%
Maximale rente:11,10%9,20%9,70%
Minimale looptijd:121212
Maximale looptijd:607272

Kenmerken doorlopend krediet:
Variabele rente
Variabele looptijd (12-180 maanden)
Altijd geld achter de hand
Vanaf € 2.500
✅ BKR toetsing: Ja

Persoonlijke lening

Ook een persoonlijke lening duurt enkele dagen in het gunstigste geval voordat je dat op je rekening hebt staan. Je kunt er wel voor zorgen dat papieren die gevraagd gaan worden alvast ingescand op je computer staan zodat je ze meteen per email kunt opsturen als er om gevraagd wordt. Ook een persoonlijke lening heeft een minimum van 2.500 met een maximum van  150.000 euro. Omdat een persoonlijke lening een vaste aflossing heeft met een vaste looptijd is hier de bovengenoemde rekensom nog belangrijker omdat je voor een langere periode geld over moet houden om te kunnen aflossen. Ook bij een persoonlijke lening wordt een bkr check uitgevoerd, je mag dus ook geen bkr notering hebben.

Persoonlijke lening tariefberekening

Persoonlijke lening:€2.500€25.000€50.000
Totaal krediet:€2.995€27.511€55.022
Minimale rente:5,30%3,70%3,30%
Maximale rente:10,15%8,70%7,70%
Minimale looptijd:111
Maximale looptijd:144180180

Kenmerken persoonlijke lening:
Vaste rente (vanaf 3,9%)
✅ Vaste looptijd (12- tot 180 maanden)
Direct op je rekening gestort (3 werkdagen)
Vanaf € 2.500 (maximum verschilt)
BKR toetsing: Ja (altijd, afwijzing bij registratie)

Welke papieren opsturen?

Bij het aanvragen van een minilening hoef je minder gegevens te verstrekken dan voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Minimaal moet je opsturen je legitimatiebewijs, een recent bankafschrift waarop je adres staat en een storting van je salaris laat zien.
In tegenstelling tot het doorlopend krediet en de persoonlijke lening maakt het bij de minilening niet uit als je een negatieve bkr registratie hebt, er wordt voor deze lening geen bkr check gedaan. Zolang je maar voldoende inkomen hebt om de minilening op tijd af te kunnen lossen is er op zich geen enkel probleem.

Hoe weet ik of ik een negatieve BKR heb?

As je een betalingsachterstand hebt die nog niet is ingelopen dan kan een geldverstrekker, postorderbedrijf of creditcard maatschappij beslissen om je achterstand te melden bij het bkr. Hiervan moet je echter wel op de hoogte worden gesteld zodat je er eventueel nog voor kunt zorgen dat deze melding niet gedaan wordt. Het houdt in dat je de communiceert dat je je achterstand gaat voldoen. Hiermee voorkom je dan een notering. Houd je je niet aan je afspraak dan zal het desbetreffende bedrijf alsnog een notering aan het bkr doorgeven.

Snel geld nodig per sms?

Heb je echt snel geld nodig dan kun je bij het aanvragen van een minilening ook gebruik maken van de sms service, je geeft per sms door hoeveel je wilt lenen en in welke termijn je dit wilt terug betalen. Vervolgens wordt de kleine lening vanzelf binnen 10 minuten op je rekening gestort en heb je er verder geen omkijken naar. Niet alle aanbieders bieden deze service, dus voordat je deze aanvraagt kun je kijken of jouw aanbieder deze service verleent. Met de sms service hoef je verder geen papieren aan te leveren, de geldverstrekker heeft immers al je gegevens al en zal hier niet weer om vragen.

Ferratum Minilening - Hoe start je een aanvraag?

Voorwaarden Minilening

1.Minimaal 18 jaar
2.Regelmatig inkomen van minimaal 900 euro
3.Woonachtig en ingeschreven in Nederland
4.Bankrekening op je eigen naam
5.Mobiele telefoon voor het versturen van documenten en het ontvangen van sms´jes
6.Geen openstaande minilening die nog afgelost moet worden
7.Je bent in staat om het geleende
terug te betalen
8.Je kiest zelf een garantsteller. Gratis of betaald
9.Je stemt er mee in dat er geen
BKR controle wordt uitgevoerd
10.Je stemt er mee in dat na goedkeuring het aangevraagde bedrag direct naar je wordt overgemaakt.
Wanneer een
minilening?
 
Auto reparatieOnverwachte uitgave
Televisie kapotZakgeld vakantie
BoodschappenSalaris te laat
Pinpas leegVoorschot
VerjaardagWeekend weg
Lenen zonder BKRSnel geld nodig
Lenen zonder gedoeLenen zonder papierwerk
Wasmachine kapotInrichten tuin
Voordelen minilening
Snel geld op je rekening
Géén BKR toetsing
Simpele aanvraag
Snelle goedkeuring
Geen lastige vragen
Geen papierwerk
Ook aanvragen in het weekend
Afhandeling per email
Snelle aflossing
Per iDeal terug betalen
Geen persoonlijk contact
Ook lenen met schulden
Vrij te besteden

Minilening tariefberekening

Minilening:€500€1000€1500
Totaal krediet:€508,13€1015,02€1525,11
Minimale rente:13,99%13,99%13,99%
Maximale rente:13,99%13,99%13,99%
Minimale looptijd
maanden:
111
Maximale looptijd maanden:122

Geld lenen zonder papieren

De tijden dat je allerlei papieren per post moest opsturen zijn allang voorbij. Wanneer je een online lening aanvraagt zul je zien dat alles per email en per sms wordt afgehandeld, je hoeft dus niets per post op te sturen. Het kan zijn dat voor een lening er contact wordt opgenomen met je werkgever, je moet hier echter wel uitdrukkelijk toestemming voor geven, het zal vooral gebeuren met mensen die een lening aanvragen en een tijdelijk contract hebben, de kredietverstrekker wil dan graag weten of de intentie aanwezig is dat je voor langere tijd in dienst kan blijven, dit wordt ook wel een intentieverklaring genoemd en is bijzonder belangrijk voor de goedkeuring van je lening.

Zit je na het lezen nog met vragen? Ik kan me dat goed voorstellen, financieren is namelijk een gecompliceerd onderwerp. Speciaal om die reden kun je kijken bij ´veelgestelde vragen´. Ik weet zeker dat je daar het antwoord op je vraag zult vinden.

Dit vind je misschien ook leuk...