Home » Geld lenen » Specifiek doel » Snel geld lenen voor nieuwe wasmachine

Snel geld lenen voor nieuwe wasmachine

Je kent het vast wel. Altijd op het moment dat je krap bij kas zit kom je voor een onverwachte en meestal grote uitgave te staan. Meestal is het de wasmachine die het vaak klaar weet te spelen om er op het financieel meest ongunstigste moment mee te stoppen. Voor een paar dagen kun je nog wel zonder, maar langer is eigenlijk geen doen. Je spaarsaldo is nihil en je salaris heb je nog niet ontvangen, help!! Gelukkig is er wel de mogelijkheid voor snel geld lenen voor een nieuwe wasmachine als je aan de voorwaarden voldoet. Je kunt dan een bedrag lenen wat voldoende is om een nieuwe wasmachine aan te schaffen

Direct aanvragen?

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
€5.000 tot €150.000
Binnen 2 uur een voorstel
De beste voorwaarden

Saldodipje minilening

€100 – €1800
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur geld
Direct beschikbaar

Santander lenen

Santander

Persoonlijke lening
Aflossen: 48-120 maanden
Vertrouwd lenen
Vanaf €2.500
BKR toetsing: Ja

Snel geld lenen voor nieuwe wasmachine

Natuurlijk kost een wasmachine het nodige geld, maar is het de moeite waard om hiervoor een lening aan te vragen bij je bank? Nee, want er is een veel gemakkelijker en snellere manier om even voor korte tijd wat (extra) financiële armslag te regelen. Bij een bank werken ze veelal op afspraak, wordt je bedolven onder een spervuur van vragen en wordt je ook nog eens getoetst bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Een minilening biedt dan uitkomst, want je kunt dan geld lenen zonder bkr en het mooie is dat je hier zelfs de deur niet voor uit hoeft.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het regelen, want dat is slechts alles, van een minilening werkt eenvoudig. Een minilening biedt je de mogelijkheid om relatief kleine bedragen te lenen voor korte tijd. Hierbij moet je dan denken aan bedragen van €300,- tot maximaal 1000 euro. In de meeste gevallen moet je de minilening binnen 30 tot 45 dagen terugbetalen. Een prima oplossing voor ons voorbeeld van de wasmachine, want in deze periode heb je dan alweer je salaris ontvangen. Via internet kies je eenvoudig een aanbieder van een minilening. Je vult je gegevens in en meestal staat het bedrag dat je nodig hebt direct op je rekening! En dit alles zonder diepgaande vragen en zonder toetsing bij het BKR. Hoe gemakkelijk wil je het hebben?

Minilening prima oplossing

Een minilening is een mooie en prima oplossing wanneer je eventjes krap bij kas zit op een moment dat dit net niet uitkomt. Je hebt snel de financiële ruimte die je nodig hebt, zonder vragen. Het zal je vast niet verbazen dat een minilening, ook wel flitslening genoemd, je uiteindelijk wel geld kost. Maar aan de andere kant is er weinig papierwerk. Je betaalt een bedrag aan rente, maar in de praktijk vallen de kosten vaak reuze mee, omdat de looptijd van een minilening maar kort is. Misschien dus ook wel de oplossing voor jou!

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente