Persoonlijke lening aanvragen » Met vaste lage rente

Ferratum minilening

Ferratum

 Minilening 
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee
Ferratum

Géén BKR toetsing 🙂


Alternatief voor Ferratum is Saldodipje.

De persoonlijke lening, lenen met zekerheid

Geld lenen heeft helaas nog veel te vaak een negatief imago. Veel mensen zijn van mening dat je nooit geld moet lenen, omdat je dan rente moet betalen. De mensen die deze mening zijn toegedaan hebben het vaak financieel goed en hebben dan ook makkelijk praten. Want wat nu als je het financieel niet zo breed hebt? Of dat je een behoorlijke financiële tegenvaller te verwerken krijgt? Als je dit soort zaken niet op kunt lossen door je spaarrekening aan te spreken, wat ga je dan doen?

Achteraf sparen

In dit soort gevallen is geld lenen simpelweg een prima oplossing. Lenen is eigenlijk niets anders dan achteraf sparen. Immers, wanneer je spaart zet je maandelijks een bedrag op jouw spaarrekening en wanneer je het benodigd saldo hebt bereikt haal je dit eraf. Wanneer je geld leent krijg je het benodigde geldbedrag direct op jouw bankrekening gestort en ga je maandelijks een bepaald bedrag aflossen. Dit bedrag had je anders op de spaarrekening gezet. Grote voordeel van lenen is dus dat je direct kan beschikken over het geld en niet hoeft te wachten totdat je genoeg gespaard hebt.

Weten waar je aan toe bent

Neem nu als voorbeeld eens de auto. Wanneer deze acuut aan vervanging toe is, is het wel heel gemakkelijk om te zeggen dat je hier eerst voor moet sparen. De auto heb je nu eenmaal dagelijks nodig en even een aantal maanden of jaren zonder zitten is gewoon geen optie. Wanneer je besluit te lenen dan kan het zo zijn dat je hier ook snel weer vanaf wilt. Ook wil je misschien graag zekerheid over de te betalen rente en de looptijd van de lening.

Welkom bij de persoonlijke lening!

De persoonlijke lening, ook wel PL genoemd in de volksmond, is een vorm van lenen die je maximale zekerheid biedt. Wanneer je namelijk een persoonlijke lening sluit weet je namelijk een aantal dingen zeker, namelijk:
De looptijd van de lening staat vast.
De PL heeft een vast rentepercentage
Elke maand een vast bedrag aan rente en aflossing
Eenmaal afgeloste bedragen kun je niet meer opnemen
Eenvoudig online af te sluiten

Nu je dit alles weet kijk je wellicht iets anders aan tegen geld lenen en is de persoonlijke lening misschien wel de leenvorm die bij jou past. Regel het snel en gemakkelijk online vanuit je luie stoel!