Prepaid creditcard

Met een prepaid creditcard kun je nooit meer uitgeven dan wat er op de kaart staat, dus nooit vervelende verrassingen achteraf. Met de prepaid creditcard kun je niet alleen wereldwijd betalen, maar ook een hotelkamer of een auto huren. Verschillende kaarten geven ook nog eens een leuke attentie wanneer je deze aanschaft. Met de nieuwste kaarten kun je ook contactloos betalen. Je betaalt een jaarlijkse bijdrage van rond de 15 euro en je kunt ook een partnerkaart aanvragen.

Meteen een prepaid creditcard bekijken?


Prepaid creditcard kopen in Nederland

Prepaid creditcard kopen in Nederland

Prepaid creditcard kopen in Nederland

Het blijkt toch nog wel een hele opgaven om een prepaid creditcard te kopen in Nederland. Niet zozeer de aanschaf is lastig, want er zijn immers tientallen aanbieders die je zo´n kaart proberen aan te praten. Maar juist de kunst is om dié kaart te kiezen die niet van die hoge kosten heeft. Deze kosten betreft niet alleen het gebruik van de kaart, maar ook het opwaarderen en jaarlijkse kosten kunnen dit een prijzige aangelegenheid maken. Daarom een overzicht van prepaid creditcards die wél lage kosten hebben en die je ook nog eens wereldwijd kunt gebruiken. Ook het opwaarderen van deze kaarten zal niet te hoog blijken te zijn. (meer…)


Welke prepaid creditcard is goedkoop

Welke prepaid creditcard is goedkoop

Welke prepaid creditcard is goedkoop

Welke prepaid creditcard is goedkoop is een vraag die niet zo gemakkelijk te beantwoorden is omdat de kaart een hoop variabelen heeft. Toch zal ik er een goedkope kaart uitlichten en omschrijven wat de jaarlijkse kosten zijn. Niet alleen de variabele kosten, maar ook de kosten voor dagelijks gebruik. De prepaid creditcard is overigens wel een prima middel om je te wapenen tegen oplichting op het internet, of onverwachte ´afschrijvingen´ op je vakantie. (meer…)


Online winkelen met prepaid creditcard

Online winkelen met prepaid creditcard

Online winkelen met prepaid creditcard

De wereld is de laatste jaren steeds meer binnen handbereik gekomen. Veel mensen gaan voor hun aankopen dan ook niet altijd meer naar de plaatselijke binnenstad, maar winkelen online via internet. Volgens NRC Handelsblad heeft maar liefst 92%  van de 25- tot 49-jarigen in 2015 aankopen via internet gedaan. Het is ook erg gemakkelijk. Je bent niet meer afhankelijk van openingstijden, maar kunt zeven dagen per week, 24 uur per dag producten aanschaffen. En niet alleen van Nederlandse bedrijven, maar ook bedrijven uit alle uithoeken van de wereld. (meer…)


Hoe laad ik mijn prepaid creditcard op

Hoe laad ik mijn prepaid creditcard op

Hoe laad ik mijn prepaid creditcard op

Hoe laad ik mijn prepaid creditcard op is een vraag waar veel mensen mee worstelen. Steeds meer mensen maken gebruik van creditcards in plaats van contant geld of betaalpas. Een belangrijke reden is dat de wereld steeds kleiner wordt en je voor veel buitenlandse transacties niet via iDEAL kunt betalen (internetbankieren), maar een creditcard nodig hebt. Helaas komt niet iedereen in aanmerking voor een creditcard. Het kan bijvoorbeeld voorkomen, dat je ooit betalingsachterstanden hebt gehad en hiervan een registratie hebt bij BKR (Bureau Krediet Registratie). Omdat het gebruik van een creditcard een vorm van lenen is, kan het zijn dat je aanvraag voor een creditcard wordt afgewezen. (meer…)


De beste prepaid creditcard voor de vakantie

De beste prepaid creditcard voor de vakantie

De beste prepaid creditcard voor de vakantie

Wat is de beste prepaid creditcard voor de vakantie is een vraag die elk jaar weer veelvuldig gesteld wordt. De vakantie staat weer voor de deur en dan is het vooral in het buitenland oppassen geblazen met niet alleen je creditcard, maar ook je pinpas loopt gevaar. Je hoeft maar één winkelier of hotel te hebben met kwade bedoelingen en je hele rekening kan op de eerste dag van je vakantie worden leeg getrokken. Toegeven dat je je geld uiteindelijk wel zult terug krijgen, maar voorlopig ben je het een paar maanden kwijt. Toch lastig als je net op je vakantieadres bent aangekomen. Maar wat kun je nu doen om dit soort praktijken te voorkomen en toch een goede creditcard hebt om op je vakantie je uitgaven te kunnen bekostigen. (meer…)


Met een prepaid creditcard voorkom je online oplichting

Met een prepaid creditcard voorkom je online oplichting

Met een prepaid creditcard voorkom je online oplichting

Iedereen heeft er wel eens iets over gelezen of over gehoord, je doet een bestelling online en vervolgens worden je gegevens misbruikt en wordt je creditcard geplunderd. Gelukkig gebeurt het niet heel erg vaak, maar aan de andere kant, je zou er maar slachtoffer van worden. Maar wat kun je nu doen om er voor te zorgen dat het jou niet overkomt. Je gebruikt je creditcard vaker online dan je zelf in de gaten hebt en zelfs als je er mee in een winkel betaalt dan kunnen nog steeds je gegevens misbruikt worden. Kijk hier voor een overzicht van prepaid creditcards. (meer…)


Voordelen prepaid creditcard

Voordelen prepaid creditcard

Voordelen prepaid creditcard

In veel gevallen kun je vandaag de dag niet meer zonder creditcard. Maar wat zijn nu precies de voordelen prepaid creditcard en wat kun je er precies mee doen. Denk hierbij bijvoorbeeld maar eens aan het boeken van vliegtickets bij de zogenaamde low-budget vliegmaatschappijen. Deze prijsvechters kennen vaak maar één enkele betalingsmethode en dat is de creditcard. Ook in het geval je (regelmatig) online aankopen doet kun je er tegenaan lopen dat je een creditcard nodig hebt. Zeker in de gevallen dat je iets hebt gekocht in het buitenland zoals bijvoorbeeld Amerika heb je veelal geen andere betalingsmogelijkheden. Een derde en laatste voorbeeld waarbij het praktisch en vaak vereist is om een creditcard te hebben is wanneer je op vakantie een auto wilt huren of een hotelovernachting wil reserveren. (meer…)


Creditcard zonder bkr toetsing aanvragen

Creditcard zonder bkr toetsing aanvragen

Creditcard zonder bkr toetsing aanvragen

Het blijft toch wel handig om in je portemonnee te hebben, een creditcard. Al was het maar voor een onverwachte uitgave tijdens het winkelen, je ziet net iets leuks in de winkel en dan kom je er achter dat je helemaal geen contant geld bij je hebt, dan kan een creditcard toch wel uitkomst bieden. Er zijn echter meerdere soorten kaarten die je kunt aanvragen, ook creditcards waar geen bkr toetsing op wordt uitgevoerd, bijvoorbeeld van Visa of van Mastercard. Voor diegenen die op zoek zijn naar een hoger krediet en meer betaalgemak is er American Express, voor deze creditcard echter heb je wel een fors inkomen nodig. (meer…)


Prepaid creditcard met bankrekening

Prepaid creditcard met bankrekening

Prepaid creditcard met bankrekening

Met de meeste prepaid kaarten kun je niet zoveel, je kunt ze via je eigen bankrekening opladen, maar wat is eigenlijk het nut als je toch al een eigen pinpas hebt die je kunt gebruiken. Met de prepaid creditcard met bankrekening kun je natuurlijk veel meer doen dan alleen maar opladen en betalen. Lees over de vele voordelen die deze kaart heeft en lees de gebruikerservaringen van anderen zodat je een goed beeld krijgt waarom deze kaart zo handig is om te gebruiken. (meer…)


Prepaid creditcard Mastercard

Prepaid creditcard Mastercard

Prepaid creditcard Mastercard

De prepaid creditcard is in Nederland misschien nog niet zo ingeburgerd als in de VS, toch bezitten steeds meer Nederlanders een prepaid creditcard. Dit heeft wellicht te maken met het feit dat vele Nederlandse banken een creditcard aanbieden als onderdeel van een betaalpakket. Soms moet je daar extra voor betalen, soms wordt het aangeboden als een gratis service bij een betaalpakket. (meer…)