Home » Persoonlijke lening » Persoonlijke lening voor zekerheid

Persoonlijke lening voor zekerheid

Persoonlijke lening voor zekerheid
Persoonlijke lening voor zekerheid

Met een persoonlijke lening kies je in tegenstelling tot een doorlopend krediet voor zekerheid wat betreft rente en looptijd. De persoonlijke lening wordt veelal gebruikt voor het aanschaffen van een duur product zoals een auto, een vakantie, of een dure televisie. Een ander verschil is dat je het geleende bedrag in één keer op je eigen persoonlijke rekening krijgt gestort zodat je meteen kan beschikken over het volledige bedrag. Bij een doorlopend krediet wordt de lening aan je beschikbaar gesteld op een apart rekeningnummer.


saldodipje minilening

Saldodipje spoed
Binnen 24 uur geld
€100 – €2500
Aflossen max. 4 maanden
Géén BKR toetsing!

Direct beschikbaar

Bekijk Saldodipje


kredietgroep nederland

Kredietgroep Nederland
Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Vanaf €1.000
Rente vanaf 3,9%

BKR toetsing

Bekijk Kredietgroep


Santander lenen

Santander
Aflossen: 12-120 maanden
Persoonlijke lening
Vertrouwd lenen
Vanaf €1.500

BKR toetsing

Bekijk Santander


capitalbox

Zakelijk geld lenen
Voor alle ondernemers
€1.000 tot €350.000
Binnen 24 uur uitbetaling
Géén onderpand of jaarcijfers

Snel beschikbaar

Bekijk Capitalbox
Kenmerken persoonlijke lening:
Vaste rente (vanaf 3,9%)
✅ Vaste looptijd (12- tot 180 maanden)
Direct op je rekening gestort (3 werkdagen)
Vanaf € 2.500 (maximum verschilt)
BKR toetsing: Ja (altijd, afwijzing bij registratie)

Persoonlijke lening voor zekerheid

De rente van een groot aantal leningen is de afgelopen tijd flink gedaald en dat is voor de consument die een lening gaat afsluiten natuurlijk goed nieuws omdat je maandbedrag met een dalende rente laag blijft. Het laagste rentepercentage voor een persoonlijke lening is op het moment van schrijven 3,9%. Later zal worden uitgelegd welke bedragen populair zijn om te lenen en hoe het aanvragen van een persoonlijke lening gemakkelijk online te doen is, met het online aanvragen verzeker je jezelf ook van de laagst mogelijke rente.

Persoonlijke lening:€2.500€25.000
Minimale rente:5,30%3,70%
Maximale rente:10,15%8,70%
Minimale looptijd:11
Maximale looptijd:144180
Totaal krediet:€2.995€27.511

De rente die je gaat betalen voor je persoonlijke lening zal gedurende de gehele looptijd niet veranderen. Je hebt dus de zekerheid dat je voor de volledige periode hetzelfde maandbedrag blijft betalen.

Kan ik ook bij een bank lenen

Je kunt een persoonlijke lening natuurlijk ook op de traditionele manier afsluiten bij een bank. Er zijn echter een aantal nadelen die niet opwegen tegen de voordelen om dit op deze manier te doen, zo is de rente die je moet betalen bij een bank vaak procenten hoger dan wanneer je dit online goed uitzoekt, ook moet je een rekening aan gaan houden bij de bank waar je de lening gaat afsluiten, een ander nadeel is dat je nog naar de bank toe moet om de lening rond te krijgen. Bij het aanvragen online is er geen persoonlijk contact nodig.

Hoeveel rente ga ik betalen?

Afhankelijk waar je de persoonlijke lening gaat afsluiten kun je in onderstaande afbeelding zien dan een zeer lage rente van 3,9% mogelijk is. Let wel dat de kredietverstrekker nog een risicoanalyse op je aanvraag zal doen. De getoonde percentages zijn daarom indicatief en kunnen dus verschillen. Ook zie je in de afbeelding dat hoe hoger het bedrag is wat je gaat aanvragen, des te lager de rente wordt. Dit hoeft natuurlijk geen reden te zijn om het aan te vragen bedrag te gaan verhogen met als enige doel een lagere rente te kunnen bedingen.
overzicht rente persoonlijke lening

Hoe snel krijg ik mijn lening gestort

Als je alle papieren die nodig zijn op tijd aanlevert, dan kun je de persoonlijke lening in 2 werkdagen op je rekening hebben. Er zal gevraagd worden naar een kopie van je legitimatiebewijs, bewijs van je inkomsten (recent loonstrookje) en ook een recent afschrift van je bankrekening, er zal ook gevraagd worden of je nog andere leningen hebt uitstaan, wellicht kunnen deze worden samengevoegd tot één lening met een lagere rente, maar je dure lening oversluiten dit is natuurlijk niet verplicht om te doen. Populaire bedragen die vaak worden aangevraagd met een persoonlijke lening zijn € 10.000 en € 15.000.

Mag ik een achterstand in een betaling hebben

Je mag bij het aanvragen van een persoonlijke lening, doorlopend krediet of hypotheek géén negatieve notering bij het bkr hebben, heb je dit wel en vraag je één van bovenstaande leningen aan dan zal deze onherroepelijk worden afgewezen. Wil je geld lenen zonder bkr toetsing dan kun je nog wel terecht voor een minilening. Wil je weten of je een BKR notering hebt dan kun je dit opvragen bij het bedrijf.