Home » Prepaid creditcard » Prepaid creditcard zonder bkr toetsing

Prepaid creditcard zonder bkr toetsing

Prepaid creditcard zonder bkr toetsing
Prepaid creditcard zonder bkr toetsing

Waarom zou je nog een creditcard nemen als je ook kunt kiezen voor een prepaid creditcard zonder bkr toetsing. Als je een reguliere creditcard aanschaft wordt er niet alleen een bkr toetsing uitgevoerd, maar je zit ook nog eens met vrij hoge jaarlijkse kosten voor het aanhouden van de kaart en de rente die je betaalt met kopen op krediet is niet mals. Daarom zijn er meerdere voordelen om een prepaid creditcard aan te schaffen.

Prepaid creditcard zonder bkr toetsing

Met een prepaid creditcard kun je nooit meer uitgeven dan wat er op je kaart staat, op deze manier kom je niet in het rood te staan en hoef je dus ook nooit rente te betalen.
Vraag hier je prepaid creditcard aan….
Het gemak van een prepaid creditcard is duidelijk, je kunt er veilig mee online shoppen, je kunt hem ook in bijna alle winkels gebruiken om mee te betalen en je kunt er ook nog eens veilig mee pinnen.

Wat kost een prepaid creditcard

Een prepaid creditcard hoeft niet duur te zijn, niet alleen qua aanschaf maar ook wat betreft de jaarlijkse kosten en de kosten voor geld storten en geld opnemen bij een pinautomaat. Je betaalt slechts een klein bedrag aan kosten. Je bent er verder wel zeker van dat het allemaal veilig is want de prepaid creditcard is van Mastercard zelf.

Welke extra´s krijg ik bij de kaart

Als je de prepaid creditcard aanschaft dan kun je gratis gebruik maken van de Prepaid ICS App, met deze app kun je snel zien welk saldo er op je kaart staat en wat er is afgeschreven. Ook krijg je geheel gratis een 180 dagen aankoopverzekering, maar ook gratis aanvullende reisverzekeringen die je dan niet meer hoeft af te sluiten als je op vakantie gaat.

Waar kan ik betalen met de kaart

Je kunt met deze prepaid creditcard van Mastercard wereldwijd betalen overal waar je het bekende Mastercard logo ziet. Zo kun je alleen in Nederland al op 90.000 adressen terecht, wereldwijd zijn dit maar liefst 27 miljoen plaatsen waar je terecht kunt met je kaart. Voor het pinnen van geld let je bij d betaalautomaat op het Mastercard logo, wanneer je deze aantreft dan kun je bij deze pinautomaat geld uit de muur halen.

Krijg ik nog een cadeau

Leuk dat je dat vraagt, want heel toevallig krijg je nu tijdelijk bij het aanvragen van de Mastercard prepaid creditcard 5 euro cadeau op het moment dat je 15 euro op je gloednieuwe kaart stort. Zo heb je toch een leuk extraatje om mee te beginnen.
Zoals al eerder gezegd krijg je de prepaid creditcard zonder bkr toetsing, verder hoef je ook geen loonstrookje te overleggen, je gaat per slot van rekening ook geen geld lenen, het enige geld dat je op kunt maken is het geld wat je op de kaart stort.

Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Geld lenen zonder BKR

lenen zonder bkr in 10 minuten

Geld lenen zonder BKR Wat is geld lenen zonder bkr? Geld lenen zonder BKR is het aangaan van een lening zonder dat er een kredietwaardigheidstoets wordt uitgevoerd. Dus wanneer je…

Lening geweigerd bij de bank

lening geweigerd

Lening geweigerd bij de bank Het zal je maar gebeuren, lening geweigerd bij de bank. Daar zit je dan met je mooie plannen voor een krediet waar je eigenlijk al…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Geld lenen en binnen 1 uur op je rekening, wie wil dit nu niet? Direct geld lenen eenvoudig en snel opgelost met meerdere…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

Blijft de rente op geld lenen en hypotheek laag in 2017

Blijft de rente op geld lenen en hypotheek laag in 2017
Blijft de rente op geld lenen en hypotheek laag in 2017

Of de rente op zowel geld lenen en een hypotheek net zo laag blijven in 2017 als het was in 2016 is op dit moment nog lastig om met zekerheid te kunnen zeggen. Echter zijn er wel meerdere indicaties dat de rente op kredieten voorlopig niet gaat stijgen. Verschillende factoren spelen hierbij een rol. De Europese Centrale Bank (ECB) blijft ook in 2017 actief de rente bepalen op zowel geld lenen, sparen, hypotheken en investeren. Zeker met sparen kwam de rente die je op je zuurverdiende spaargeld kreeg gevaarlijk dicht bij de 0% en enkele banken gingen zelfs een negatieve spaarrente berekenen. Wat dat precies is dat zal ik verder in dit artikel uitleggen.

Prepaid creditcard Mastercard

Prepaid creditcard Mastercard
Prepaid creditcard Mastercard

De prepaid creditcard is in Nederland misschien nog niet zo ingeburgerd als in de VS, toch bezitten steeds meer Nederlanders een prepaid creditcard. Dit heeft wellicht te maken met het feit dat vele Nederlandse banken een creditcard aanbieden als onderdeel van een betaalpakket. Soms moet je daar extra voor betalen, soms wordt het aangeboden als een gratis service bij een betaalpakket.

Goedkoopste doorlopend krediet

goedkoopste doorlopend krediet

Wat is een doorlopend krediet? Een doorlopend krediet is een lening voor consumenten die er behoefte aan hebben om zo nu en dan een geldbedrag kunnen opnemen en dat flexibel…