Home » Geld lenen » Persoonlijke lening » Persoonlijke lening voor zekerheid

Persoonlijke lening voor zekerheid

Met een persoonlijke lening kies je voor zekerheid wat betreft rente, kosten en looptijd. De persoonlijke lening wordt veelal gebruikt voor het aanschaffen van een product welke in één keer betaalt moet worden. Zoals een auto, een vakantie, of een dure televisie. Een ander feit is dat je het geleende bedrag in één keer op je eigen privérekening krijgt gestort, zodat je direct kan beschikken over het volledige bedrag.

Santander lenen

Santander
Aflossen: 12-120 maanden
Persoonlijke lening
Vertrouwd lenen
Vanaf €1.500
Meer info

Een goed alternatief voor een persoonlijke lening is Krediet Groep Nederland.

Wat kost een persoonlijke lening?

Persoonlijke
lening
Kosten
1. Kredietgroep Nederland4,5% – 6,9%
2. Becam5,8% – 8,6%
3. ABN Amro5,8% – 8,7%
4. Geldshop6,1% – 7,9%
5. Frisia6,1% – 7,8%
6. Nationale Nederlanden6,3% – 9,1%
7. Directa7,1% – 8,9%
8. Rabobank7,8% – 9,0%
9. ING bank8,4% – 9,4%
10. Freo8,7% – 9,5%

Kenmerken persoonlijke lening:
Vaste rente
Vaste looptijd
Direct op je rekening gestort na goedkeuring
Vanaf €1500
BKR toetsing (afwijzing bij registratie)

Persoonlijke lening voor zekerheid

De rente van een groot aantal leningen is de afgelopen tijd flink gedaald en dat is voor de consument die een lening gaat afsluiten natuurlijk goed nieuws omdat je maandbedrag met een dalende rente laag blijft. Het laagste rentepercentage voor een persoonlijke lening is op het moment van schrijven 3,9%. Later zal worden uitgelegd welke bedragen populair zijn om te lenen en hoe het aanvragen van een persoonlijke lening gemakkelijk online te doen is, met het online aanvragen verzeker je jezelf ook van de laagst mogelijke rente.

Persoonlijke leningKosten
Minimum lenen€1.500
Maximum lenen€100.000
Laagste rente3,4%
Hoogste rente6,4%
Kortste looptijd12 maanden
Langste looptijd120 maanden
DoelElk

De rente die je gaat betalen voor je persoonlijke lening zal gedurende de gehele looptijd niet veranderen. Je hebt dus de zekerheid dat je voor de volledige periode hetzelfde maandbedrag blijft betalen.

Kan ik ook bij een bank lenen?

Je kunt een persoonlijke lening natuurlijk ook op de traditionele manier afsluiten bij een bank. Er zijn echter een aantal nadelen die niet opwegen tegen de voordelen om dit op deze manier te doen, zo is de rente die je moet betalen bij een bank vaak procenten hoger dan wanneer je dit online goed uitzoekt, ook moet je een rekening aan gaan houden bij de bank waar je de lening gaat afsluiten, een ander nadeel is dat je nog naar de bank toe moet om de lening rond te krijgen. Bij het aanvragen online is er geen persoonlijk contact nodig.

Hoeveel rente ga ik betalen?

Afhankelijk waar je de persoonlijke lening gaat afsluiten kun je in onderstaande afbeelding zien dan een zeer lage rente van 3,9% mogelijk is. Let wel dat de kredietverstrekker nog een risicoanalyse op je aanvraag zal doen. De getoonde percentages zijn daarom indicatief en kunnen dus verschillen. Ook zie je in de afbeelding dat hoe hoger het bedrag is wat je gaat aanvragen, des te lager de rente wordt. Dit hoeft natuurlijk geen reden te zijn om het aan te vragen bedrag te gaan verhogen met als enige doel een lagere rente te kunnen bedingen.
overzicht rente persoonlijke lening

Hoe snel krijg ik mijn lening gestort?

Als je alle papieren die nodig zijn op tijd aanlevert, dan kun je de persoonlijke lening in 2 werkdagen op je rekening hebben. Er zal gevraagd worden naar een kopie van je legitimatiebewijs, bewijs van je inkomsten (recent loonstrookje) en ook een recent afschrift van je bankrekening, er zal ook gevraagd worden of je nog andere leningen hebt uitstaan, wellicht kunnen deze worden samengevoegd tot één lening met een lagere rente, maar je dure lening oversluiten dit is natuurlijk niet verplicht om te doen. Populaire bedragen die vaak worden aangevraagd met een persoonlijke lening zijn € 10.000 en € 15.000.

Mag ik een achterstand in een betaling hebben?

Je mag bij het aanvragen van een persoonlijke lening géén negatieve notering bij het bkr hebben. Heb je dit wel en vraag je persoonlijke lening aan, dan zal deze onherroepelijk worden afgewezen.

Tip: Wil je geld lenen zonder bkr toetsing dan kun je nog wel terecht voor een minilening.


Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Geld lenen zonder BKR

lenen zonder bkr in 10 minuten

Geld lenen zonder BKR Wat is geld lenen zonder bkr? Geld lenen zonder BKR is het aangaan van een lening zonder dat er een kredietwaardigheidstoets wordt uitgevoerd. Dus wanneer je…

Lening geweigerd bij de bank

lening geweigerd

Lening geweigerd bij de bank Het zal je maar gebeuren, lening geweigerd bij de bank. Daar zit je dan met je mooie plannen voor een krediet waar je eigenlijk al…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Geld lenen en binnen 1 uur op je rekening, wie wil dit nu niet? Direct geld lenen eenvoudig en snel opgelost met meerdere…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

Geld lenen voor begrafenis

Geld lenen voor begrafenis
Geld lenen voor begrafenis

Natuurlijk is het een vervelende tijd als je moet geld lenen voor begrafenis, het betekent dat de overledene zelf geen verzekering had afgesloten en dat de bijbehorende factuur voor de uitvaart zelf betaalt moet worden. Het zijn ook forse bedragen die je om je oren geslingerd krijgt, want een uitvaart, hoe simpel ook loopt aardig in de papieren. Met welke bedrag moet je rekening houden en hoe kun je hiervoor op de beste manier een lening afsluiten die daar bij past. Je hoeft er niet erg snel over te beslissen, want waarschijnlijk duurt het nog een paar maanden voordat je de factuur krijgt. Meestal wacht de organisatie die de begrafenis verzorgd een maand of twee á drie met het versturen van de rekening, dit uit piëteit met de nabestaanden. Maar dan nog moet deze rekening wel betaalt worden binnen de gestelde termijn.