fbpx

Snel geld lenen en online afsluiten

Snel geld lenen en online afsluiten

Snel geld lenen en online afsluiten

Snel geld lenen en online afsluiten is de trend van tegenwoordig. Waar je vroeger nog naar de bank moest om een lening af te kunnen sluiten doe je dat nu snel online. Je vult de getoonde formulieren in en de rest wordt allemaal afgehandeld per email. Snel geld lenen en online afsluiten doe je voor een doorlopend krediet, een persoonlijke lening of voor een minilening. Maar je kunt ook online terecht voor het aanvragen van een hypotheekofferte.

Snel geld lenen en online afsluiten

Er zijn meerdere redenen om een lening online af te sluiten. Ten eerste is het sneller en is er geen persoonlijk contact nodig en ten tweede is het goedkoper dan wanneer je een lening afsluit bij een bank, het verschil in je voordeel kan wel oplopen tot ruim 4%. Als je uitrekent wat dit per maand scheelt dan zul je nog verbaast staan over de besparing die je kunt maken met snel geld lenen en online afsluiten.

Hoe snel gaat het lenen dan

Afhankelijk van welk krediet je aanvraagt verschilt dit onderling, met een doorlopend krediet en een persoonlijke lening moet je rekenen op ongeveer 2 werkdagen voordat de lening op je rekening staat. Het is wel belangrijk dat alle papieren die aan je gevraagd worden meteen kunt overleggen, afhankelijk daarvan kun je het geld snel op je rekening hebben staan. Vul een werkend telefoonnummer in waar je goed op bereikbaar bent, want het eerste contact met de kredietverstrekker zal per telefoon zijn om te bekijken of je alle gegevens juist hebt ingevuld en of je wellicht nog andere wensen hebt zoals het samenvoegen van meerdere leningen tot één goedkopere lening. Je kunt een persoonlijke lening en een doorlopend krediet aanvragen vanaf 2.500 euro. Er wordt een bkr toetsing uitgevoerd dus je mag geen negatieve registratie hebben.

Klein bedrag lenen

Het kan natuurlijk zijn dat je niet een heel groot bedrag nodig hebt zoals bij een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Is dit het geval dan kun je kiezen voor een minikrediet waarbij je een bedrag tot maximaal 800 euro kunt lenen die je ook weer in een relatief korte periode moet aflossen, de maximale looptijd voor een minilening bedraagt 45 dagen. Snel geld lenen en online afsluiten geldt ook zeker voor de minilening, je vraagt deze in 5 minuten aan en je aanvraag wordt snel bekeken. Vervolgens wordt het gevraagde bedrag nog dezelfde dag op je rekening gestort zodat je snel weer een werkende pinpas hebt. Ook voor geld lenen zonder bkr toetsing binnen 10 minuten is de minilening een uitkomst, want er wordt snel bekeken of je aan de voorwaarden voldoet.

Geld lenen met bkr

Voor het succesvol aanvragen van een minilening is het hebben van een negatieve bkr geen probleem, zolang je maar een regelmatig inkomen hebt van minimaal 900 euro per maand en in staat bent om de kleine lening terug te betalen staat niets een goedkeuring in de weg. Ook hier moet je enkele papieren per email toesturen om de lening te kunnen krijgen. Je moet opsturen een legitimatiebewijs, een niet te oud bankafschrift waar je adres opstaat en een bewijs van je inkomen, maar dit mag ook op het bankafschrift staan. Ook bij deze vorm van lenen zal er telefonisch contact zijn om de gegevens die je hebt ingevuld te controleren.

Meer informatie over snel geld lenen

Kom je aanmerking voor snel geld lenen en online afsluiten dan is het raadzaam om ook eens een kijkje te nemen op de website van het nibud, met veel handige tips waar je op moet letten bij het aangaan van een lening. Want geld lenen kost ook geld.