Online geld lenen direct op rekening (Video)

Online geld lenen direct op rekening

Online geld lenen direct op rekening

Kan het, online geld lenen direct op rekening? Veel mensen die een lening afsluiten willen dat natuurlijk zo snel mogelijk op hun rekening hebben, want je vraagt dit per slot van rekening niet voor niets aan. Je kunt bijvoorbeeld geld nodig hebben voor het kopen van een nieuwe auto omdat je huidige auto kapot is gegaan en niet meer gerepareerd kan worden. Maar het kan net zo goed iets in of rond het huis zijn. Er zijn veel momenten waarop je eens een keertje gewoon snel geld nodig hebt. Vaak heb je het nodig om bijvoorbeeld een aankoop die je al hebt toegezegd te kunnen betalen. Lees hieronder hoe je er voor kunt zorgen om je lening zo snel mogelijk op je rekening te krijgen.

Welke lening kan ik snel krijgen

Het is een beetje afhankelijk van welke online lening je kiest hoe snel je deze op je rekening krijgt, ook speelt mee of je aanvraag snel verwerkt wordt, of dat je aanvraag in de vakantie periode wordt gedaan, dan kan het wel eens wat langer duren. Maar over het algemeen wordt je aanvraag snel behandelt en dit betekent dat je ook snel je geld op je rekening hebt staan. Heb je bij het aanvragen alle benodigde papieren reeds ingescand dan wel duidelijke foto´s van gemaakt, dan is er geen enkel krediet wat lang hoeft te duren, met uitzondering van een hypotheek, daar moet je per slot van rekening voor naar de notaris. Het overzicht ziet er als volgt uit en natuurlijk van toepassing na goedkeuring van de kredietverstrekker:
Doorlopend krediet: 2 werkdagen
Persoonlijke lening: 2 werkdagen
Minilening: Binnen 24 uur
Hypotheek: Enkele weken

Doorlopend Krediet

los geldEen doorlopend krediet kun je afsluiten vanaf een bedrag van rond de €2500 (afhankelijk van de uitlener), met dit bedrag (€2500) is de rente die je moet betalen relatief hoog, altijd is het goedkoper om een hoger bedrag te lenen, dan betaal je minder rente. Het grote voordeel is hierbij dat je het overige leenbedrag niet per se hoeft op te nemen, wat je niet opneemt daar hoef je ook geen rente over te betalen. Bij het aanvragen van een doorlopend krediet kan de aanvraag binnen 1 dag afgerond zijn en in 2 werkdagen tot je beschikking staan. Het doorlopend krediet is de meest populaire vorm van geld lenen in Nederland omdat het bijzonder flexibel is. Naast een flexibele looptijd moet je echter ook rekening houden met een flexibele rente, dit is in tijden van lage rente fijn, maar in tijden van een stijgende rente vervelend en brengt extra maandlasten met zich mee.

Tips bij het aanvragen

tips bij geld lenenTip: Scan alvast alle papieren die gevraagd gaan worden in, dan kun je ze dezelfde dag nog toesturen en versneld dit je aanvraag en uitbetaling. Denk aan documenten zoals: legitimatiebewijs, loonstroken (hoe meer hoe beter), werkgeversverklaring, afschrift van je maandelijkse hypotheekbedrag, enz. Denk er ook aan dat loonstrookjes die je gaat versturen moeten laten zien dat je inkomsten binnen komen en bij voorkeur ook een afschrijving van de hypotheek, of huur. Lees de voorwaarden van de aanbieder goed door en zorg er voor dat je precies die papieren aanlevert die gevraagd worden. Dit voorkomt vertraging (en uitbetaling) bij je aanvraag.

Persoonlijke lening

over de persoonlijke leningOok een persoonlijke lening begint bij ongeveer €2.500, de aanvraag zal dezelfde zijn als bij het doorlopend krediet. Een extra vraag die gesteld kan worden is waar je het bedrag aan gaat besteden, weet je dit al (bijvoorbeeld een auto) zorg er dan voor dat je ook de documentatie van de auto die je op het oog hebt alvast in scant. Bij een persoonlijke lening heeft het natuurlijk niet veel zin om de rente te beperken door een hoger bedrag te vragen, dit kan dan eerder in je nadeel werken. De reden daarvoor is dat je het aangevraagde bedrag in zijn geheel op je privérekening gestort krijgt en vanaf dat moment rente gaat betalen over het gehele bedrag.

Minilening

Een minilening is natuurlijk heel anders dan bovenstaande leningen, je kunt maar een bescheiden bedrag tot ongeveer 1000 euro lenen en je moet dit ook in één keer terugbetalen. Toch wordt hier veel gebruik van gemaakt om eens een rekening snel te kunnen betalen. De minilening kun je wel heel snel op je rekening hebben, hier betaal je wel extra kosten voor, maar het kan dezelfde dag op je rekening staan. Voor het aanvragen van een minilening is een negatieve BKR registratie geen probleem.

Je bent afgewezen, wat nu?

Een afwijzing voor met name een persoonlijke lening of een doorlopend krediet kan verschillende oorzaken hebben.

Niet voldoende inkomsten

Je hebt niet voldoende inkomsten. Bereken voordat je gaat aanvragen voor welk bedrag je in aanmerking komt. Je kunt bijvoorbeeld hier berekenen wat het maximale bedrag is waar je voor in aanmerking komt. Eenvoudig te doen aan de hand van een aantal vragen die je moet beantwoorden.

Andere schulden

alle andere schuldenOok kan het voorkomen dat je diverse andere schulden hebt die er toe bijdragen dat je aanvraag wordt afgewezen. Niet getreurd want je kunt al je voorgaande schulden laten samenvoegen tot één nieuwe lening. Met het oversluiten van je dure leningen worden alle oude schulden afgelost en samengevoegd tot 1 nieuwe lening. Het bedrijf Findio biedt deze mogelijkheid en heeft op zijn website daar een speciale oversluiten pagina voor gemaakt. Bedenk wel dat het hier ook gaat over schuld op creditcard, kopen op afbetaling en roodstand bij de bank. Naast Findio kun je ook terecht bij Geldshop voor het samenvoegen van je lopende verplichtingen.

BKR notering

Je hebt vanwege een BKR notering een afwijzing gekregen. Op dit moment is het onmogelijk om een lening of een hypotheek aan te vragen. Ook een creditcard ligt niet meer in het verschiet, waardoor je wat dat betreft bent aangewezen op een prepaid creditcard die geen kredietwaardigheid test. Wat betreft een lening kun je alleen nog maar terecht voor het lenen van een klein bedrag tot €1500 met behulp van een minilening.

Video met uitleg over BKR notering

Geld lenen zonder BKR

Dit artikel

Online geld lenen direct op rekening is geschreven door de beheerder en probeert op een heldere manier uit te leggen hoe je zo snel mogelijke een lening op je rekening kunt hebben staan.

Dit vind je misschien ook leuk...