Home » Prepaid creditcard » Prepaid creditcard zonder bkr toetsing

Prepaid creditcard zonder bkr toetsing

Prepaid creditcard zonder bkr toetsing
Prepaid creditcard zonder bkr toetsing

Waarom zou je nog een creditcard nemen als je ook kunt kiezen voor een prepaid creditcard zonder bkr toetsing. Als je een reguliere creditcard aanschaft wordt er niet alleen een bkr toetsing uitgevoerd, maar je zit ook nog eens met vrij hoge jaarlijkse kosten voor het aanhouden van de kaart en de rente die je betaalt met kopen op krediet is niet mals. Daarom zijn er meerdere voordelen om een prepaid creditcard aan te schaffen.

Prepaid creditcard zonder bkr toetsing

Met een prepaid creditcard kun je nooit meer uitgeven dan wat er op je kaart staat, op deze manier kom je niet in het rood te staan en hoef je dus ook nooit rente te betalen.
Vraag hier je prepaid creditcard aan….
Het gemak van een prepaid creditcard is duidelijk, je kunt er veilig mee online shoppen, je kunt hem ook in bijna alle winkels gebruiken om mee te betalen en je kunt er ook nog eens veilig mee pinnen.

Wat kost een prepaid creditcard

Een prepaid creditcard hoeft niet duur te zijn, niet alleen qua aanschaf maar ook wat betreft de jaarlijkse kosten en de kosten voor geld storten en geld opnemen bij een pinautomaat. Je betaalt slechts een klein bedrag aan kosten. Je bent er verder wel zeker van dat het allemaal veilig is want de prepaid creditcard is van Mastercard zelf.

Welke extra´s krijg ik bij de kaart

Als je de prepaid creditcard aanschaft dan kun je gratis gebruik maken van de Prepaid ICS App, met deze app kun je snel zien welk saldo er op je kaart staat en wat er is afgeschreven. Ook krijg je geheel gratis een 180 dagen aankoopverzekering, maar ook gratis aanvullende reisverzekeringen die je dan niet meer hoeft af te sluiten als je op vakantie gaat.

Waar kan ik betalen met de kaart

Je kunt met deze prepaid creditcard van Mastercard wereldwijd betalen overal waar je het bekende Mastercard logo ziet. Zo kun je alleen in Nederland al op 90.000 adressen terecht, wereldwijd zijn dit maar liefst 27 miljoen plaatsen waar je terecht kunt met je kaart. Voor het pinnen van geld let je bij d betaalautomaat op het Mastercard logo, wanneer je deze aantreft dan kun je bij deze pinautomaat geld uit de muur halen.

Krijg ik nog een cadeau

Leuk dat je dat vraagt, want heel toevallig krijg je nu tijdelijk bij het aanvragen van de Mastercard prepaid creditcard 5 euro cadeau op het moment dat je 15 euro op je gloednieuwe kaart stort. Zo heb je toch een leuk extraatje om mee te beginnen.
Zoals al eerder gezegd krijg je de prepaid creditcard zonder bkr toetsing, verder hoef je ook geen loonstrookje te overleggen, je gaat per slot van rekening ook geen geld lenen, het enige geld dat je op kunt maken is het geld wat je op de kaart stort.