Home » Prepaid creditcard » Prepaid creditcard met bankrekening

Prepaid creditcard met bankrekening

Prepaid creditcard met bankrekening
Prepaid creditcard met bankrekening

Met de meeste prepaid kaarten kun je niet zoveel, je kunt ze via je eigen bankrekening opladen, maar wat is eigenlijk het nut als je toch al een eigen pinpas hebt die je kunt gebruiken. Met de prepaid creditcard met bankrekening kun je natuurlijk veel meer doen dan alleen maar opladen en betalen. Lees over de vele voordelen die deze kaart heeft en lees de gebruikerservaringen van anderen zodat je een goed beeld krijgt waarom deze kaart zo handig is om te gebruiken.

Prepaid creditcard met bankrekening

Het grote voordeel van de kaart die beschreven wordt is het feit dat deze een eigen bankrekening heeft, op deze manier kun je bijvoorbeeld je salaris laten storten of van anderen betalingen accepteren in het geval je zzp´er bent. Het is voor kleine bedrijven vaak lastig om een bankrekening te openen en als dit al lukt moet er vaak betaalt worden om de rekening in stand te houden en ook bij overboekingen betaal je vaak hoge commissies aan de bank. Met deze prepaid creditcard is dat allemaal niet meer nodig en hoef je ook geen hoge commissies meer te betalen.

Op vakantie

Ga je op vakantie dan kun je rustig deze kaart meenemen want je kunt er wereldwijd mee betalen, overal waar je het Mastercard logo ziet kun je je prepaid creditcard overhandigen en zonder extra kosten betalen, dat is zeer gemakkelijk. Ook kun je in het buitenland, waar ter wereld ook contant geld uit een pinautomaat halen, hier zijn wel kosten aan verbonden, echter deze zijn zeer schappelijk. Ook een hotel of een auto reserveer je makkelijk met deze kaart zolang er maar voldoende saldo op staat, je kunt nooit méér uitgeven dan wat er op de kaart staat.

Winkelen met de prepaid creditcard

Of je nu gaat winkelen online of gewoon bij jou in het winkelcentrum, het kan allemaal met deze kaart. Tevens is je privacy gewaarborgd want je bankrekening blijft altijd gescheiden van je kaart, op deze manier kun je altijd met een vertrouwd gevoel de kaart gebruiken. Bij alle winkels, of het nu online is of niet accepteren Mastercard, zodra dit het geval is kun je met deze luxe prepaid creditcard betalen.

Auto huren en hotel boeken

Je kunt met deze kaart een auto huren vermits je voldoende saldo hebt op je kaart om de borg mee te kunnen betalen. Per autoverhuurbedrijf zijn de regels echter wel verschillend, dus stel je van tevoren op de hoogte van de vereisten om er zeker van te kunnen zijn dat je zonder problemen je huurauto kunt afhalen. Voor het reserveren van een hotelkamer zijn er eigenlijk geen problemen te verwachten, het kan echter zijn dat je ter plekke een borg moet betalen, over het algemeen kan dat contant of er wordt een bedrag op je kaart gereserveerd wat later bij het uitchecken wordt verrekend.