Snel geld lenen zonder inkomen

Snel geld lenen zonder inkomen

Snel geld lenen zonder inkomen

Hoe kun je snel geld lenen zonder inkomen. Veel keus is er niet want bij bijna alle geldverstrekkers moet je een minimum inkomen hebben om te kunnen garanderen dat je de lening kan terugbetalen. Toch zijn er nog wel een paar opties waar je gebruik van kunt maken, makkelijk is het niet, maar waar een wil is, daar is een weg. Laten we eens gaan kijken welke mogelijkheden er voor je open staan.

Verkoop je auto en blijf er in rijden

Nieuw in Nederland is het bedrijf wat je auto koopt waar je vervolgens zelf in mag blijven rijden. Dit betekent dus dat je geen inkomen hoeft te hebben om op deze manier geld te kunnen lenen, maar eigenlijk is het geen lenen, want je verkoopt je auto en krijgt daar geld voor. Je auto mag niet ouder zijn dan 1994, niet meer hebben gereden dan 200.000 kilometer, moet een recent APK keuringsbewijs hebben, schadevrij zijn en aantoonbaar regelmatig onderhoud hebben genoten, tevens mag de auto geen verleden hebben als taxi, koerier of lesauto.
Bij verkoop van je auto met dit systeem kun je je eigen auto vervolgens weer terug leasen met recht op koop. Dus heb je geld nodig voor een korte periode, dan heb je na verloop van tijd gewoon het recht om je auto weer terug te kopen. Er wordt bij deze constructie niet getoetst op een eventuele bkr notering.
Kijk hier voor meer info over het verkopen en leasen van je auto

Snel geld lenen met een onderpand

Een onderpand kan van alles zijn, van juwelen tot antieke voorwerpen, je bedrijf, je huis, je auto, enz. Heb je roerende zaken zoals antiek, juwelen of gebruiksartikelen dan kun je terecht bij een zogenaamd pandjeshuis, daar ga je gewoon met je spullen naar toe en vraagt daar hoeveel ze voor je spullen willen geven. Je kunt kiezen uit 2 opties, of je verkoopt de spullen die je hebt ter plaatse, of je verpand ze. Met het verpanden zul je een lager bedrag krijgen dan verkopen, maar het grote voordeel is dat je je kostbaarheden binnen een bepaalde tijd weer terug kunt kopen, je betaalt dan een vergoeding voor de tijd dat zij de producten voor je bewaard hebben.
Wil je hier gebruik van maken dan gelden de volgende regels:
* Je moet minimaal 18 jaar zijn.
* Je moet jezelf legitimeren.
* De aangeboden spullen moeten van jezelf zijn.
Pandjeshuizen in Nederland vind je hier

Snel geld lenen zonder inkomen

Zo zie je dat er zelfs zonder inkomen nog mogelijkheden zijn om geld te kunnen lenen, ideaal is het niet, maar het kan zeker een handige noodoplossing zijn.
Je kunt er natuurlijk ook over denken om geld te gaan verdienen, hier zijn meerdere artikelen over geschreven die uitleggen hoe je dat kunt doen, zo is er een artikel over ´ik heb geld nodig´ geschreven die je in een aantal stappen laat zien hoe je op een prettige manier wat bij kunt verdienen. Ook is er een artikel wat beschrijft hoe je geld kan verdienen als freelancer. Snel geld lenen zonder inkomen blijft lastig, maar met de juiste middelen is er toch nog wel iets te bereiken.

Dit vind je misschien ook leuk...