fbpx

Snel 2000 euro lenen

Snel 2000 euro lenen

Snel 2000 euro lenen

Je zal het maar ineens om wat voor een reden dan ook nodig hebben, een best wel groot bedrag dat je wil lenen en dat je ook nog eens snel op je rekening wil hebben. Laten we in dit geval eens kijken naar snel 2000 euro lenen. Het is een beetje een bedrag wat tussen wal en schip valt, het is te hoog voor een minilening en eigenlijk te laag voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Maar natuurlijk is er toch wel een oplossing waarmee je op een snelle manier een lening van 2000 euro kunt aanvragen.


Snel 2000 euro lenen

Op dit moment is het maximale bedrag wat je met een minilening kunt aanvragen 1000 euro, dus hiermee ben je niet voldoende geholpen als je het dubbele nodig hebt. Wat je wel nog kunt doen is het maximale bedrag aanvragen en je partner hetzelfde laten doen, dit is een mogelijkheid als je beide geregeld inkomen hebt en deze bedragen dus ook kunt aflossen. Ideaal is het niet want als je het snel wil hebben zul je daarvoor extra in de buidel moeten tasten.

Doorlopend krediet

Er zijn wel kredietverstrekkers die ook lagere bedragen dan 5000 euro verstrekken in de vorm van een doorlopend krediet. Kijk je bij GeldlenenPerdirect.nl op de overzichtspagina waar de doorlopende kredieten worden vermeld dan is er een aanbieder waar je voor een iets hoger bedrag (2.500 euro) terecht kunt. Je kunt dan bijvoorbeeld dit bedrag aanvragen en slechts van het gedeelte gebruik maken waar je in eerste instantie naar op zoek was. Immers de bedragen die je niet opneemt daar betaal je ook geen rente over.

Maar hoe snel kan het

Hoe snel het gaat dat ligt ook een beetje aan jezelf, er worden na het aanvragen van het gewenste bedrag natuurlijk een aantal papieren gevraagd die je waarschijnlijk per email moet toesturen, heb je deze papieren en documenten al digitaal beschikbaar, dan is het een fluitje van een cent om deze gelijk bij aanvraag te versturen. Moet je eerst nog alles bij elkaar gaan sturen en in gaan scannen dan gaat er waarschijnlijk weer een dag verloren. Over het algemeen als je papieren in orde zijn kun je binnen 2 werkdagen over het door jou aangevraagde bedrag beschikken.

In termijnen betalen

Het ligt er aan welk krediet je gaat afsluiten, kies je voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet dan betaal je natuurlijk af in termijnen, aangezien het een relatief laag bedrag is en de rente op een historisch laag punt staat zullen je maandlasten niet erg hoog zijn. Met een minilening ligt dat anders, deze moet je in één keer terug betalen, maandelijkse termijnen is hierbij niet mogelijk.

Kan ik 2000 euro lenen zonder bkr

Of je 2000 euro kunt lenen zonder bkr toetsing is ook weer afhankelijk van welk kredietvorm je gaat aanvragen. Bij een doorlopend krediet en een persoonlijke lening wordt er altijd een toetsing uitgevoerd, bij een minilening juist weer niet. Heb je dus een bkr registratie bespaar jezelf dan de moeite en kies dan meteen voor een minilening, bij de andere kredietvormen word je onherroepelijk afgewezen. Aan de andere kant is het ook zaak om zelf te onderzoeken of het wel wijs is om te gaan lenen, kijk een op de website van het NIBUD voor meer informatie over dit onderwerp.