fbpx

Snel 500 euro lenen zonder BKR toetsing

Snel 500 euro lenen zonder BKR toetsing

Snel 500 euro lenen zonder BKR toetsing

Iedereen zit in deze dure tijden wel eens zonder geld en kan dan ook voor een korte termijn wel wat geld gebruiken. Snel 500 euro lenen zonder BKR toetsing is mogelijk als je goed aan alle voorwaarden voldoet. Lees verder om te kijken wat deze voorwaarden zijn en vraag je lening aan, vaak heb je je geld dezelfde dag binnen, of anders de dag erna.

Snel 500 euro lenen zonder BKR toetsing

Bij Cashper kun je op een verantwoorde manier een minilening afsluiten zonder dat er een BKR toetsing wordt gedaan. Eveneens kun je bepaalde opties extra bestellen, die kosten dan wel weer geld, maar je hoeft deze niet te nemen, het is optioneel.
Als je een minilening van 500 euro wil afsluiten dan betaal je na 30 dagen een bedrag van €503,83 terug.

Hoe snel heb je je geld dan?

Als je het gewone traject volgt zonder extra´s dan duurt het 4 dagen voordat het geld op je rekening staat. Je verstuurt de gevraagde papieren per internet op. Je aanvraag wordt in 3 dagen bekeken en na goedkeuring heb je de volgende dag het geld op je rekening staan.

Als ik mijn geld sneller wil?

Als je je minilening sneller op je rekening wil dan kies je voor de zogeheten ´superbundel´, dan wordt je aanvraag binnen 10 minuten beoordeeld en volgt uitbetaling dezelfde dag. Afhankelijk van welke bank je zelf hebt kan het geld dan dezelfde dag op je rekening staan.
Je betaalt voor deze service wel flink extra, want i.p.v. €503,83 als je geen haast hebt, betaal je nu bij een minilening van 500 euro het bedrag van €630,83 terug. Dit is een flinke kostenpost, maar je hoeft natuurlijk niet te kiezen voor deze snelle optie.

Voorwaarden voor het afsluiten van een minilening

Wil je snel 500 euro lenen zonder BKR toetsing dan zijn er wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen. Je moet minimaal 21 jaar zijn en je moet een minimaal netto loon hebben van 900 euro per maand.

Informatie over de minilening

Wil je meer onafhankelijk informatie over een minilening, kijk dan ook eens op de website van het AFM, deze geven je wat meer achtergrond informatie en waar je zoal op moet letten.