fbpx

Prepaid creditcard Mastercard

Prepaid creditcard Mastercard

Prepaid creditcard Mastercard

De prepaid creditcard is in Nederland misschien nog niet zo ingeburgerd als in de VS, toch bezitten steeds meer Nederlanders een prepaid creditcard. Dit heeft wellicht te maken met het feit dat vele Nederlandse banken een creditcard aanbieden als onderdeel van een betaalpakket. Soms moet je daar extra voor betalen, soms wordt het aangeboden als een gratis service bij een betaalpakket.

Waarom gebruik je geen creditcard?

Toch maken vele Nederlanders nog geen gebruik van een prepaid creditcard, terwijl mensen in de VS zich een leven zonder creditcard niet kunnen voorstellen. Misschien is dit te wijten aan het feit dat mensen in Nederland het gevoel krijgen in de schuld te staan wanneer ze een creditcard gebruiken. We kunnen dus wel besluiten dat het gebruik van een creditcard in Nederland nog steeds geassocieerd wordt met het maken van schulden.

Angst om schulden te maken?

Dankzij de Prepaid Mastercard hoef je niet langer schulden te maken. Een prepaid creditcard zorgt er immers voor dat je niet langer in het rood hoeft te staan om een creditcard te kunnen gebruiken. Prepaid staat immers voor vooraf betaald, en dit houdt in dat je eerst de kaart oplaadt met het saldo van je bankrekening, en pas daarna betaalt met je Prepaid Mastercard. Zo behoudt je te allen tijde overzicht van de door jou gedane uitgaven.
Met de Prepaid Mastercard sla je dus twee vliegen in één klap. Met deze handige kaart beschik je over een creditcard waarmee je aankopen kunt doen wanneer een creditcard vereist is en je hebt altijd een overzicht van de aankopen, zonder dat je het gevoel krijgt dat je aan onprettige verrassing mag verwachten.

Waar kun je met deze kaart betalen

In Nederland kun je in 90.000 winkels terecht om online te betalen. Wereldwijd gaat het om maar liefst 27 miljoen zaken. In bepaalde restaurants is het trouwens meer en meer gebruikelijk om met een creditcard te betalen. Met de Prepaid Mastercard heb je de mogelijkheid om dit te doen, zonder dat je het overzicht verliest of het gevoel krijgt ondoordachte uitgaven te doen. Ook is er bij het aanvragen geen toetsing bij het bkr, dus het is een prepaid creditcard zonder bkr toetsing.

Prepaid creditcard Mastercard voor online betalingen

De laatste jaren merken wij steeds meer websites op waar je een creditcard nodig hebt om te kunnen betalen. De bekende site Bol.com is hiervan een goed voorbeeld, maar ook wanneer je een online cursus wil volgen zoals bij edX of Coursera, kan een creditcard een must zijn om voor je geverifieerde certificaat te betalen.

Doe nu je aanvraag

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en het gemak dat je kunt hebben van een Prepaid Mastercard? Dan kun je genieten van een speciaal aanbod. Vraag nu je Prepaid Mastercard aan, en krijg een tegoed van €5,- op je kaart gestort!