Persoonlijke lening voor zekerheid

Persoonlijke lening voor zekerheid

Persoonlijke lening voor zekerheid

Met een persoonlijke lening kies je in tegenstelling tot een doorlopend krediet voor zekerheid wat betreft rente en looptijd. De persoonlijke lening wordt veelal gebruikt voor het ineens aanschaffen van een duur product zoals een auto of een vakantie. Een ander verschil is dat je het geleende bedrag in één keer op je eigen rekening krijgt gestort zodat je meteen kan beschikken over het volledige bedrag, bij een doorlopend krediet wordt de lening aan je beschikbaar gesteld op een apart rekeningnummer.

Persoonlijke lening voor zekerheid

De rente van een groot aantal leningen is de afgelopen tijd flink gedaald en dat is voor de consument die een lening gaat afsluiten natuurlijk goed nieuws omdat je maandbedrag met een dalende rente laag blijft. Het laagste rentepercentage voor een persoonlijke lening is op het moment van schrijven 4,7%. Later zal worden uitgelegd welke bedragen populair zijn om te lenen en hoe het aanvragen van een persoonlijke lening gemakkelijk online te doen is, met het online aanvragen verzeker je jezelf ook van de laagst mogelijke rente.

Kan ik ook bij een bank lenen

Je kunt een persoonlijke lening natuurlijk ook op de traditionele manier afsluiten bij een bank. Er zijn echter een aantal nadelen die niet opwegen tegen de voordelen om dit op deze manier te doen, zo is de rente die je moet betalen bij een bank vaak procenten hoger dan wanneer je dit online goed uitzoekt, ook moet je een rekening aan gaan houden bij de bank waar je de lening gaat afsluiten, een ander nadeel is dat je nog naar de bank toe moet om de lening rond te krijgen. Bij het aanvragen online is er geen persoonlijk contact nodig.

Hoe snel krijg ik mijn lening gestort

Als je alle papieren die nodig zijn op tijd aanlevert dan kun je de persoonlijke lening in 2 werkdagen op je rekening hebben. Er zal gevraagd worden naar een kopie van je legitimatiebewijs, bewijs van je inkomsten (recent loonstrookje) en ook een recent afschrijft van je bankrekening, er zal ook gevraagd worden of je nog andere leningen hebt uitstaan, wellicht kunnen deze worden samengevoegd tot één lening met een lagere rente, maar je dure lening oversluiten dit is natuurlijk niet verplicht om te doen. Populaire bedragen die vaak worden aangevraagd met een persoonlijke lening zijn 10.000 euro en 15.000 euro.

Mag ik een achterstand in een betaling hebben

Je mag bij het aanvragen van een persoonlijke lening, doorlopend krediet of hypotheek géén negatieve notering bij het bkr hebben, heb je dit wel en vraag je één van bovenstaande leningen aan dan zal deze onherroepelijk worden afgewezen. Wil je geld lenen zonder bkr toetsing dan kun je nog wel terecht voor een minilening. Wil je weten of je een bkr notering hebt dan kun je dit navragen bij het bkr.

Voor het aanvragen van een offerte voor een persoonlijke lening kijk je hier.

You may also like...