Home » Geld lenen » Klein bedrag lenen » 2000 euro lenen

2000 euro lenen

Snel €2000 lenen

Het aangaan van een lening van €2000 is in feite het lenen van een klein bedrag. Mede gezien het feit dat zowel een persoonlijke lening als een doorlopend krediet financiering biedt tot wel €100.000. Toch kun je voor een bedrag van €2000 bij meerdere aanbieders terecht. Deze bieden ook nog eens een aanvaardbare rente vanaf 7,07%.

Wat kost 2000 euro lenen?

Persoonlijke leningRente: 10%
Looptijd: 48-72 mnd.
Kosten: €414,88
MinileningRente: 7,07%
Looptijd: 4 mnd.
Kosten: €29,14
Rood staanRente: 9% – 12,9%
Looptijd: Oneindig

Direct aanvragen?

Saldodipje minilening

Saldodipje klein

Mini lening
€100 tot maximaal €1500
Rente: Vanaf 6,17%
Aflossen: tot 62 dagen
Uitbetaling binnen 24 uur
Ruime goedkeuring

Meer info Saldodipje

Santander lenen

1500 Santander

Kleine lening
€1.500 tot €50.000
Rente: Vanaf 8,7%
Aflossen: 24 – 72 maanden
Uitbetaling direct na goedkeuring
BKR toetsing

Meer info Santander€2000 lenen zonder bkr toetsing
€2000 lenen zonder bkr toetsing

2000 euro lenen zonder bkr toetsing

Wil je op een snelle en soepele manier 2000 euro lenen zonder bkr toetsing? Dat kan gelukkig hier, want er zijn vele mogelijkheden. Bijvoorbeeld ook de optie voor het lenen van 2000 euro zonder kredietcheck. Dankzij een snelle goedkeuring, snelle uitbetaling en weinig papierwerk kun je dit bedrag vandaag nog op je rekening hebben.

Oplossingen voor 2000 euro lenen

  • Rood staan bij je bank.
  • Doorlopend krediet vanaf €1000.
  • Persoonlijke lening vanaf €1500.
  • Kleine lening tot €2500.

Kleine persoonlijke lening

Een eerste oplossing voor het lenen van €2000 is het aangaan van een kleine persoonlijke lening met een lange looptijd. Je betaalt met een looptijd van 72 maanden (6 jaar) een maandelijks bedrag van slechts €36,62. De jaarlijkse rente op deze lening is 10%. Je dient hier echter wel een vast inkomen voor te hebben. Je kunt eventueel ook kiezen voor een periode van 48 maanden (4 jaar), of 60 maanden (5 jaar).

Minilening

Een tweede oplossing kan zijn een minilening ofwel een flitskrediet. Hier echter leen je €2000 voor een looptijd van maximaal 4 maanden en niet langer. Met een rente van 7,07% is dit een goed alternatief wanneer je liever een kortlopende verplichting aan wil gaan.

Slimme tip

Met deze slimme tip kun je aan 2.000 euro komen zonder dat je hoeft te kijken naar de minimale voorwaarden voor een doorlopend krediet. Vraag een flexibel krediet aan van 10.000 euro en gebruik daar uitsluitend van wat je in eerste instantie nodig had. Op deze manier betaal je alleen rente over het bedrag wat je hebt opgenomen.

Video geld lenen tips

Tips voor geld lenen - Alles wat je moet weten voordat je een lening gaat afsluiten.

Maar hoe snel kan het?

Hoe snel het gaat dat ligt ook een beetje aan jezelf, er worden na het aanvragen van het gewenste bedrag natuurlijk een aantal papieren gevraagd die je waarschijnlijk per email moet toesturen, heb je deze papieren en documenten al digitaal beschikbaar, dan is het een fluitje van een cent om deze gelijk bij aanvraag te versturen. Dus heb je alles in orde? Dan kun je met spoed gaan lenen.

Maar moet je eerst nog al je papieren bij elkaar gaan zoeken en in gaan scannen dan gaat er waarschijnlijk weer een dag verloren. Over het algemeen als je papieren in orde zijn kun je binnen 24 uur en zelfs al binnen 12 uur over het door jou aangevraagde bedrag beschikken.

In termijnen betalen

Het ligt er aan welk krediet je gaat afsluiten, kies je voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet dan betaal je natuurlijk af in termijnen, aangezien het een relatief laag bedrag is en de rente op een historisch laag punt staat zullen je maandlasten niet erg hoog zijn. Echter met een minilening ligt dat anders, deze kun je in maximaal 4 maanden terug betalen, langere maandelijkse termijnen is hierbij niet mogelijk.


Stap voor stap hulp

Stappenplan aanvragen minilening

Benodigde tijd: 5 minuten
1. Kies gewenste bedrag
€100 - €1500
2. Kies de looptijd. Maximaal 62 dagen
3. Upload je legitimatiebewijs
Paspoort/rijbewijs/IDkaart
4. Kies je garantsteller
Gratis of betaald
5. Verifieer je bankrekening
Verstuur 1 cent met iDeal
6. Verstuur je aanvraag
7. Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening
Snel geld lenen met ruime goedkeuring

Antwoord op vragen

Waar kan ik 2000 euro lenen?

Het aangaan van een lening van €2000 kan bij verschillende aanbieders. Zowel kortlopend, als langlopend zijn er mogelijkheden.

Kan ik een doorlopend krediet zonder BKR afsluiten?

Helaas kan dit niet. Kredietverstrekkers die een doorlopend krediet aanbieden zijn verplicht dit te toetsen bij het BKR in Tiel. Dit is om je te behoeden voor een te hoge schuldenlast.

Een persoonlijke lening zonder BKR toets, kan dat?

Iedereen die een persoonlijke lening aanvraagt wordt getoetst bij het BKR in Tiel. Heb je een negatieve codering, dan is het bedrijf genoodzaakt om je aanvraag af te wijzen.

Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Minilening

minilening

Minilening Wat is een minilening? Een minilening is het lenen van een klein bedrag vanaf €100 met een snelle uitbetaling. Je kunt dus met spoed geld lenen. Daarnaast wordt een…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Saldodipje is momenteel de meest betrouwbare officiële aanbieder om direct geld op je rekening te krijgen. Een snelle lening is mogelijk vanaf €100…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

Snel geld lenen binnen 5 minuten

snel lenen in 5 minuten

Noodzaak snel geld lenen Snel geld lenen is soms noodzaak. Er gaat bijvoorbeeld iets belangrijks kapot of je moet het eigen risico van de zorgverzekering in één keer betalen. Dan…

Geld lenen voor boodschappen

geld lenen boodschappen

Nou ja, het zou je maar gebeuren, je wilt net boodschappen gaan doen en je komt er achter dat je portemonnee zo plat is als een dubbeltje. Wat doe je…

Geld lenen voor begrafenis

geld lenen begrafenis

Natuurlijk is het een vervelende tijd als je moet geld lenen voor begrafenis, het betekent dat de overledene zelf geen verzekering had afgesloten en dat de bijbehorende factuur voor de…