Snel en makkelijk geld lenen met bkr

Snel en makkelijk geld lenen met bkr

Snel en makkelijk geld lenen met bkr

Snel en makkelijk geld lenen met bkr is tegenwoordig met online geld lenen niet erg ingewikkeld. Zelfs als je wil lenen terwijl je een bkr notering hebt zijn er nog voldoende mogelijkheden om een geldbedrag te kunnen krijgen. Een negatieve bkr notering krijg je als je een achterstand in betalen hebt, je moet altijd op de hoogte worden gesteld als het bedrijf waar je geld aan verschuldigd bent een melding wil gaan doen bij het bkr. Loop je de achterstand vervolgens niet in dan wordt deze bij het bkr gemeld met een codering. Deze wordt na vijf jaar verwijderd als je de schuld hebt afgelost.

Snel en makkelijk geld lenen met bkr

Maar kom je nog wel in aanmerking voor geld lenen als je een negatieve notering bij het bkr hebt. Er zijn nog wel mogelijkheden maar ze zijn wel gelimiteerd. Je kunt bijvoorbeeld nog wel in aanmerking komen voor een minilening of minikrediet. Hierbij kun je een klein bedrag tot 800 euro lenen voor een korte periode van maximaal 45 dagen. Voor deze vorm van lenen moet je echter wel inkomen hebben, minimaal moet er rond de 900 euro elke maand worden bijgeschreven op je rekening. Je moet ook in Nederland woonachtig zijn en je moet een vast woonadres hebben.

Kijk hier voor een minilening aanvragen

Kan ik een ander lening afsluiten met bkr

Alle andere leningen, zoals een doorlopend krediet, persoonlijke lening of hypotheek worden allen getoetst met bkr, dit betekent dat je niet door de controle komt. Een oplossing zou nog kunnen zijn om iemand te zoeken die garant voor je wil staan of misschien kan je partner mee tekenen voor een lening. Ook zou het kunnen dat je een onderpand kunt geven, bijvoorbeeld als je een koophuis hebt wat al voor een gedeelte is afgelost, dan zou je voor dat gedeelte nog een lening met bkr kunnen krijgen. Kredietverstrekkers denken hier verschillend over, dus neem van te voren contact op om te vragen of je kans maakt met deze oplossing.

Minilening met bkr

De minilening kan zonder problemen worden aangevraagd want er wordt geen toetsing gedaan bij het bkr. De bedragen die je kunt lenen met een minikrediet zijn wel beperkt dus voor grote aanschaf of verbouwing aan je huis is deze lening niet geschikt. Het kan wel worden gebruikt voor het betalen van een rekening die niet langer kan wachten of voor de vakantie voor wat extra zakgeld. Houd in gedachte dat je de minilening weer snel moet terugbetalen en je het hele bedrag in één keer moet voldoen, je kunt dus niet in termijnen betalen.

Kosten van de minilening

De kosten van een minilening verschillen per aanbieder en het ligt er aan hoe snel je je geld op je rekening wil hebben, wil je het per se dezelfde dag of binnen 10 minuten op je rekening hebben dan zul je hier voor in de buidel moeten tasten. Heb je echter geduld dan kan het ook binnen 4 dagen gestort worden, je betaalt dan geen extra kosten maar alleen de rente. Een andere aanbieder verplicht je een garantstelling te nemen, dat kan zijn iemand uit je omgeving die je wil helpen met de lening. Heb je deze niet dan moet je een verzekering afsluiten op hetzelfde moment dat je de minilening afsluit.

Snel aanvragen

Het aanvragen van een lening met bkr is zo gebeurd, alles gaat online en het enige wat je hoeft te doen is het beantwoorden van de vragen die je gesteld worden. In 5 minuten vraag je een minilening aan. Daarna wordt je verzocht om wat ingescande papieren toe te sturen zoals je legitimatiebewijs en bewijs van je adres, meestal is dit een bankafschrift. Heb je dit gedaan dan wordt je aanvraag in behandeling genomen en krijg je vanzelf te horen of de lening is goedgekeurd. Het kan in sommige gevallen voorkomen dat er extra informatie wordt gevraagd, echter in de meeste gevallen niet.

Eerste keer aanvragen minilening

Vraag je een minilening voor de eerste keer aan dan geldt er een maximumbedrag, soms is dit 400 euro en bij een andere weer 200 euro. Betaal je deze eerste lening netjes op tijd terug dan kun je de keer erna het maximale bedrag van 800 euro aanvragen. Na een eerste keer aanvragen heeft het bedrijf ook al je gegevens al, dus die hoef je dan niet weer op te sturen. Er is zelfs een optie dat je een sms stuurt met het bedrag wat je wilt lenen en dit wordt dan automatisch zonder papierwerk op je rekening gestort. Gemak dient de mens in dit geval.