Snel extra geld nodig met een minilening

Snel extra geld nodig met een minilening

Snel extra geld nodig met een minilening

Er zijn regelmatig een aantal momenten in het jaar waar veel vraag is naar snel extra geld nodig met een minilening. Dit kan verschillende oorzaken hebben, je hebt een onverwachte rekening gekregen, je moet iemand geld terug betalen, je gaat een weekendje weg en hebt niet voldoende cash. Je gaat langer op vakantie en weet niet zeker of je financieel wel rond kunt komen voor de gehele periode. Zo zijn er tientallen redenen te bedenken waarbij het kan voorkomen dat je wat extra geld nodig hebt. Is het een bescheiden bedrag dan kun je kiezen voor een minilening, ook wel voorschotje genoemd.

Saldodipje

Voor alle voorkomende gevallen die hier boven genoemd worden betekent dit dat je te maken hebt met een saldodipje. Je pinpas doet het niet meer, of je de bodem van je portemonnee is in zicht. Je kunt dit oplossen met het aanvragen van een minilening om de periode totdat je salaris gestort wordt te overbruggen met het lenen van een klein bedrag tot maximaal 1500 euro. Hoe je dit aanvraagt en hoe lang dit gaat duren kun je hier onder ontdekken. Natuurlijk zijn er wel kosten aan verbonden, dus ´bezint eer ge begint´ om er maar even een wijze spreuk uit te gooien.

Maar hoe vraag ik dat aan dan?

Wanneer je op zoek gaat naar een kleine lening zul je zien welke aanbieder(s) er op dit moment op deze website zijn. Klik op de button en je zult zien dat je een aanvraagformulier voorgeschoteld krijgt waarbij je naast je persoonlijke gegevens een aantal gegevens over je inkomen dient te geven.

Ben ik daar lang mee bezig?

Maak je geen zorgen, dit aanvraagformulier is in minder dan 5 minuten ingevuld. Natuurlijk moet je ook aangeven welk bedrag je graag tegemoet ziet (van 100 tot 1500 euro) en ook de periode van terug betalen dien je op te geven (van 15- tot 45 dagen). Tijdens het invullen van het formulier moet je ook een kopie van je legitimatie uploaden, dit mag ook een kopie zijn gemaakt met je mobiele telefoon.

Voorbeeld aanvragen minilening

Voorbeeld aanvragen minilening

Kom ik in aanmerking

Je komt vrij snel in aanmerking voor een minilening. Je moet minimaal 900 euro netto per maand op je rekening bijgeschreven krijgen, een bankrekening op je eigen naam hebben en beschikken over een mobiele telefoon (voor sms berichten). Heb je een negatieve bkr registratie dan hoef je je daar geen zorgen over te maken, er wordt geen toetsing uitgevoerd, je kunt dus geld lenen zonder bkr.

Snel extra geld nodig met een minilening

Dat het aangevraagde bedrag snel op je rekening staat, daar kun je wel van uit gaan. Na goedkeuring heb je binnen 1 werkdag je minilening op je rekening staan. Houd er wel rekening mee dat je niet in termijnen kunt aflossen, maar het hele bedrag inclusief kosten in één keer moet voldoen.

Zijn er kosten aan verbonden?

Je moet kosten betalen bij het lenen van een klein bedrag. Afhankelijk van de aanbieder worden er naast rente, ook kosten in rekening gebracht. Dit kan zijn voor een garantstelling, of voor extra diensten die je kiest. Gelukkig worden deze kosten direct vermeld bij het aanvragen en kun je meteen beslissen of je dit wel of niet doet. Want je weet natuurlijk ook dat geld lenen altijd geld kost.


Dit vind je misschien ook leuk...