Prepaid creditcard

Met een prepaid creditcard kun je nooit meer uitgeven dan wat er op de kaart staat, dus nooit vervelende verrassingen achteraf. Met de prepaid creditcard kun je niet alleen wereldwijd betalen, maar ook een hotelkamer of een auto huren. Verschillende kaarten geven ook nog eens een leuke attentie wanneer je deze aanschaft. Met de nieuwste kaarten kun je ook contactloos betalen. Je betaalt een jaarlijkse bijdrage van rond de 15 euro en je kunt ook een partnerkaart aanvragen.

Meteen een prepaid creditcard bekijken?


Welke prepaid creditcard is goedkoop

Welke prepaid creditcard is goedkoop

Welke prepaid creditcard is goedkoop

Welke prepaid creditcard is goedkoop is een vraag die niet zo gemakkelijk te beantwoorden is omdat de kaart een hoop variabelen heeft. Toch zal ik er een goedkope kaart uitlichten en omschrijven wat de jaarlijkse kosten zijn. Niet alleen de variabele kosten, maar ook de kosten voor dagelijks gebruik. De prepaid creditcard is overigens wel een prima middel om je te wapenen tegen oplichting op het internet, of onverwachte ´afschrijvingen´ op je vakantie. (meer…)


Online winkelen met prepaid creditcard

Online winkelen met prepaid creditcard

Online winkelen met prepaid creditcard

De wereld is de laatste jaren steeds meer binnen handbereik gekomen. Veel mensen gaan voor hun aankopen dan ook niet altijd meer naar de plaatselijke binnenstad, maar winkelen online via internet. Volgens NRC Handelsblad heeft maar liefst 92%  van de 25- tot 49-jarigen in 2015 aankopen via internet gedaan. Het is ook erg gemakkelijk. Je bent niet meer afhankelijk van openingstijden, maar kunt zeven dagen per week, 24 uur per dag producten aanschaffen. En niet alleen van Nederlandse bedrijven, maar ook bedrijven uit alle uithoeken van de wereld. (meer…)