Home » Geld lenen » 2000 euro lenen

2000 euro lenen

€2000 lenen zonder bkr toetsing
€2000 lenen zonder bkr toetsing

2000 euro lenen zonder bkr toetsing

Wil je op een snelle en soepele manier 2000 euro lenen zonder bkr toetsing? Dat kan gelukkig hier, want er zijn vele mogelijkheden. Bijvoorbeeld ook de optie voor het lenen van 2000 euro zonder kredietcheck. Dankzij een snelle goedkeuring, snelle uitbetaling en weinig papierwerk kun je dit bedrag vandaag nog op je rekening hebben.

Tussen wal en schip

Het is een beetje een bedrag wat tussen wal en schip valt, aan de ene kant is het te hoog voor een minilening en aan de andere kant eigenlijk te laag voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Daarentegen is er toch wel een oplossing waarmee je op een snelle manier een lening van 2000 euro kunt aanvragen.


  1. 2000 euro lenen zonder BKR toetsing kan met een minilening.
  2. Met rood staan bij je bank (wel BKR toetsing).
  3. Doorlopend krediet (wel BKR toetsing).
  4. Persoonlijke lening (wel BKR toetsing).
  5. Vraag 2 x 1000 euro aan met je partner.

Direct aanvragen?


Saldodipje minilening

Saldodipje spoed
Binnen 24 uur geld
€100 – €2500
Aflossen max. 4 maanden
Géén BKR toetsing!
Meer info

Direct beschikbaar

Bekijk Saldodipje


kredietgroep nederland

Kredietgroep Nederland
Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Vanaf €1.000
Rente vanaf 3,9%
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Kredietgroep


Santander lenen

Santander
Aflossen: 12-120 maanden
Persoonlijke lening
Vertrouwd lenen
Vanaf €1.500
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Santander


capitalbox

Zakelijk geld lenen
Voor alle ondernemers
€1.000 tot €350.000
Binnen 24 uur uitbetaling
Géén onderpand of jaarcijfers
Meer info

Snel beschikbaar

Bekijk Capitalbox

De mogelijkheden

Of je 2000 euro kunt lenen zonder bkr toetsing is ook weer afhankelijk van welk kredietvorm je gaat aanvragen. Bij bijvoorbeeld een doorlopend krediet en een persoonlijke lening wordt er altijd een toetsing uitgevoerd en bij een minilening juist weer niet. Dus heb je een bkr registratie? Bespaar jezelf dan de moeite en kies dan meteen voor een flitskrediet. Bij de andere kredietvormen word je onherroepelijk afgewezen, tenzij er bijzondere omstandigheden zijn. Echter is het ook zaak om zelf te onderzoeken of het wel wijs is om te gaan lenen.

Rente en looptijden

Minilening:€500€1000
Minimale rente:9,38%9,72%
Maximale rente:9,38%9,72%
Minimale looptijd
maanden:
11
Maximale looptijd maanden:12
Totaal krediet:€503,70€1011,50

Snel 2000 euro lenen?

Op dit moment is het maximale bedrag wat je met een minilening kunt aanvragen 2500 euro, dus hiermee ben je niet voldoende geholpen als je het dubbele nodig hebt. Wat je wel nog kunt doen is het maximale bedrag aanvragen en je partner hetzelfde laten doen, dit is een mogelijkheid als je beide geregeld inkomen hebt en deze bedragen dus ook kunt aflossen. Daarom is het niet ideaal, want als je het snel wil hebben zul je daarvoor extra in de buidel moeten tasten.

Doorlopend krediet

Er zijn wel kredietverstrekkers die ook lagere bedragen dan 5.000 euro verstrekken in de vorm van een doorlopend krediet. Kijk je bijvoorbeeld bij GeldlenenPerdirect.nl naar de geld lenen mogelijkheden waar de doorlopende kredieten worden vermeld, dan is er een aanbieder waar je voor een iets hoger bedrag (2.500 euro) terecht kunt. Dus je kunt dan bijvoorbeeld dit bedrag aanvragen en slechts van het gedeelte gebruik maken waar je in eerste instantie naar op zoek was. Immers de bedragen die je niet opneemt daar betaal je ook geen rente over.

Slimme tip

Met deze slimme tip kun je aan 2.000 euro komen zonder dat je hoeft te kijken naar de minimale voorwaarden voor een doorlopend krediet. Vraag een flexibel krediet aan van 10.000 euro en gebruik daar uitsluitend van wat je in eerste instantie nodig had. Op deze manier betaal je alleen rente over het bedrag wat je hebt opgenomen.

Kenmerken doorlopend krediet

Kenmerken doorlopend krediet:
Variabele rente
Variabele looptijd (12-180 maanden)
Altijd geld achter de hand
Vanaf € 1.000
✅ BKR toetsing: Ja

Maar hoe snel kan het?

Hoe snel het gaat dat ligt ook een beetje aan jezelf, er worden na het aanvragen van het gewenste bedrag natuurlijk een aantal papieren gevraagd die je waarschijnlijk per email moet toesturen, heb je deze papieren en documenten al digitaal beschikbaar, dan is het een fluitje van een cent om deze gelijk bij aanvraag te versturen. Dus heb je alles in orde? Dan kun je met spoed gaan lenen.

Maar moet je eerst nog al je papieren bij elkaar gaan zoeken en in gaan scannen dan gaat er waarschijnlijk weer een dag verloren. Over het algemeen als je papieren in orde zijn kun je binnen 24 uur en zelfs al binnen 12 uur over het door jou aangevraagde bedrag beschikken.

In termijnen betalen

Het ligt er aan welk krediet je gaat afsluiten, kies je voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet dan betaal je natuurlijk af in termijnen, aangezien het een relatief laag bedrag is en de rente op een historisch laag punt staat zullen je maandlasten niet erg hoog zijn. Echter met een minilening ligt dat anders, deze kun je in maximaal 2 termijnen terug betalen, langere maandelijkse termijnen is hierbij niet mogelijk.

Kenmerken persoonlijke lening

Kenmerken persoonlijke lening:
Vaste rente (vanaf 3,9%)
✅ Vaste looptijd (12- tot 180 maanden)
Direct op je rekening gestort (3 werkdagen)
Vanaf € 2.500 (maximum verschilt)
BKR toetsing: Ja (altijd, afwijzing bij registratie)

Kenmerken minilening

Kenmerken minilening:
Kleine bedragen €100 – €2500
✅ Maximale looptijd 4 maanden
Direct op je rekening gestort
Snelle aanvraag en uitbetaling
✅ Binnen 12 – 24 uur geld
Geen BKR toetsing

Videohulp minilening

Ferratum Minilening - Hoe start je een aanvraag?

Stap voor stap hulp

Stappenplan aanvragen minilening

Benodigde tijd: 5 minuten
1. Kies gewenste bedrag
€100 - €2500
2. Kies de looptijd. Maximaal 4 maanden
3. Upload je legitimatiebewijs
Paspoort/rijbewijs/IDkaart
4. Kies je garantsteller
Gratis of betaald
5. Verifieer je bankrekening
Verstuur 1 cent met iDeal
6. Verstuur je aanvraag
7. Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening
Snel geld lenen zonder BKR toetsing,
poespas of lastige vragen

Antwoord op vragen

✅ Hoe kan ik 2000 euro lenen zonder BKR?

Er van uit gaande dat je een BKR registratie hebt. Er rest je op dit moment niets anders dan een minilening af te sluiten. Dit kan tot maximaal 2500 euro. Heb je toch die 2000 euro nodig? Sluit dan met je partner 2 minileningen af.

Kan ik een doorlopend krediet zonder BKR afsluiten?

Helaas kan dit niet. Kredietverstrekkers die een doorlopend krediet aanbieden zijn verplicht dit te toetsen bij het BKR in Tiel. Dit is om je te behoeden voor een te hoge schuldenlast.

Een persoonlijke lening zonder BKR toets, kan dat?

Iedereen die een persoonlijke lening aanvraagt wordt getoetst bij het BKR in Tiel. Heb je een negatieve codering, dan is het bedrijf genoodzaakt om je aanvraag af te wijzen.

Kan ik ook minder lenen dan 2000 euro?

Wil je per se lenen zonder BKR toetsing? Dan heb je de vrije keuze met een minilening. Met minimaal 100 euro en maximaal 2500 euro kun je zelf je keuze betalen. Het is de enige optie voor een lening zonder een BKR toets.

Veelgestelde vragen

Heb je nog andere vragen? Kijk dan eens op de veelgestelde vragen pagina.


Geld lenen tips (video)

Hieronder een korte video met tips voor geld lenen. Alle mogelijke kredietvormen komen aan bod. Tevens wordt er aandacht besteed aan de voorwaarden, de looptijden en natuurlijk het belangrijkste, de rente.

Tips voor geld lenen - Alles wat je moet weten voordat je een lening gaat afsluiten.